PDA

View Full Version : Miesten ikioma ketju *kielletty naisilta*Sivua : [1] 2

Omenarosvo
29.7.2005, 0:05:20
Tähän ketjuun tytöt eivät saa vastata. On aikakin saada tänne pientä sukupuolisyrjintää, FFfin on liian suvaitsevainen paikka!! Täällä on jopa naispuolisia moderaattoreita! Noh, älkää huolestuko naiset; kysymykset ovat miehille, joten tuskin edes ymmärrätte niitä...

Kysymys #1 liittyy asiaan jota olen monta k3rtaa syvällisesti pohtinut miespuoleisten kavereideni kanssa. Ajattelin tehdä siitä Pollin, sillä kysymys on tärkeä ja on parasta että näemme selkeästi v4stausten jakauman. Eli kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly? Ja oletan että kaikki ymmärtävät tämän olevan joko-tai -kysymys. Mies joka vastaisi 'molemmat', ei ole mies laisinkaan, vaan sivari (eikä sitten enää tästä asiasta, annetaan tämän olla).

Kysymys #2 liittyy vartaloosi. Ole7ko karvainen? Onko sinulla voimakas parrankasvu tai karvaa selässä, rinnassa tai navanympärillä? Entä pyllyssä? Missä kaikkialla sitä yleensäkään on, muualla kuin sukuelinten välittömässä läheisyydessä? Onko se tummaa, vaaleaa, kuinka tuuheaa?

Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi? Muistakaa että tosimiehet tappelevat naisia vastaan, joten tähän kysymykseen saa valita myös naisvastustajan (mutta naiset eivät edelleenkään saa postata tähän ketjuun, sillä tämä on miesten ikioma ketju).

EDIT/

Saa esittää omiakin kysymyksiä miehenä olosta.

----------------------------------------------

Omat vastaukseni:

#1 Pylly

#2 Olen lähes karvaton. Tosin minulla on miehekkäästi karvainen pylly, sääret ja reidet. Jostain syystä ne ovat vaaleat, joten näytän kaukaa katsottuna karvattomalta (en kävele ilman housuja kaupungilla). Rinnassa minulla on laskujeni mukaan 6 tummaa karvaa. Lisäksi nänneissäni on kummassakin pari, mutta tykkään nyppiä niitä pois. Selästä entinen tyttöystäväni bongasi yhden.

Partaa minulla kasvaa tosi nihkeästi. Sänki tulee parissa päivässä, mutta sitä kasvaa oikeastaan vain suun ympärillä ja leuan etuosassa, ei taaempana leuassa ollenkaan. Hiuksia minulla sen sijaan on aivan perkuleesti. Minulla on suvun tuuhein tukka, ja jos vanhempia ja heidän vanhempiaan katsoo, niin en kaljuunnu. Paitsi ehkä 50 iässä.

#3 Tappelisin Uber Weaponia vastaan. Luulisin että siitä tulisi tosi miehekäs matsi. Johtuu varmaankin siitä, etten ole tavannut Uberia ja mielikuvani hänestä liikkuu jossakin Street Fighter -hahmo Zangiefin tienoilla, paitsi varustettuna isommalla mahalla. Olen itse maailman hintelin painija, mutta kitisisin ja vääntyilisin niin rottamaisesti että Zangief-Uber menettäisi otteensa. Silloin puraisisin sitä nilkasta.

Jesh
29.7.2005, 0:24:28
Erinomainen ketju Omenarosvo, tälläinen on sitä millaista häröilyn kuuluu olla. ;D
Ja saako miehenpuolikkaat/pojatkin vastata? Vaikka vastaukset tulevat olemaankin nihkeitä, niin voisivat täällä herr Rosvon ja muiden isojen karvaisten miesten seurassa kasvaa miehiksi! Nih

Nyt on aika tutimaan, joten jos luvan saan, niin huomen aamulla edittaan vastaukseni tähän. Oikeasti, tämä viesti ei pysy tälläisenä spämminä, minä lupaan käsi nivusissa.

Ja ei, kaikki epäilijät tietäkööt, että vaikka kysynkin outoja, niin en ole epävarma miehisyydestäni. ;)

//1.Tissit, vai peppu: Vähän aikaa sitten olisin vielä vastannut tissit, mutta kyllä pakko sanoa, että hyvä peppu saa veren syttymään ehkä kovemmin, kun rinnat. Tissit kyl tulee tiukasti perässä.

2.Karvoitus: No, mie oon tällänen hitaasti kehittyvä sika pienenä. Jaloissa, jonkin verran käsissä, sukupuolialueilla ja kainaloissa löytyy. Lähes mustaa ja aika ''väljää''.

3.Kenen kanssa painisit: Aivan sama, ei täältä paatuneesta nörttimerestä löydy ketään arvoistani vastustajaa! Antaa haasteita tulle, väännän päänne persuksiinne ja kädet sieraimiinne. Duel Master voisi olla aika kova vastus.

4.Miehinen esikuva: James Bond, mies, joka tekee rakkautta ja ruumiita. Todellinen miesten mies.

Uber Weapon
29.7.2005, 0:37:15
Kysymys #1 Eli kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly? Mies joka vastaisi 'molemmat', ei ole mies laisinkaan, vaan sivari (eikä sitten enää tästä asiasta, annetaan tämän olla).

Minä olen sivari, joten saanko siis vastata molemmat? Mutta koska kysyttiin kumpi niin vastaan tissit. Koska tämä on miehille ainoastaan ketju kehtaan sanoa myöskin lisämääreitä: kiinteät, roikkuminen on lainvastaista, sekä pehmeät ja lämpimät. Silikonit eivät ole tissejä vaan kuvottavia.

Kysymys #2 Ole7ko karvainen?

Olen pirun karvainen. Minulla kasvaa parta, tukka (vielä jonkin aikaa), rintakarvat, mahakarvat, reisikarvat, säärikarvat, perskarvat, sormi ja varvaskarvat, selkäkarvat ja sokerina pohjalla: OLKAPÄÄKARVAT. Karvattomia osia taitavat olla vain sisäkämmenet, jalkapohjat (kyllä, minulla kasvaa karvaa myös jalkapöydällä), hauis, polvet, kyynärpäät ja kasvojen ylöosa.

Olen pirun karvainen, ja kuten tosimiehen kuuluukin: ylpeä siitä.

Oletteko muuten huomanneet että aika usein pitkätukilla on surkea parran/muun kehon karvoituksen kasvu? Yrittävätkö he/ne kompensoida jotain?


Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi?

Jaa-a. Dimmy olisi looginen vaihtoehto, mutta se karvaton pitkätukka (karvattomuus yhdistettynä pitkiin hiuksiin? Olenko ainoa jolle tulee mieleen tytöt?) on jo hävinnyt minulle painissa varmaan viisi kertaa.

Kaappi ei antaisi vastusta, runoilijoita sun muita kynäniskoja en viitsi kiusata kuten en muitakaan pienempiäni. Candy voisi olla kiva, sillä on järkkärikorttikin. Cloud on sen verran miehekkään oloinen ilmestys että hän olisi myöskin hyvä vaihtoehto. Wompatillakin kasvaa parta joten hänkin olisi harkinnassa.

Kai voisin vetää ässän hihasta ja haastaa Siskon ja sen Sisaren. Jos ei muuten niin ihan vaan siksi että he ovat kiinnittäneet huomioni, ja mikäs sen parempi tapa tutustua tarkemmin kuin miehekäs kaksintaistellu.#3 Tappelisin Uber Weaponia vastaan. Luulisin että siitä tulisi tosi miehekäs matsi. Johtuu varmaankin siitä, etten ole tavannut Uberia ja mielikuvani hänestä liikkuu jossakin Street Fighter -hahmo Zangiefin tienoilla, paitsi varustettuna isommalla mahalla. Olen itse maailman hintelin painija, mutta kitisisin ja vääntyilisin niin rottamaisesti että Zangief-Uber menettäisi otteensa. Silloin puraisisin sitä nilkasta.

You are on!


P.S: Moderaattorit! Pitäkää huolta ettei naiset tähän postaa, perustakoot oman ketjunsa!!!

P.P.S: Hei, kysytään kun kerran miehekkyydestä puhutaan että mikä on teidän miehinen esikuvanne? Minun on ehdottomasti Bud Spencer! Bud! (http://www.hollywoodteenmovies.com/BuddyGoesWestArtwork2.jpg)

Z-e-r-o
29.7.2005, 0:38:31
Vastauksia:

1. Kyllä se pojan mieltä lämmittää jos naisella on hyvä takamus, kenties hiukan kireähköt farkut jotta se sitten kanssa näkyy. :shy: Eli vastaan pylly.

2. Karvaa kasvaa ihan riittävästi, niissä tärkeimmissä / normaaleimmissa paikoissa. Jaloissa enimmäkseen, "sixpackin" poikki ja jonkin verran jopa naamassa (tsillai että se jopa näkyy).

3. Täytyy kysyä ihan luvan kanssa jos Gabrielia vastaan saa otetta ? tai no, eihän sukupuoli ollut tässä esteenä. Ottelun en luulisi kestävänkään kovinkaan kauaa, eli muutama timmi napautus ja sitten van ripustelemaan selkä.... ööö... niin. Noh.. niin.

Ps. Uber ei ole lähellekkään Zangiefiä. ;)

Pss. Ja sivareitahan me ei olla, vaikka armeija onkin väärällä tavalla "waikka wäkisin"

yksisiipi
29.7.2005, 1:10:26
Miehiähän ne sivaritkin ovat. Mutta siis asiaan.

1. Tissit vai pylly. Näiden väliltä on hyvin vaikea valita, kummasta pitäisin oikeasti enemmän, kun pidän kummastakin. Siinä on vain se ero, että tissit on naisellisemmat ja kiihottavammat kun niitä ei miehillä ole. Niinku oikeita tissejä meinaan! Pylly se on miehellä sekä naisella, joten sitä kohtaan ei kai ole samanlaista mulla-ei-ole-tollasta -ajatusta. Kultani on pariin kertaan minulta kysynyt, enkä ole hänellekään osannut vastata. Molempi parempi, mut tissit on se vähän parempi.

2. Karvaisuus. Minä olen kohtuullisen karvainen, karvaa löytyy sieltä sun täältä, mut ainahan sitä voi karvaisempikin olla. Onneksi en ole. Parta sen sijaan on mukava kun sellainen kasvaa. Varsinkin näin lomalla sen ajaminen on harvemmassa ja näin ollen sitä välillä naamassa rehottaa oikein kunnon Parta.

3. Minä vs. ?. Tylsä kysymys, mutta kun jos olisi ihan pakko, niin kai se olisi Uberia vastaan. Uber on kiva ja rehti mies, jota vastaan taistelisi rehdisti. Semmosta tyyppiä on mies, jota vastaan mielellään tappelisi. Ainoa parempi on oma pikkuveli. Tai itse Kartz.

Moonstone
29.7.2005, 1:19:34
Kysymys 1:
Tissit. Ne ovat yleensä enemmän näkyvämmät ruumiinmuodot ja siten myös pääsevät tärkeämpään asemaan kuin pylly.

Kysymys 2:
Karvoja? Niitähän riittää. Käsivarret ovat tuuhean karvapeitteen alla. Jalat ovat vielä enemmän johtuen karvojen pituudesta. Käsien karvoitus on kenties vaaleampaa kuin jalkojen tai sitten se johtuu vain siitä että karva on lyhyempää. Jalkojen karvat ovat kuitenkin todella tummat. Sanoisin että jopa mustat. Mahan päälle on myös ilmaantunut jotain mustaa mutta se on vasta kehittymässä. Selästä en tiedä koska pää ei käänny tarpeeksi. Parrankasvu onkin sitten ihan oma lukunsa. Joka aamu pitää ajaa jos haluaa pitää naaman sen näköisenä että parta ajetaan säännöllisesti. Yhden aamun kärsii jättää väliin mutta tällöin alkaa illalla jo pieni sänki pilkistämään.

Kysymys 3:
Kreifi! En kuitenkaan pystyisi voittamaan matsia koska olen niin kiltti että lyötyäni Kreifin nurin auttaisin sen taas pystyyn jne. Jos taas Kreifi olisi jonkin kepulikonstin takia voitokkaampi niin luultavasti kuolisin ennemmin tai myöhemmin koska minähän en periksi antaisi.


Eikö tässä ketjussa pitäisi käydä keskustelua myös autoista, moottoreista ja alkoholista?

Nyarlathotep
29.7.2005, 10:42:18
#1 Tissit. Ihan mielipidekysymys tämä on, mutta minä katson naisessa aina ensimmäisenä tissejä. Pyllyä sitten kakkosena. Tissit on paremmat, mutta mitään erityistä syytä on tähän vaikea keksiä.

#2 Hehee. Mullapa on yksi musta haituva nenän alla. Ei kyllä vielä mitään amisviiksiä. Ainoastaan yksi, eikä sitä erota ellei katso tarkkaan. Sitten käsivarsissa ja säärissä on vaaleita karvoja. Minulla käsivarsissa olevat karvat ovat pitempiä, kuin säärikarvat. Kädessä nuo karvat ovat olleet jo niin kauan kuin muistan. Kainaloissakin on jonkun verran tummanruskeita karvoja. Myös rystysissä on ihan vähän karvaa ja myös varpaissa. Aika coolia. Sitten on totta kai siellä genitaalialueellakin karvaa.

#3 Vaikea valinta. En kyllä ainakaan haastaisi teitä isoja korstoja tappeluun, koska lentäisin perseelleni alta aikayksikön. Haluaisin ehkä haastaa Qualinin ja Arthorin. Saisitte kärsiä.

Irvy
29.7.2005, 11:09:15
1.Tissit.Onhan se ihan kivan näkönen jos on isot tissit,mutta liika on liikaa.

2.Jaloissa on karvaa kuin myös käsivarsissa.Pienet vaaleat viikset löytyy,mutta ei niitä huomaa ellei läheltä katso.Kainaloissa on karvaa jonkin verran.Navan ympärillä on muutama pieni karvan alku :D .

3.Yksisiiven haastaisin.Tuon pelottavan banaanimiehen joka taistelee banaaneiden oikeuksien puolesta.

Omenarosvo
29.7.2005, 11:18:12
Miehiähän ne sivaritkin ovat. Mutta siis asiaan.eivätkä ole!! Kyllä minä sivarina tiedän.


Pylly se on miehellä sekä naisella, joten sitä kohtaan ei kai ole samanlaista mulla-ei-ole-tollasta -ajatusta. Kultani on pariin kertaan minulta kysynyt, enkä ole hänellekään osannut vastata. Molempi parempi, mut tissit on se vähän parempi.Miehet eivät kutsu seurustelukumppaneitaan "kullaksi" :soso: Se on joko "nainen!" (sana on huudettava joka kerta), "emäntä", tai sitten kutsutaan ihan vain oikealta nimeltä mahdollisimman selkeästi ja artikuloivasti.


Eikö tässä ketjussa pitäisi käydä keskustelua myös autoista, moottoreista ja alkoholista?Olet aivan oikeassa, miksi et siis herättänyt asiasta enempää keskustelua? Tässä ketjussa miehet puhuvat KAIKISTA miesten asioista. Minä en tosin ole kiinnostunut autoista enkä moottoreista, koska olen sivari, mutta alkoholia ajattelin tänäänkin lähteä ottamaan.

Überille vastaan, että miehinen esikuvani on Mikko Kivinen. Siinä vasta karju.

Tonishi
29.7.2005, 11:29:47
Kai se minunkin on vastattava.. ;D
#1
Tissit. Katse tuppaa aina 'eksymään' naisen rintoihin.. Minkäs voi? xD

#2
Juu, käsivarsissa ja jaloissa karvoja löytyy.. Kainaloistakin vähän. Kaipa tuommoista parran alkuakin näkyy.. Vaaleaa kylläkin, ei huomaa, ellei läheltä katso.

#3
En ainakaan ketään isoa korstoa... Minua pienemmät kyllä saavat kärsiä, jos haastavat minut/minä haastan heidät, bwahahaha :evilgrin:.

Grove
29.7.2005, 12:04:24
Saa kai tähän vastata vielä miehenpuolikkaatkin? Yöllä unohtu vastata tälle ketjulle naureskellessa (jotain kahdelta) niin vastataanpa nyt.

1# Pylly. Aina on ollut, tulee aina olemaan. Aina kiinnittää huomion ekana. Tissit on ehkä sitten kakkosena.

2# Juu, käsivarsissa on kasvanut sellaista vaaleahkoa karvaa jo useita vuosia, säärissä jopa vielä enemmän. Parran kasvu on tässä iässä vielä suhtkoht pientä, mutta jos tarkasti kasvaa niin kyllä siellä ihan minimaalinen sänki kasvaa jo, viiksiä taas ei ole vielä tullut. Sitten tietty on karvoja siellä mihin niitä yleensäkkin murrosiässä alkaa kasvamaan eli esim. kainaloissa ja siellä justiinsa. Selässä tai rintakehässä en ole karvoja bongannut.

3# Tietysti jotakuta itseäni pienempää esim. Ildjarnia, ihan noin helpotuksen takia. Tosin kyllä me vissiin ollaan joskus matsattukkin vuosia sitten =/

ijikemushi
29.7.2005, 12:38:48
1# Pylly. Aina on ollut, tulee aina olemaan. Aina kiinnittää huomion ekana. Tissit on ehkä sitten kakkosena.
Nyt kyllä repesin ja totaalisesti. :D

#1
Pylly. Niitä on mukava arvostella kaupungilla kun pyörii. Yleensä tytöt ja muutkaan naiset eivät huomaa kun heillä ei ole silmiä selässä. =)

#2
Jalkani ovat karvaiset, kainaloni tietysti on, hiuksetkin minulla vielä on, naamaakin karvoitus kasvaa jo kovaa tahtia, persoonallisuusalueeni tottakai on, navan alle on sellainen porno karva raita (jos ymmärrätte) ja varpaanikin ovat karvaiset. En tiedä onko se normaalia, mutta itsestäni ne ainakin on aikas häröt.

#3
To be the man you must beat the man sanoo Ric Flair. Eli karskisti otan vastaani sen jolla on suurin postcount. Kaappi siis olisi kohteeni.

yksisiipi
29.7.2005, 12:49:32
eivätkä ole!! Kyllä minä sivarina tiedän.
Niin mikseivät ole?


Miehet eivät kutsu seurustelukumppaneitaan "kullaksi" :soso: Se on joko "nainen!" (sana on huudettava joka kerta), "emäntä", tai sitten kutsutaan ihan vain oikealta nimeltä mahdollisimman selkeästi ja artikuloivasti.
Tuo kuulostaa melkein jo sovinismilta. :> Mut kas vaan kyllä minä kutsun kultaani kullaksi ja tunnen silti oloni mieheksi.

isoSILLI
29.7.2005, 13:16:18
Haa, tätä on odotettu!
Vihdoinkin ketju, johon viitsii postata. \o/

Olen tätä pollissakin ollutta kysymystä pohtinut aina silloin tällöin ja pakko se on myöntää, että hyvä pylly kruunaa tytön kuin tytön.
Ei ne tissit jaksa kiinnostaa yhtä paljon kuin pyöreä omppu keskivartalossa.
Ja jos joku tyttö uskaltaa lukea tätä ketjua, niin JLo:n pylly on ihan yliarvostettu. Itse en ainakaan näe siinä pyllyssä mitään ihmeellistä. Onko se muka iso tai kaunis?

Karvoitus on näin nuorella vähäistä ja vaikka käsivarsissa on Ilezkiä lyhyempää ja vaaleampaa, (Sitä ei siis huomaa kauempaa katsoessa.)
mutta sitäkin tiheäkasvuisempaa. Selässä ja rinnassa ei mitään haituvia ole, enkä edes toivokaan niitä. Jotenkin ihokarvoitus on minulle ällötyksen kohde.
Vaikka kyllähän se niin on, että karvoitus on miehisyyden mitta.

Tappeluun valitsisin jonkun itseäni heikomman/huonokuntoisemman/pienemmän/tyhmemmän, jotta voisin käyttää hyväkseni jotakin näistä ominaisuuksista. Miksi olisin tyhmä ja menisin tappeluun ja ottaisin turpaan saman verran kuin toinen? :P
Ei kovin reilua, mutta järkevää. :)
Valitsisin siis ehkäpä Nyrren tai Gabrielin. (höhö) :P
Ei, kyllä se olisi Ilezki, parhaita kavereita olisi kiva yrittää mättää turpaan. :D
(Hahaa, nyt Ilezkin on pakko postata tähän ketjuun vastalauseensa!)

Mutta hmm, miehinen esikuva... niitä on useita ja ensimmäisenä tulee mieleen WWE:n puuhapoika Shane McMahon. Simo-setä, joka on luonnostaan kopumaisen hauska(sukuvika). Sitten tietysti oma isä, joka hallitsee kaupankäynnin ja tinkauksen salat.
Monelle eri osa-alueelle siis eri esikuva löytyy, enkä jaksa nyt alkaa niitä nyt sen enempiä pohtimaan.

Mutta kyllä miehenä oleminen on mukavaa. Pidetään lippu korkealla ja tennissukat sandaaleissa!

P.s Olen aatellut ostaa tollaista punaista Celicaa 90-luvun puolivälistä (sitä mallia missä on nousevat lamput) kakslitrasella koneella, mitäs ootte mieltä?
(Nissania ei nyt ainakaan ja jenkkejä on ihan turha edes ehdottaa, mersusta puhumattakaan.) Parin vuoden päästä olisi ajankohtaista.

P.p.s. Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Meikäläinen tykkää syödä ihan tossa paikallisessa Ata kebabissa, on muuten hyvää.
Ja sitten on tuo läheinen "kotikioski", parhaat ranskalaiset. _b

Fox_FaTC
29.7.2005, 14:04:29
Kysymys #1 liittyy asiaan jota olen monta k3rtaa syvällisesti pohtinut miespuoleisten kavereideni kanssa. Ajattelin tehdä siitä Pollin, sillä kysymys on tärkeä ja on parasta että näemme selkeästi v4stausten jakauman. Eli kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly? Ja oletan että kaikki ymmärtävät tämän olevan joko-tai -kysymys. Mies joka vastaisi 'molemmat', ei ole mies laisinkaan, vaan sivari (eikä sitten enää tästä asiasta, annetaan tämän olla).

Meni vaikeeks. Mitä luultavimmin se pylly. Ainakin jos se keikkuu viettelevästi eikä ole mitenkään älyttömän iso.


Kysymys #2 liittyy vartaloosi. Ole7ko karvainen? Onko sinulla voimakas parrankasvu tai karvaa selässä, rinnassa tai navanympärillä? Entä pyllyssä? Missä kaikkialla sitä yleensäkään on, muualla kuin sukuelinten välittömässä läheisyydessä? Onko se tummaa, vaaleaa, kuinka tuuheaa?

Olen karvainen, jaloissani on karvaa ku koiralla, parta kasvaa suhtkoht hyvin, viiksen sänkiä saa ajaa pois joka toinen päivä, tummaa karvaa perseessä ja navanympärillä sekä siellä jaloissa. Käsissä suhtkoht vaaleaa karvaa.


Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi? Muistakaa että tosimiehet tappelevat naisia vastaan, joten tähän kysymykseen saa valita myös naisvastustajan (mutta naiset eivät edelleenkään saa postata tähän ketjuun, sillä tämä on miesten ikioma ketju).

Tappelisin luultavasti jotakuta moderaattoria vastaan "virkaintoisuuden" takia ;) Nimiä en tiedä, kun niin vähän täällä käynyt.

Ilezki
29.7.2005, 14:06:10
Koska minua näin rankasti provosoidaan, olen pakotettu luopumaan idlaristatuksesta shakkikerhon ulkopuolella postakseni tähän (kieltämättä aika erinomaiseen) ketjuun.

#1: Kyllä tämä pitkällisen pohdinnan jälkeen on tissit. Vaikka pyllykin on erittäin tärkeä, tuppaan katsomaan tissejä ensin näistä kahdesta. Koolla ei niinkään väliä ole, kunhan eivät täysin roikot ole.

#2: Kyllä sangen karvainen olen. Käsivarteni ovat tumman, tosin hiukan harvemman kuin isoSILLIN, ja ihan pitkähkön karvoituksen peitossa. Karvoitus käsissäni jatkuu kämmeniini asti, ja loppuu viimein sormiissani toisen nivelen yläpuolelle. Jalkani ovat sitäkin karvaisemmat, tiheän, vieläkin tummemman, karvoituksen peitossa ovat, jalkapöytiä ja varpaita myöten. Naamastani puskee ikävä kyllä viikset joita pitää ajaa joka toinen päivä tai sänki on ilkeästi alati näkyvämpi. Parrankasvu on vielä aluillaan, leuastani puskee alati kasvava, tällä hetkellä vielä muutamaan jouheen rajoittuva, määrä sänkeä. Selkääni en ole vielä tiiraillut sen kummemmin, mutta rintakehääni alkaa pientä tummaa haituvaa tulla, olettaisin että siitä vielä joskus kasvaa kunnon pehko.

#3: Koska haaste on näkyvästi asetettu esille, valikoisin vastustajakseni isoSILLIn. Mikäli silli haasteensa vuoksi jätetään yli, seuraava valintani olisi ehdottomasti Gabriel, hänet olen jo senverran useasti bofferoinut maihin että uskon muutenkin voittavani.

Noh, miehenä on hyvä olla, vaikka nykyajan telaketjufeministit yrittävätkin orjuuttaa vuosituhantisia roolejamme grillin, telkkarin tai kuistin äärellä tyhjää toimittamassa.


P.p.s. Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Koulun melkein kyljestä löytyvä Orient Express on kova sana silloin kun rupeaa hiukomaan. Halpaa ja hyvää ja kohtuurasvaista kebabia sekä pizzaa.

Lord JF
29.7.2005, 15:44:51
1. Pitkän ja ankaran taistelun jälkeen tissit voittavat pyllyn 1 pisteen erolla. Kyllä oli todella tiukka paikka päättää, mutta koska en sivari ole niin sanon pelkät tissit.

2. Yläruumissani ei kovin paksua karvoitusta ole ja se on siellä vaaleaa. Vyötärön alapuolella minulla on taas on paksun mustaa karvaa joka paikassa, kuten tosi miehellä kuuluu ollakkin.

3. Sukupuolellahan ei pitänyt väliä olla, joten haastaisin totta kai jonkun kauniimman sukupuolen edustajan. Siinä pääsisi sitten kunnon lähikontaktiin.

4. Miehinen esikuvani on Tsingis-Khan. Kuka muukaan sopisi paremmin tosimiehen esikuvaksi kuin keisareiden keisari joka ryöväsi maat, raiskasi naiset ja ryyppäsi minkä kerkesi.

Dimmy
29.7.2005, 15:46:07
Niin mikseivät ole?
No kun me ei olla käyty armeijaa! Vain siellä tulee pojista miehiä! Me muut ollaan jotain transuhippejä tai vähintään homoja!

1. Pitkällisen mietinnän jälkeen pylly.

2.

Oletteko muuten huomanneet että aika usein pitkätukilla on surkea parran/muun kehon karvoituksen kasvu? Yrittävätkö he/ne kompensoida jotain?Haista vittu. :murjotus:

3. Uber Weapon olisi jo aiemin ilmitulleesta syystä se luonnollinen vaihtoehto (ja pelin nimi on muuten paras kahdestatoista ja mullakin on yksi voitto), mutta luulen että mielummin ottelisin sittenkin FinCoderin kanssa. Kuolemaan asti.

Webziz
29.7.2005, 17:16:38
1. Tissit vai perber. Meillä oli tästä intissä hirmuinen gallup. Joku 50 osanottajaa, ja menin sitten sanomaan, että rauhaset on pop. Sitten sain kuulla puolen tunnin luennon pakaralihan ylivertaisuudesta ja käännyin uskoon. Pakarassa vara parempi. Perusteluita en enää muista, mutta hyviä ne olivat.

2. Isältäni perinyt heikon parrankasvun, pari kertaa viikossa ajaminen riittää pitämään miehen siistinä. Selkäkarvoja jos bongaan, nyppään irti. Rintakarvoitusta on, ja vatsassakin on. Perskarvojani en ole nähnyt tarpeelliseksi poistaa, kun harva kokee uskomatonta tarvetta niiden tutkiskeluun noin muutenkaan.

3. Jonkun heikomman ja säälittävämmän. Sillä voisi sitten pyyhkiä lattiaa, ja vaikuttaa edes sekunnin tässä maailmassa jotain muuta paremmalta.

Omenarosvo
29.7.2005, 17:46:51
Olettekos muuten miehekkäät veljeni huomanneet kuinka naistenkin elämä pyörii meidän miesten ympärillä? Meidän ikioman ketjumme aiheista vain yksi liittyy naisiin (tissit vai pylly), mutta heidän tylsässä topikissaan kaikki kysymykset liittyvät miehiin. Naiset ovat oman lajinsa pahimmat alistajat.

Gabriel
29.7.2005, 17:52:13
#1: Tissit. Oikeassa elämässä on tietenkin pakko olla molemmat, mutta jos pitää priorisoida, niin tissit on ne, joista pidän enemmän. Niiden pitää näkyä ja tuntua eivätkä ne saa olla silikonit - oikea mies ei silikoneista pidä, ne on pikkutytöille.

#2: Onhan sitä karvaa. Pään lisäksi satunnaisia esiintymiä muualla naamassa, käsivarsissa, sormissa, kainaloissa, rinnassa, vatsassa, genitaali- ja takapuolialueella, reisissä, säärissä ja varpaissa. Kaulasta rinnan ja vatsan kautta kulkee yhtenäinen karvajono nivusiin asti ja karvoitus jatkuu melko tiheänä varpaisiin saakka. Olkapäistäkin löytyy pari karvaa, samoin kuin nänneistä (oikeasta enemmän kuin vasemmasta).

#3: En tappelisi kuin niitä vastaan, joista en pidä enkä heitä sano jo ihan kiusan takia. Mutta koska tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku, en lähtisi suorittamaan itsemurhaa isokokoisten miesten tapaisella päällekäymisellä vaan nappaisin jotain teräksistä ja terävää ja suorittaisin taktisen, vastustajan vaarattomaksi tekevän toimenpiteen.


P.P.S: Hei, kysytään kun kerran miehekkyydestä puhutaan että mikä on teidän miehinen esikuvanne?
http://koti.mbnet.fi/flagg/uk.jpg

Kartz
29.7.2005, 18:56:19
Tuon minäkin korteni äijäketoon. Loistava ketju.

1#
Berberi on mukavampi kuin puskurit. Näin vain on. Mutta kummatkin menevät hukkaan jos naama on ruma. Se olisi kuin pannari, jonka päälle on paskannettu. "Mää rakastan pannaria, mut sen päällä on paskaa! *tear*"

2#
Hiukset ovat tuohon olkapäille. Kaljuuntuminen varma, sillä hiuksein ovat heikot. Kalpeista koivistani törröttää epämääräisesti lukuisia karvoja, ja ne ulottuvat jalkapöytään asti. Kainaloissakin niitä on. Navan ympärilläkin sen verran että ne saavat napani näyttämään Sarlacs pitiltä. Parrankasvu heikkoa. Viikset kasvavat paremmin kuin parta, vaikka haluaisin juuri toisinpäin. Käsissäkin niitä on, muttei niitä kauas näe.

3#
Olen valmis kohtaamaan kenet finiläisen vain kehässä. You may be build like Tarzan, but I'll make you look like Jane. And that's the bottomline, 'cause Kartz said so.

Miesmalleja on monia. En millään raaski kaikkia luetella, mutta jos nyt muutama: Ric Flair, He-Man, David Hasselhoff, Spock, Kapteeni Kirk jne jne.

Paras kebabbimesta on ehdottomasi tuolla taksikopilla päin majaileva Kavolia. Ihan passeli pitsojakin sieltä saa, mutta Pizza Mestareilla on paremmat. Paras grilli onkin sitten Miisun Grilli joka majailee amiksenlähellä. Siellä on muutama ellei toinenkin ruokatunti vietetty.


Olettekos muuten miehekkäät veljeni huomanneet kuinka naistenkin elämä pyörii meidän miesten ympärillä?
Tietty. Onhan tämä miesten maailma, vaikka naiset koittaa muuta väittää.

Mickey
29.7.2005, 19:30:54
1.Kyllä täytyy sanoa että pylly voittaa. Vaati jonkin verran pohdiskelua, mutta tähän tulokseen tulin.

2.Hiukset on lyhyet. Parta kasvaa kohtalaisesti, joskin ei tasaisesti, mitään rinta/selkäkarvoitusta ei ole navan ympärillä olevan pienehkön alueen lisäksi juuri lainkaan.

3.Tämä on varmaan vaikein kysymys kaikista, mutta kyllä Uber olisi sopiva vastus. Joskus aikaa sitten mies näytti vähän osaamistaan ja saisin varmaan oikein miehekkäästi selkääni...

Kysymyksenä vielä heitettäköön, että raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?

Jónsì
29.7.2005, 19:31:06
Kysymys #1Eli kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly? Ja oletan että kaikki ymmärtävät tämän olevan joko-tai -kysymys. Mies joka vastaisi 'molemmat', ei ole mies laisinkaan, vaan sivari (eikä sitten enää tästä asiasta, annetaan tämän olla).
Jäävään itseni tästä kysymyksestä. Naisessa katson hiuksia ja silmiä, lopusta ei puhuta. Hyshys.

Kysymys #2 liittyy vartaloosi. Ole7ko karvainen? Onko sinulla voimakas parrankasvu tai karvaa selässä, rinnassa tai navanympärillä? Entä pyllyssä? Missä kaikkialla sitä yleensäkään on, muualla kuin sukuelinten välittömässä läheisyydessä? Onko se tummaa, vaaleaa, kuinka tuuheaa?
Ihan liikaa. Se sopii täydellisesti vastaukseksi. Paitsi hiukset. Ne on ihanat. (Huomaa miehekäs sana.) Okei, partaa ei kasva vielä, eikä myöskaan rintakarvoja. (Luojan kiitos) Mutta jaloissa jatkuu aina ihan yläreisiin ja pyllyyn. Mutta ei kauaa, valohoito here I come!

Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi? Muistakaa että tosimiehet tappelevat naisia vastaan, joten tähän kysymykseen saa valita myös naisvastustajan (mutta naiset eivät edelleenkään saa postata tähän ketjuun, sillä tämä on miesten ikioma ketju).
Kaksi vaihtoehtoa, Omenarosvo koska se on parhaan näköinen (Ja haluan testata miten kynnet tehoaa heteromiehen reisiin) tai sitten Antt| koska sen minä voittaisin. Ja se on lähimpänä, en minä minnekään kauas lähde painimaan. Daah.

silverfang
29.7.2005, 20:05:40
1. Pitkän harkinnan jälkeen kyllä tissit pyllyn voittaa...Ehdottomasti kaksoset kunniaan...

2. Löytyyhän tota karvotustaki vähä kaikkialta mutta amis viikset on ihan pakolliset vaikka oonki enemmän rokki miehiä...

Oma kysymys?
Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Kyllä valkoisena kaksi palaa sokeria kiitos...

Yose
29.7.2005, 20:54:11
1. Pylly. En jaksa syitä lähteä erittelemään, mutta selkeä voittaja.

2. Karvaa löytyy vaikka muille jakaa paikasta riippumatta, vaikka pitkätukka olenkin.

3. Uber. Ainoa jolla on edes pienet mahdollisuudet voittaa minut. :P

Tangentti
29.7.2005, 21:23:45
1: Meitsi on assman eli pyllyä on aina kivempi katella.

2.Leuassa on ihan vähän parran alkua. Pää on aika muli/siili mutta kaljuunnun kyllä vanhemmaksi tultuani sillä sitä tuppaa olemaan meidän suvussa. Myös jaloissa on aikamoista karvoitusta ja käsissä ei sitten olekkaan.

3. Hakkaisin vaikka kaikki miespuoliset käyttäjät mutta naisille tuskin pärjäisin.

//Naisia kun ei saa lyödä!

Omenarosvo
29.7.2005, 23:31:03
Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta? Oluet ovat vähän niin kuin naiset: vaalea kaatuu helpommin mutta tummalla nautinto kestää pidempään. Itse juon vaaleaa, ja niin - pakko myöntää että tykkään myös enemmän vaaleista naisista. Jonkin aikaa siis.

Tuli juuri mieleen, että ihailen suuresti Futuraman kapteeni Zap Brannigania! :D

Dimmy
29.7.2005, 23:53:26
Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta? Vaalea on halvempaa joten sitä useammin, mutta silloin kun tavoitellaan makunautintoja eikä humalaa on valintana tumma. Naisissa aina vaalea.Tuli juuri mieleen, että ihailen suuresti Futuraman kapteeni Zap Brannigania! :D
Äääh, kyllä Ted Bundy on äijien äijä.

Necrofobia
30.7.2005, 0:38:10
Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta? Mitä? Vain kaksi vaihtoehtoa. Mitäs me sitten jotka emme juo olutta eikä alkoholia muutenkaan, emmekö olekaan miehiä vai olemmeko muuten vain nössöjä? (tosin minulla on hyvät perusteet olla juomatta, joten en ole ainakaan nössö)

1. Eipä tarvinut sekuntia kauempaa miettiä. Tissit ehdottomasti. Meikäläinen ei vain syty pyllystä vaikka ihan kiva sekin kyllä on.

2. Tuo pitkätukkien karvattomuus on kyllä melkoista kukkua koska minulta löytyy erittäin karvainen maha, karvaiset käsivarret ja karvaiset jalat. Partaakin on sen verran että se erottuu jos jätän pidemmäksi aikaa sen leikkaamatta. Kysymys on kyllä erittäin hämärä, ketä oikeasti kiinnostaa jonkun nobody-tyypin karvoitus?

3. Vaikea nimetä ketään. Luultavasti joku hintelä nyyppärääpäle, jonka voisin tapp...voittaa helposti. Toinen vaihtoehto on kyllä minä itse, vaikken skitsofreniaa sairastakaan. Minä Vs. Necrofobia, yeah, kuulostaa jo aika brutaalilta.

Ja sitten oma kysymys: Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?

Omenarosvo
30.7.2005, 0:56:42
Mitä? Vain kaksi vaihtoehtoa. Mitäs me sitten jotka emme juo olutta eikä alkoholia muutenkaan, emmekö olekaan miehiä vai olemmeko muuten vain nössöjä?Meinasin vastata että "ei, vaan olette sivareita", mutta eihän se ole totta. Sivarithan ne vasta kaljaa juokin. Jos jotain siellä sivarikeskuksella kolmen viikon aikana oppi niin se oli kaljanjuonti. Olet siis inttipoika.


Kysymys on kyllä erittäin hämärä, ketä oikeasti kiinnostaa jonkun nobody-tyypin karvoitus? Ja sitten oma kysymys: Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?Nämä kaksi kohtaa paljastivat että oletkin nainen! Woman, go away and make babies!

Z-e-r-o
30.7.2005, 1:59:00
Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta? Oluet ovat vähän niin kuin naiset: vaalea kaatuu helpommin mutta tummalla nautinto kestää pidempään. Itse juon vaaleaa, ja niin - pakko myöntää että tykkään myös enemmän vaaleista naisista. Jonkin aikaa siis.


Itse en juo kaljaa ollenkaan. Jos ei ole siis pakko, kaljan paikan minulle on ottanut
Jaloviina eli tuttavallisemmin jallu. Sitä sekoittelen sitten colajuomaan ja ah nautinto on valmis ilman mitään vippaskonsteja. Jos ollut pitää juoda niin se on vain ja ainoastaa Karhua.

Ja uskoisin armeijassa jos jossain onnistuu oppimaan nortin polton, karskin kielen ja loma-aikana kohtalaisen ryypiskelyn. Necro ei siis ole kumpikaan... vaan hän istui sen ajan vankilassa. ;)

Naismaku on kyllä vaaleasta - aasialaiseen. Joku niissä vaan viehettää.

Jubei
30.7.2005, 11:25:12
Kysymys #1 tissit vai pylly?
Tissit ehdottomasti. Pidän enemmän naisista joilla on kiinteät rinnat ja löysä peppu kuin naisista joilla on kiinteä peppu, mutta roikkurinnat.


Kysymys #2 Oletko karvainen?
Kaikkialta löytyy karvoja: Genitaalialueilta,käsistä,jaloista,navanympäril tä,rinnasta,naamasta ja perseestä. Karvallisuus kunniaan.

Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi?
Jos ihan rehellinen mies miestä vastaan tappelusta olisi kyse, niin minä olisin valmis ketä tahansa vastaan.¨

Miesidolisi
Minä olen sen verran itserakas että omaa karvaisuuttani kauempaa ei tarvitse idoliani etsiä.


Ja sitten oma kysymys: Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Miksi kysyä kun ei kerran oikeasti halua tietää? :P

Necrofobia
30.7.2005, 14:12:41
Nämä kaksi kohtaa paljastivat että oletkin nainen! Woman, go away and make babies! No johan nyt kun heti aletaan haukkumaan. Mää en haluu leikkii teijän hiekkalaatikolla! :prkl:


Ja uskoisin armeijassa jos jossain onnistuu oppimaan nortin polton, karskin kielen ja loma-aikana kohtalaisen ryypiskelyn. Necro ei siis ole kumpikaan... vaan hän istui sen ajan vankilassa. Ilmeisesti tällä menetelmällä voi ennustaa tulevaisuutta. Noh, katsotaan sitten muutaman vuoden päästä kuinka käy. =)


Miksi kysyä kun ei kerran oikeasti halua tietää? :P Juuri siksi.

Kreifi
30.7.2005, 17:32:45
Tissit vai pylly?
Tähän ei ole selkeää vastausta, en katso toista aina ensin tai muuta vastaavaa. Kyse on pikemminkin tapauksesta. Jos tytöllä on kiva peppu, niin sitten peppu tai jos rinnat miellyttävät silmää, niin sitten rinnat. Pakko kyllä sanoa, että hyväpeppuiset tytöt ovat herkkuja (enkä tarkoita katselemista, se on lähinnä tylsää).

Olenko karvainen?
Varmaan olen aika keskitasoa. Parrankasvu ei ole mitenkään voimakasta, enkä omista rinta- tai selkäkarvoja, mutta muuten karvoja löytyy kyllä.

Kenen FFfiniläisen kanssa tappelisin?
Kaappi ja Uber. Kaappi sen takia, että hän on minusta pidempi ja siten "kookkaampi", mutta mättäisin heppua turpaan ja rankasti. Uberia vastaan taasen sen takia, että kyllä jotain haastetta pitää olla. Minä olen aika pienikokoinen, enkä lihaksikas, joten lopputulos olisi minun kannaltani ennalta aika karmaiseva. Mutta minä pidän haasteista.

Miehinen esikuva?
Miehet ovat ällötyksiä, enkä osaa valita miehistä esikuvaa, en edes tiedä mitä sillä tarkoitetaan. Jos nyt pitää kuitenkin valita mies, josta pidän niin Johnny Depp. :P Hänen vuokseen ryhtyisin homoksi koska vain.


Kysymys 3:
Kreifi! En kuitenkaan pystyisi voittamaan matsia koska olen niin kiltti että lyötyäni Kreifin nurin auttaisin sen taas pystyyn jne. Jos taas Kreifi olisi jonkin kepulikonstin takia voitokkaampi niin luultavasti kuolisin ennemmin tai myöhemmin koska minähän en periksi antaisi.Minä pidän sinua niin kilttinä ja mukavana heppuna, että tuskin suostuisin lyömään sinua. En edes vaikka päälle kävisit. Yrittäisin vaan pistää miehen maihin ja rauhoittaa.


Kysymyksenä vielä heitettäköön, että raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?En, hyvänen aika. Ällöä. Salaa sitten voi raapiakin. :)

Ben
30.7.2005, 19:34:39
1. Kyllä menee niin fifty-sixty. Sanotaan nyt että perse, koska se on varmempi vaihtoehto, että se näyttää myös ilman vaatteita hyvältä. Tai jotain.

2. Karvoitusta ei ole kovinkaan paljoa, odottelen kyllä jo pikkuhiljaa jos se partakin kasvaisi. En mä mitään Juha Mieto partaa halua, mutta bulsarit olis aika rock (hillityt kuitenkin, ei mitään iso D bulsareita). Karvoitusta on myös aavistuksen navan kohdalla. Siis se karvoitus menee navasta alaspäin, sellanen hassu. Kullikarvaa on, mutta pitäis kai sitäkin siistiä tässä joskus. Ei muuten näytä kivalta kun rehottaa... niin no kyllä te tiedätte, katsokaa peiliin.

3. Eipä tässä tule juuri ketään mieleen. Monien valitsema Uber olisi aika äijävastus, mutta liian äijä meikäläiselle, turpaan tulis.

//EDIT: eikun hetkinen, Kippe olisi hyvä vaihtoehto, mutta mielummin jäällä ja luistimet jalassa. ja nyt kun rupesin ajattelemaan jääkiekkoa ja viime kautta niin Kreifiä voisin kaulia vasemmalla kädellä (helevetin raumalaiset).

Razorblade
30.7.2005, 21:10:35
Olen seurannut tätä keskustelua jonkin ajan ja nyt vasta tajusin ketjun aiheiden olevan epämiehisiä. Mieshän voi keskustella vain viidestä aiheesta:
Naiset
Alkoholi
Autot
Urheilu(jakautuu vielä kahteen kahteen lajiin, jalkapalloon ja jääkiekkoon)
Autourheilu

mutta sitten niihin vastauksiin.
#1. Tämä on rehellisesti sanottuna kiperä kysymys. Se vähän riippuu mistä roikkuu. Joillain ku se peppu on kuin magneetti ja joillain taas rinnukset vetävät puoleensa. Mutta tiukan henkisen taiston jälkeen on pakko vastata perse.

#2. Jaa-a. Kasvoissa ei karvaa hirveesti kasva, parrankasvu on pienoista ja riitää kun ajaa pari kertaa viikossa. Jaloissa on suht pitkää ja tummaa karvaa, käsien karvoitus on vaaleahkoa kesän takia. Ikäväkseni olen todennut mahani alkavan karvoittua, en oikein arvosta sitä. Saimoin selänpuolen karvoitus on ikävästi alkanut nousemaan persuksista selkään.

#3. Tappelua pyrkisin välttämään mahdollisimman pitkälle. Minusta vaan ei ole tappeluun. Tullut useaan otteeseen todistettua. Mutta jos kuitenkin pakko olisi, ni kait sitä isoSILLIn kanssa painiskelisi, sen verra reilu jätkä et tuski antas pahasti turpiin.

Webziz
30.7.2005, 22:58:36
Olen seurannut tätä keskustelua jonkin ajan ja nyt vasta tajusin ketjun aiheiden olevan epämiehisiä. Mieshän voi keskustella vain viidestä aiheesta:
Naiset
Alkoholi
Autot
Urheilu(jakautuu vielä kahteen kahteen lajiin, jalkapalloon ja jääkiekkoon)
Autourheilu


Piireissä joissa minä pyörin saa satikutia jos puhuu urheilusta tai autoista. Lisäkeskustelua tuovat tosimiehen pöytään:
Studio Julmahuvi,
Kummeli sekä
Intti.

Omenarosvo
31.7.2005, 20:55:25
Minusta on niin omituista että te miehet olette enemmän tissien kuin pyllyjen puolella :confused: Olin lähes varma että tissimiehet ovat vain lekendojen taikahahmoja. Näin tässä sitten kävi että oma suosikkini jäi häviölle. Minulle ei ole mitään väliä onko naisella tissit vai ei, ja jos on niin parempi jos ei kauhean isot ainakaan.

Jos naisen tissit näin enemmistön mielestä on se tärkeämpi, onko niille olemassa muita kauneusarvoja kuin isot-pienet? Onko minussa jotain vikaa? Olenko homo? Tykkäänkö pukeutua naisten vaatteisiin?

Bossi
31.7.2005, 22:15:16
#1 Pakko myöntää, aivan helvetin hankala päättää, mutta vastaan pylly. Todellakin, kuten voro tuossa mainitsi, ei minullakaan ole niin väliä onko tytöllä millaiset rinnat. Ennemminkin tykkään sellaisista pyllyistä joissa on jotain kiinniotettavaa, en sellaisista luisevista mitä näkee kaikissa mainoksissa sunmuissa. eieiei... Rinnat ovat kyllä kivat, mutta silti, en niistä niin välitä. Siis eihän niissäkään mitään pahaa ole, ei todellakaan, mutta ei niillä niin väliä. Ja niistäkin senverran, että en ollenkaan tykkää sellaisista "häiritsevän suurista" rinnoista, mieluummin sellaiset pienet ja söpöt.

#2 Kyllä, olen karvainen. Varsinkin sääret, genitaalialue ja alaselkä muistuttavat erehdyttävästi gorillaa karvoituksen osalta. Partaa kasvaa jonkinverran, enimmäkseen leukaan ja poskiin, sellaiset epämääräiset pulisongit tulee jos ei aja. Viiksiä tulee myös hiukan. Hiukset olisivat paljon tuuheammat jos en niille mitään tekisi, mutta aina koitan parturissa hiukan keventää.

#3 Ketäköhän vastaan sitä sitten tappelisi.. Ehkäpä Welc voisi olla miehekäs valinta, kaikkien pelkäämä mode. Tai sitten SDNkorento. Eikös jannu ole jotenkin aasialainen, joten kaipa siinä jotein ju-jutsua sitten tulisi vastaan. Nojoo, ehkei kuitenkaan. Sitten vielä yhden kaverin keksin, eli Kartz:n; siinä varmaan olisi kunnon vääntöä, vaikken kyseistä kaveria yhtään tunne.

#4 Miehinen esikuva.. Ehkäpä jo mainittu Shane McMahon tulisi yhtenä mieleen. Tietenkin sitten klassinen supermies-naistenmies James Bond on vahva vaihtoehto tähän.

#5 Lempikebab/-snagari on varmaan tuossa kylällä sijatseva Tadim, seillä on parhaat kebabit, tai sitten hieman lähempänä sijatseva Bella. Siellä on paremmat pitsat. Myös perintesistä snagareista Heimon Grilli on aivan loistava, varma paikka käydä hakemaan purtavaa paikallisessa pubissa vietetyn ryyppyillan jälkeen.

Olettekos muuten miehekkäät veljeni huomanneet kuinka naistenkin elämä pyörii meidän miesten ympärillä?Kyllä, miehinen maailma ja naiset eivät sille voi mitään.

Lisäkeskustelua tuovat tosimiehen pöytään:
Studio Julmahuvi,
Kummeli sekä
Intti.Oikein, kaikki miehet tuntevat Kummelia, ja joka ei tunne, ei voi kutsua itseään mieheksi. Kummelisitaatit tuovat aina piristystä keskusteluun kuin keskusteluun. Ja Razorblade, naisista puhutaan, alkoholikin mainittiin, silli kysäisi autoista ja paini vasta urheilua onkin, eikö tämä muka miehistä?

Ruhl
31.7.2005, 23:23:21
Tissit vai pylly?
Peffa.

Olenko karvainen?
Normaali karvoitus

Kenen FFfiniläisen kanssa tappelisin?
Ette te kuitenkaan kukaan halua painia..oli ropeconissa mahis.;> Mutta kait niiden samojen kanssa painisin joiden kanssa on jo painittu enemmän tai vähemmän.
Hmm...no Angin ja Karpin kanssa!

Caedes
31.7.2005, 23:46:54
Number uno
Mie kyllä pidän tisseistä sekä pepusta, mutta kun on joko-tai -kysymys niin taidan vastata, että tissit. Tisseissä on se jokin mitä miehillä ei ole (tai no on mutta hyvin pienet) ja ne on mielestäni kiihoittavammat kuin peppu.
(Taidan olla kyllä ainoa henkilö tästä ketjusta jonka katse kiintyy ensin kasvoihin. sitten ehkä johonkin muuhun.)

Number dos
Suht normaalisti tuota karvaa on kasvanut. Hiuksia on puoleen selkään asti. Jaloissa ja käsissä on myös; jaloissa hiukan reilummin. sukupuolialue oli suht tuuhea kunnes ajoin pois kun häiritsi. selässä ei tietääkseni ole minkäänlaista karvoitusta, mutta pepussa taas on.

The bonus thingy
Tähän on hiukan hankala vastata kun en ole pahemmin tappelija tyyppiä. Naisia en pysty lyömään vaikka mikä olisi. Gabrielin kanssa voisin ehkä kun hän on suht saman kokoinen ja tyyppinen kuin minä. Tosin on minulla Ruhlin kanssa käymättä kädenveto kilpailu. Pitää muistaa pitää se.

Miehinen esikuva
Oma rakkaani Toxicboy <3

Physe
1.8.2005, 14:25:24
Tissit vai pylly?
No, jos esimerkiksi kävelen kaupungilla niin ruumiinosa mitä katselen riippuu paljolti siitä mihin suuntaan katselunkohde liikkuu. Siis jos menee ohi niin varmaan takamusta, mutta jos naine/tyttö tulee vastaan niin varmaan vilkaisee rintoja ja kasvoja. Mutta kummista pidän enemmän? Enpä tiedä.

oletko karvainen?
kyllähän minulta jotain karvoitusta löytyy. Kainalot ovat täynnä karvaa, sääret eivät päivänvaloa näekään(niikuin vertauskuvallisesti), kullin ymprilä on tottakai ja navan alle on tullut jotain...

Ketä FFFin :niläistä vastaan tappelisit?
Voi enhän minä tappele ellei minua lyödä tai jotain. Ja kun satutan jotakuta toista niin olen heti kauhuissani ja hoen kokoajan 'sori sori sori'. Mutta jos olisi pakko tapella, niin varmaan jotain heikkoa ja pientä vastaan, kun näin raukkamainen olen. Tai sitten voisin jotain isompaa vastaan tapellessa kertoa mielestäni hyvän vitsin, ja tämän(toivottavasti) nauraessa hujauttaisin palleaan.

Miehinen esikuvasi?
Olen tässä viime vuosina muuttunut paljon luonteeltani, joten onkohan se jonkun "esikuvamiehen" ansiota? Ehkäp' olen tietämättäni ottanut esikuvan.

Uber Weapon
1.8.2005, 15:49:53
Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta? Oluet ovat vähän niin kuin naiset: vaalea kaatuu helpommin mutta tummalla nautinto kestää pidempään.

Tytöistä punaiset tai vaaleat, oluista tummat.

Vaikka juonkin ennen kaikkea viskiä. Ja juurikin ylämaan tai islayn voimakkaita tuotteita. Lempiviskiäni on kaiteki Laphroaigh Cask Strength, eli suoraan tammitynnyristä pulloon vain hiilenpalat siivilöitynä (eikä niinkuin normaalisti: suodatus, laimennus ja sitten pullotus). Myös Scapa ja Bowmore. Blendetteistä en juuri välitä eikä jenkit tee viskiä.

Autoista voisin mainita etten sanoisi ei Lotus Omegalle enkä Opel Senatorille.


Jos naisen tissit näin enemmistön mielestä on se tärkeämpi, onko niille olemassa muita kauneusarvoja kuin isot-pienet?

On on, ja sanoinhan minä niitäkin. Tissien kiinteys, muoto, luonne, lämpö, pehmeys ja maku ratkaisevat kokonaisuutena. Voisin muuten mainita että isot tissit tarkoittavat myöskin parempaa verenkiertoa rinnassa eli lämpimämpää tissiä. Nännien väri, muoto ja asento ratkaisevat myöskin.

Gabriel
1.8.2005, 21:45:06
Tuli mieleen se miesten keskuudessa ennemmin tai myöhemmin väistämättä nouseva kysymys, eli millainen on sukupuolielämänne naisten kanssa? :) Kauanko esimerkiksi aktit yleensä kestävät? Oman kultani kanssa itse yhdyntä kestää normaalisti noin kymmenisen minuuttia, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Muutaman kerran on sattunut niinkin, että kun olosuhteiden pakosta ei ole päässyt vähään aikaan harrastamaan tätä läheisyyden jaloa muotoa, ei olekaan kestänyt kuin todella lyhyen aikaa. Mutta minkä sille voi, kun on niin kivaa eikä tyttökään onneksi suhtaudu kuin huumorilla. :D

En sitten tiedä, onko kymmenen minuuttia "oikeasti" "vähän" tai jotain, mutta ainakin kumppani näyttää väsyvän siinä tosi paljon ja on hengästynyt pitkään. Tykkää sentään kuitenkin, mikä minulle onkin tärkeintä.

Mutta mitenkäs muut urokset? Tämän aiheen luulisi olevan miehisempää kuin jääkiekon.

(Ja tätä viestiä varten on etukäteen konsultoitu parisuhdekumppania, jos joku ihmettelee, miten kehtaankaan paljastella kenenkään yksityiselämästä tällaista.)

streetpreacher(sd)
1.8.2005, 22:15:41
1. Peppu; jos naisella on kiinteä ja sopivan pieni takamus, hänellä on suurimmalla todennäköisyydellä myös kauniit ja kiinteät rinnat (sillä rinnathan ovat pelkkää rasvaa). Joskus kun en ollut ollut vielä lähikosketuksissa naisiin, ajattelin, että mitä isommat tissit sen parempi. Nyt pidän enemmän pienistä rinnoista.

2. Vihaan karvoja. Yritän ajella karvojani piilossa rakkaalta tyttöystävältäni, jonka mielestä miesten karvaisuus on ihan normaalia ja ehkä jopa kivaa. Ajelen karvoja kainaloista, jaloista ja alhaalta sekä edestä että takaa.

3. Saisin kaikilta turpiin; en tiedä pystyisinkö lyömään. Sen sijaan painiminen on kivaa.

Olen kiinnostunut mitä mieltä muut miehet täällä ovat suuseksistä. Itse pidän ehkä enemmän antamisesta (mikä taitaa olla aika harvinaista), mutta molemmat tuntuvat lopulta kivalta.

Jónsì
1.8.2005, 22:35:18
Onko minussa jotain vikaa? Olenko homo? Tykkäänkö pukeutua naisten vaatteisiin?
A) Njet.
B) Olisitkin. *katkeruus*
C) Oletko kokeillut? Ajoittain se voikin olla ihan mukavaa. (En tiedä, en harrasta)

Tissejä on kyllä kiva katsella. Kiinteät, eivät liian isot. Kiiltävät. Mutta siinä kaikki, ei niistä mitään muuta saa kuin hetken mielenkiinnon. Sekin lähinnä platonista.

Caedes
1.8.2005, 23:21:11
Tuli mieleen se miesten keskuudessa ennemmin tai myöhemmin väistämättä nouseva kysymys, eli millainen on sukupuolielämänne naisten kanssa? :) Kauanko esimerkiksi aktit yleensä kestävät?

Aktit kestää yleensä juuri jotain kymmenisen minuuttia, mutta koko kokonaisuus esileikin kanssa puolesta tunnista tuntiin.


En sitten tiedä, onko kymmenen minuuttia "oikeasti" "vähän" tai jotain

Eipä sillä ole oikeasti mitään väliä kunhan kummallakin on hyvä fiilis alusta loppuun.


Olen kiinnostunut mitä mieltä muut miehet täällä ovat suuseksistä?

Minusta se on mahtavaa kun naiseni antaa suuseksiä. Harvemmin minä tosin olen antanut takaisin, mutta tykkään siitä silti :)
_
Kysymys
Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa? ;)

Minä ainakin pidän naiseni kanssa kivaa ennen aktia, koska uskon että naisen himot tulee tyydytettyä paremmin esileikin kanssa.

Ja toinen kysymys:
Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Esim. suvaitsetteko jos tyttöystäväsi halaa poikia, ja välitättekö jos tyttöystävänne ystävät ovat suurimmaksi osaksi poikia?

Minua henkilökohtaisesti se ei häiritse. Onhan minullakin enemmän nais ystäviä/tuttuja kuin mies ystäviä.

Gabriel
1.8.2005, 23:33:33
Kysymys
Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa? ;)
Tuo riippuu kovasti tilanteesta. Esileikkejä tulee harrastettua useammin yöllä sängyssä, kun on muutenkin lähekkäin, kuin päivällä. Silloin on jotenkin kiihottuneempi olokin, kun aistii käytännössä vain partnerinsa. Siinä on muutenkin oma tunnelmansa.

Esileikeistä erityisen kivaa on pureminen. :) Ja tulee myös paljon suukotettua ja silitettyä.


Ja toinen kysymys:
Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Esim. suvaitsetteko jos tyttöystäväsi halaa poikia, ja välitättekö jos tyttöystävänne ystävät ovat suurimmaksi osaksi poikia?
Ei ole tarvinnut miettiä asiaa (mikä on hyvä juttu). Tyttöystäväni ei ole pettänyt minua ja se riittää mainiosti.

Uber Weapon
2.8.2005, 0:02:03
Olen kiinnostunut mitä mieltä muut miehet täällä ovat suuseksistä.

Itse en juuri välitä suuseksistä, annan sitä kyllä mielelläni mutten juurikaan välitä suuseksin kohteena olemisesta.Kysymys
Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?

Jotenkin itseäni aina häiritsee ajatus esileikista ja "seksistä". Minulle seksi on kokonaisvaltainen juttu jossa ei ole mitään eroa esileikillä tai muilla. Välttämättä itse en ole aina edes kiinnostunut laukeamisesta saatikaan yhdynnästä. Sillä tavalla se on kivempaa.

Aijuu, Kaappi kyseli siitä kestosta. Viidestä sekunnista pariin tuntiin. Riippuen mitä kukakin määrittelee seksiksi. Minusta jo se kun suudellaan "tietyllä lailla" on jo seksiä. Ja seksiä on sekin kun molemmat on lauenneet ja vaan hengaillaan ja nautitaan "after glowsta" raukeina kosketelleen toisiaan.


Ja toinen kysymys:
Minkä te miehet laskette pettämiseksi?

Sen kun minua petetään. Se miten se ilmenee ei ole mitenkään merkityksellistä.

Omenarosvo
2.8.2005, 7:55:01
C) Oletko kokeillut? Ajoittain se voikin olla ihan mukavaa. (En tiedä, en harrasta) Tiedätkös, pari vuotta sitten äitini kysyi minulta ruokapöydässä, että "ootkos sie niitä homo-ihmisiä kun pukeudut naisten vaatteisiin ja kuuntelet tuollaista musiikkia?". Sillä hetkellä huoneessani soi Red hot Chili Peppersin Love Rollercoaster. Ja niin, joskus tuli hilluttua vaikka minkämoisissa mekoissa ja ruseteissa. Ja naamiaisissa olen lähes aina ollut jokin naishahmo.

Mutta se on vain kivaa, emmie sille mitään mahda :D

The_Sipi
2.8.2005, 9:43:37
[B]kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly? Ja oletan että kaikki ymmärtävät tämän olevan joko-tai -kysymys. Mies joka vastaisi 'molemmat', ei ole mies laisinkaan, vaan sivari (eikä sitten enää tästä asiasta, annetaan tämän olla).

Kysymys #2 liittyy vartaloosi. Ole7ko karvainen? Onko sinulla voimakas parrankasvu tai karvaa selässä, rinnassa tai navanympärillä? Entä pyllyssä? Missä kaikkialla sitä yleensäkään on, muualla kuin sukuelinten välittömässä läheisyydessä? Onko se tummaa, vaaleaa, kuinka tuuheaa?

Kysymys #3 on bonuskysymys. Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi? Muistakaa että tosimiehet tappelevat naisia vastaan, joten tähän kysymykseen saa valita myös naisvastustajan (mutta naiset eivät edelleenkään saa postata tähän ketjuun, sillä tämä on miesten ikioma ketju).

Question number 1: Minulle se on se ja sama, miltä nainen näyttää, joten minun on vastattava ei kumpikaan (mikä ei siis tee minusta sivaria, sillä sivarille kelpasi vain vastaus "molemmat"). Koska en ole lainkaan kiinnostunut naisista, niin kumpikaan noista vaihtoehdoista ei ole tärkeä.

Question number 2: Kovin karvainen en ole. Vähän on navan alapuolella ja vähän alempana sitten oikea puska, jonka keskellä kasvaa silloin tällöin oikein ***** (valitkaa mieluisin vaihtoehto omasta likaisesta mielikuvituksestanne) "puu". Että näin.

Question number 3: Kippeä vastaan totta kai. Sehän on Ässät-fani ja niitä ei suvaita sitten ollenkaan :mad: :mad:.

Question number 4: "Just Jack!" No ei, ei minulla ole miehisiä (taikka naisellisia) esikuvia, joten annan olla.

Question number 5: En syö kebabbia, joten ei vastausta.

Foreplay: With women I do nothing, but with men: I wish I could get even to the foreplay-part sometimes. :D

Pettäminen: Ich habe keine Ahnung. Kun ei ole koskaan seukannut (Nemi-slangi rulez!!!), niin ei tuollaisista tiedäkään. Luulisin olevani aika valkosukkainen (vaikka mustia pidänkin), mutta eihän sitä koskaan voi tietää etukäteen. Eipähän tarvitse muutenkaan sinkkuna (ei iki-, mutta melkein ihan omasta tahdostani) tuollaisia murehtia.
Pettämisen määritelmä: Pieni haliminen vielä menettelee, mutta ei yhtään pidemmälle.

Webziz
2.8.2005, 10:28:45
Aktit kestää yleensä juuri jotain kymmenisen minuuttia, mutta koko kokonaisuus esileikin kanssa puolesta tunnista tuntiin.

Eipä sillä ole oikeasti mitään väliä kunhan kummallakin on hyvä fiilis alusta loppuun.

Kyllä se kymmenen minuuttia on ihan aikuisten oikeasti aika helvetin vähän. Really.

"Ei minulla ole ongelmia ennenaikaisen siemensyöksyn takia, tyttöystävälläni on."


Minusta se on mahtavaa kun naiseni antaa suuseksiä. Harvemmin minä tosin olen antanut takaisin, mutta tykkään siitä silti :)

Tässä ehkä juurikin paljastui, ettet ole ihan suoraan sanoen mikään rakkauden jättiläinen. "Tykkään ottaa, mutten antaa"-asenne on suoraan esikoulusta. Jos otetaan, niin annetaan. Naisille kuuluu myöskin antaa, enemmän kuin ottaa, koska naisilla on siihen mittapuuhun hienoviritetty vartalo, että niillä on myöskin kyky ottaa tilanteesta enemmän.

Vaikka herrasmies-käsitettä dissaankin, niin kyseisessä toimessa tunnen itseni herrasmieheksi.

Tiedätkös, pari vuotta sitten äitini kysyi minulta ruokapöydässä, että "ootkos sie niitä homo-ihmisiä kun pukeudut naisten vaatteisiin ja kuuntelet tuollaista musiikkia?". Sillä hetkellä huoneessani soi Red hot Chili Peppersin Love Rollercoaster. Ja niin, joskus tuli hilluttua vaikka minkämoisissa mekoissa ja ruseteissa. Ja naamiaisissa olen lähes aina ollut jokin naishahmo.

Mutta se on vain kivaa, emmie sille mitään mahda :D
Isänipäs tokaisi ensimmäiselle tyttöystävälleni ruokapöydässä seuraavaa: "On se muuten hyvä, että Tero on sun kanssas. Ehdin luulla jo sitä tuhkamunaksi" ... ja erään tyttöystäväni isäkin letkautti seuraavaa: "On se kyllä kumma, muuten luulisin homoksi, mutta kun panet mun tytärtäni".

Näin.

Jesh
2.8.2005, 10:49:54
Kysymyksenä vielä heitettäköön, että raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?

Hoh hoh, se tehdään silleen, että mennään sivuun ja laitetaan kädet viattomasti taskuun ja sit raavitaan. Porukka katsoo, että pelaat tasku-biljardia, mut ei se mitään. :up:


P.p.s. Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?

Ennen en pahemmin kebabeita syönyt, mutta viimeaikoina on niiden herkkujen syönti kasvanut.
Yllättävästi sanon lähellä oleva Ararat. Ennen dissasin paikkaa sen entisten omistajien maineen takia ja siitä syystä, että sama tila oli ennen toiminut ties millaisena juottolana. Sitten sinne kerran menin ja en kadu. Herkullista kebabia sopuhintaan ja mukava paikka tuntui olevan ja olikin.
Myös Alemista saa ok. kebabeja.


eli millainen on sukupuolielämänne naisten kanssa? :)

Hohhoh, jopas sinä vitsin murjaisit.
:D

antt|
2.8.2005, 15:22:59
Antt| koska sen minä voittaisin. Ja se on lähimpänä, en minä minnekään kauas lähde painimaan. Daah.
hahaa, etpäs voittais :P tapellaan sit irl ;DKysymyksenä vielä heitettäköön, että raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
en todellakaan :D hyi, mieti jos kaikki raapis, sitten kaikkien kädet olis hmm.. likaset.


Ja toinen kysymys:
Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
vaikee :D oikeestaan toisen kanssa nuoleskeleminenkin on pettämistä, mutta erittäin lievää, ei mielestäni toisen ihmisen kanssa pidä mennä sänkyyn :D se on jo pettämistä, omasta mielestäni siis.

|| sou ne watashi ni wa koufuku na ketsumatsu nado
niawanai koto mo dare yori wakatte iru ||

Akzu
2.8.2005, 20:50:17
1.Kolmen minuutin mietinnän jälkeen päädyin peppuun silllä onhan peppua ihan kiva kattella...Tissitkin tietenkin ovat tarkeät mutta mieluummin toi arse ;)

2.Karvotusta löytyy jaloista kiitettävästi, kädet on suhkot karvattomat (lyhyttä vaaleeta karvaa aika harvassaja) amisviikset puskee niskaan sen mitä puskee...niin ja tietenki perus perskarvat...

3.Jaa että ketä vastaan ottaisin matsia...hmmm..se ny on ihan sama ketä vastaan tappelisin kun alistaisin kaikkia :P

streetpreacher(sd)
2.8.2005, 22:12:03
Omenarosvo: Ja niin, joskus tuli hilluttua vaikka minkämoisissa mekoissa ja ruseteissa. Ja naamiaisissa olen lähes aina ollut jokin naishahmo.

Minä olen jo vuosia ollut poikkeuksetta nainen erityisissä pukeutumista vaativissa tilaisuuksissa (juhlissa, teema- illoissa). Jotenkin naiseksi pukeutuminen vain saa minut tuntemaan itseni seksikkääksi. Välillä vain kun olemme suunnistaneet suoraan baariin ystävieni bileistä (huolimatta siitä, että tyttöystäväni on roikkunut aina kädessäni), tanssilattialla on joku jätkä tullut silittämään kiihdyksissä tukkaani ja sanomaan "sulla on söpö leopardipaita".

Suuseksin vastaanottamisesta puheen ollen. Minusta suuseksin vastaanottaminen antamatta itse tuntuu jotenkin alistamiselta.


Webziz: --ja erään tyttöystäväni isäkin letkautti seuraavaa: "On se kyllä kumma, muuten luulisin homoksi, mutta kun panet mun tytärtäni".

Sanoiko hän tuon lempeällä vitsiäänellä vai katkerasti tappajan ilme kasvoillaan. Pelkäättekö tyttöystävienne isiä. Minun tyttöystäväni isä on rento, mutta esimerkiksi sisareni tulevat poikaystävät eivät tule selviämään hengissä ensimmäisestäkään vierailusta. Pystyttekö esim. suutelemaan tyttöystäviänne kiihkeästi heidän isiensä nähdessä?

Webziz
2.8.2005, 22:19:09
Sanoiko hän tuon lempeällä vitsiäänellä vai katkerasti tappajan ilme kasvoillaan. Pelkäättekö tyttöystävienne isiä. Minun tyttöystäväni isä on rento, mutta esimerkiksi sisareni tulevat poikaystävät eivät tule selviämään hengissä ensimmäisestäkään vierailusta. Pystyttekö esim. suutelemaan tyttöystäviänne kiihkeästi heidän isiensä nähdessä?

Kännissä taisi olla. Olin kyllä itsekin.

Tuohon toiseen kyssäriin, niin mielestäni on vaan kunnioittavaa olla harrastamatta mitään kovin intiimiä toisen lapsen kanssa isän ollessa läsnä. Tervettä järkeä ja kunnioitusta. Se on vähän kuin läpsy naamalle. Tottakai se tietää, että jotain tapahtuu, tyhmä olisi jos ei tietäisi, mutta täytyykö sitä tulla naaman eteen pelehtimään. Mielestäni silloin jos suudellaan suuren seurakunnan edessä, niin se ei ole enää kuittailua isälle.

Meillä on isän kanssa reilu: Isä heittää siskon poikakaverit pihalle, niin kauan kuin pystyy sen pieksemään, sitten on minun vuoroni. Että tämmöistä. Onnea vaan niillekin hujopeille, jotka siskoani vokottelevat.

The_Sipi
3.8.2005, 10:16:32
Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?

Itse en jaksa näitä macho-pätkiä katsella, mutta on niitä jokunen tullut katseltua. Kuitenkaan en pysty sanomaan niistä omaa suosikkiani, sillä useimmat niistä oli aika surkeita, mutta hei... minä en olekaan maho :P.

Gabriel
3.8.2005, 10:21:45
Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Helppo (http://www.imdb.com/title/tt0082198/).

Bossi
3.8.2005, 10:52:08
Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?Kaapilla oli hyvä, mutta kyllä se on tämä (http://www.imdb.com/title/tt0083944/).

streetpreacher(sd)
3.8.2005, 14:17:59
Sylvester Stallone tästäkin elokuvasta löytyy, mutta hieman erilaisen (miehekkäämmän) toiminnan merkeissä.

http://www.imdb.com/title/tt0065904/

Uber Weapon
3.8.2005, 15:22:47
Älkää nyt pelkkiä hiton linkkejä postatko! En minä halua käydä imdbssä katsomassa että mitäs leffaa ne nyt tarkoittivat, perkele.

Tosimiesten huippuleffoja on kaikki Bud Spencerin leffat. Yksittäinen jos on valittava niin "Turpiin vaan ja onnea!" (Pakollinen linkki imdbhen (http://www.imdb.com/title/tt0074442/)).

Tai sitten Tämä (http://kevan.org/brain.cgi?Uuberi)Pelkäättekö tyttöystävienne isiä.

Kyllä minä vaimoni isää kohtaan suhtauduin tietyllä varovaisuudella, mutten sitä nyt peloksi sanoisi. Tosimies ei vapise. Nykyään tulemme hyvin toimeen keskenään eikä oikeastaan koskaan mitään ongelmaa ole ollut.

Pystyttekö esim. suutelemaan tyttöystäviänne kiihkeästi heidän isiensä nähdessä?

En ole koskaan ajatellut että kenen nähdessä voisin ja kenen nähdessä en voisi vaimoani suudella. Kyllä hän milloin vain voi suudella, mutta lähinnä jätämme hellittelyt niihin aikoihin kun olemme vain kahden.

huru-ukko
3.8.2005, 15:41:28
Tissit, silla ensinnakin ne ovat kivan pyoreat ja niista kiihottuu kivasti :evilgrin: ja toiseksi, minua kiehtoo niiden pehmeys, seka varmasti tissifriikkina voin sanoa, etta isot ovat TODELLA kivaa silmanruokaa[syyttakaa Englantia tasta epaselvasta ja taynna kirjotusvirheita olevasta tekstista, kiitos]

kusimutteri
4.8.2005, 8:33:10
Pakko vastata. :P

Kysymys #1 Tissit. Minne muuallekkaan katsoa sen jälkeen kun on katsonut silmiin/kasvoihin? xD Minä siis katson ensin kasvoihin ja sitten tisseihin. En tiedä kääntyykö se päälaelleen sitten kun vartun. xD

Kysymys #2 On vähän leuassa vaaleaa parranalkua ja säärissä ja reisissä on myös.

#3 Hmm, kukahan se olisi...? Varmaankin olisin aivan ketä vastaan vaan, joku toinen FFfiniläinen saisi valita minut. :P Mutta jos kerran on pakko niin... Se olisi Masketahe. Tunnen IRL ja minulla olisi hyvät mahdollisuudet voittaa sillä olen ennenkin voittanut.

Omenarosvo
4.8.2005, 9:49:45
Pystyttekö esim. suutelemaan tyttöystäviänne kiihkeästi heidän isiensä nähdessä?En pystyisi. Ehkä jonkun pienen ohimenevän pusun voisin vaihtaa, mutta mitään limaista nuolentaa en halua suoritella kyllä julkisesti muutenkaan. En tykkää katsella toisten kiihkeää pusuttelua, joten en suo sitä toisillekaan.

Tästä tulikin mieleeni, että kerran meillä jäi kuminkuoret exän vanhempien sänkyyn! Sieltähän ne sitten löytyi. Onneksi sen löysi äiti, nimittäin isä olisi varmaan syöttänyt minut nurmikolleen. Nolottaa kyllä vähän vieläkin.

MKUP
4.8.2005, 11:56:10
Kysymys 1: Tissit. Kunhan ne eivät roiku ja ovat myöskin isot (En pidä laudoista).

Kysymys 2: No jalasta löytyy jonkin verran, niin kuin perseestäkin.

Kysymys 3: Ottaisin matsia Chibi-Senshiä vastaan. Älkää kysykö miksi :eh:

Faust
4.8.2005, 12:07:44
1. Tissit! 8D Ei ole vielä tullut yhtään bitchslappia mutta pari mulkaisua. :D

2. Minä olen täysin posliini. Tai sitten en. Asiaankuuluvissa paikoissa on sitä karvoitusta. En varmaan koskaan saa partaa tai viiksiä... :(

3. Minä en suostu koskemaan teihin hikisiin nerdeihin. :solong:

Omenarosvo
4.8.2005, 21:21:57
Tissit, silla ensinnakin ne ovat kivan pyoreat ja niista kiihottuu kivasti :evilgrin: ja toiseksi, minua kiehtoo niiden pehmeys, seka varmasti tissifriikkina voin sanoa, etta isot ovat TODELLA kivaa silmanruokaa[syyttakaa Englantia tasta epaselvasta ja taynna kirjotusvirheita olevasta tekstista, kiitos]Kaikki tissit eivät ole kivan pyöreitä joista kiihottuu kivasti ;D No joo, tarkoitus ei ole olla ilkeä vastakkaista sukupuolta kohtaan. Mutta tissejä on yhtä monia kuin on naisiakin.

Tarkoitatko isoilla sellaisia joita näkee 90-luvun pornoleffojen kansikuvissa? Nehän on kuin mörköjä rinnakkaisulottuvuuksista. Pelottavia.

antt|
4.8.2005, 21:29:34
ajattelin keksiä tänne kysymyksiä ja vastata myös itse niihin:

#A1 kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
siis ainahan ulkonäkö tekee ensivaikutelman joka on aika tärkeä, tietty hygienia kaikilla pitää olla, loppupeleissä minulla kuitenkin vaikuttaa käyttäytyminen (:
#A2 montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
päivässä keskimäärin 2 kertaa.
#A3 montako "exää" sinulle on kertynyt :D ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
neljä. (4).
1. 6.5kk
2. 3 vko
3. kuukauden
4. 2kk

ei mitn hirveän pitkiä :( *teini*

kysymykset eivät olleet mistään ehkä järkevimmästä päästä (: kivaa vastailuhetkeä.

//

5-6kkOliko se tosiaan noin lyhyt, minä olen aina pitänyt sitä pidempänä. o_O
rupesin laskemaan :D oli se sittenkin 6.5kk

|| sou ne watashi ni wa koufuku na ketsumatsu nado
niawanai koto mo dare yori wakatte iru ||

Jónsì
4.8.2005, 23:02:08
#A2 montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Ei ole tarvetta, lisäksi saan siitä päänsärkyä. Selibaatti on taas uusinnassa

#A3 montako "exää" sinulle on kertynyt :D ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Kaksi.
1. 9kk
2. 1-3kk (on again, off again...)

1. 5-6kk
Oliko se tosiaan noin lyhyt, minä olen aina pitänyt sitä pidempänä. o_O

huru-ukko
5.8.2005, 11:24:53
Tarkoitatko isoilla sellaisia joita näkee 90-luvun pornoleffojen kansikuvissa? Nehän on kuin mörköjä rinnakkaisulottuvuuksista. Pelottavia.No en nyt ehka ihan sellaisia Jenna Jameson-tisseja, mutta kumminkin keskikokoa isompia, liian isojen perassa olisi taas kaikki miehet ja saisi tod. taistella tytostaan.

Tuohon masturbointiin, en harrasta, pidan likaisena touhuna, toisin sanoen harrastelen HARVOIN, en vaan jaksa, tulee liian vasynyt ja laiska olo eika se ole kivaa keskella paivaa
Eikos se orkku kannata kuitenkin seksikertaan saastaa?

Faust
5.8.2005, 11:34:02
Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Kummatkin on yhtä tärkeitä.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Sinua kiinnostaa...? Ei kun siis, kymmenessä vuodessa ehkä neljäsosakertaa.

Montako "exää" sinulle on kertynyt ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Ei yhtään. :(

Ben
5.8.2005, 11:48:38
Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?

Jos tapaan ensimmäistä kertaa niin tottakai huomioin enemmän ulkonäköä. Ajan mittaan kuppi kallistuu käyttäytymisen puolelle.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?

Välillä on viikonkin tauko, välillä runkataan kolme kertaa päivässä. Runkkaus on vähentynyt kun nykyään pääsee polkemaan naistakin.

Montako "exää" sinulle on kertynyt ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?

Menossa ensimmäinen suhde, joten pyöreä nolla. En ole pelimies.


Ja uusi kysymys:

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?

Meikäläisen pitäis taas siistiä, mutta aina kun alan hommiin niin käsi tärisee kuin dual shockin ohjain kun pelkään aina että sit jos tulee paha haava ikävään paikkaan... Pakkohan sitä on kuitenkin siistittävä aina välillä, ainakin mun osalta. Itse en ole vielä kertaakaan ajanut kaikkia karvoja pois, vain lyhentänyt.

Uber Weapon
5.8.2005, 17:31:03
Iltalehden "Hullu Maailma" kohdassa oli jänskä uutinen:

"Sotahullut lälläreitä

MIEHISEN ITSETUNNON puute kannustaa miehiä ostamaan citymaastureita ja haukkumaan homoja, väittää Cornellin yliopiston tutkija Robb Willer. Psykologi pani aluksi koehenkilönsä testiin ja luonnehti sen jälkeen näiden saamia tuloksia sattumanvaraisesti joko feminiinisiksi tai maskuliinisiksi. Feminiinisiksi luonnehditut miehet kokivat sen häpeälliseksi ja muuttuivat aggressiivisiksi toisin kuin maskuliinisiksi luokitellut miehet. Kun miehet tunsivat maskuliinisuutensa uhatuksi, he muuttuivat homofobeiksi ja ilmaisivat voimakkain sanoin kannattavansa Irakin sotaa sekä ilmoittivat ihanneautokseen citymaasturin. Naispuolisiin koehenkilöihin testillä ei ollut minkäänlaista vaikutusta."

Hah hah haa. Tulipahan taas takkiin näille "intti tekee pojista miehiä" femiinisille itsetunnottomille epämiehille. Tosimiehet nauravat taas partaansa. Muistaako kukaan kuinka haukuin homofoobikkoja epämiehekkäiksi ja huonolla itsetunnolla varustetuksi?


Vaikka artikkeli löytyikin Hullusta Maailmasta niin laitan teille linkin Cornelliin. Linkki Cornelliin (http://www.news.cornell.edu/stories/Aug05/soc.gender.dea.html)

Kreifi
7.8.2005, 1:33:46
Koska koko foorumi haluaa palavasti tietää...

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Yleensä ulkonäköön, ellei käytös ole jotenkin erikoisen esillä, yleensä näin ei ole. Käytös tulee esille vasta myöhemmin, julma fakta. Sitten kun molemmat puolet ovat tulleet esille, niin ehdottomasti käytökseen.
Tyttöystäväni kanssa kiinnitän huomiota molempiin seikkoihin. Käytös on kuitenkin ehkä sellainen "tuttu" juttu, että se vain on. Ulkonäköä tulee sitten katsottua monestikin. Ulkonäköä on jotenkin helpompi ihailla ja siitä on parempi nauttia kuin käytöksestä. Toki käytöksestäkin tuo joskus onnistuu, mutta huomattavasti harvemmin. Käytökseen kiinnitetään yleensä huomiota sitten kun se on poikkeavaa, sellaista mitä en hyväksy tai jollakin tapaa nautittavaa/kivaa.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Riippuu ihan. Joskus voin masturboida lukuisia kertoja päivässä, mutta joskus voi mennä viikkoja ilman minkäänlaista seksuaalista toimintaa oman käden kautta.
Jos en seurustelisi, niin masturboisin varmasti useammin.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Se riippuu nyt hiukan mitä lasketaan ja miten lasketaan. Vakavia suhteita katson käyneeni läpi pari kappaletta. Suhteeni kestävät normaalisti kauan, eli semmosta 2-4 vuotta. Nykyinen suhteeni on yli vuotias, mutta sen taas toivon jatkuvan ikuisesti. :)

Frodo
7.8.2005, 9:04:51
1: Itselläni on jonkinasteinen fetissi naisten persauksiin. Rinnatkin kyllä ovat ihan mukavat, mutta katson kumpienkin osien herkeämättömän tuijottamisen jokseenkin epätahdikkaaksi.

2: Nyt pääsen vouhottamaan. Karvaa on kaikkialla, paitsi selässä ja kämmenten etupuolella. Hiuksetkin alkavat jo roikkua alaselässä. Jos kävelisin ilman vaatteita metsässä, alettaisiin luultavasti puhua "Lautiosaaren metsien isojalasta", tuosta luultavasti saa jonkinmoisen käsityksen ruumiinkarvoituksestani.

3: En tiedä tarkkaan kenen kanssa tappelisin, mutta vastustaja voi olla kuka tahansa itseäni vanhempi ja melkoisesti isompi, jotta pystyn kokeilemaan voimiani. Toinen syy tähän on myös se, että häviäminen näyttäisi hieman oikeutetummalta.

Necrofobia
7.8.2005, 12:54:02
Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ulkonäköön aina ensin. Sen jälkeen tulee kiinnitettyä enemmän huomiota käyttäytymiseen, tosin loppujen lopuksi molemmat vaikuttavat yhtä paljon. Tai niin ainakin voisin kuvitella.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Niin, riippuu nyt aivan mikä lasketaan masturboinniksi. Meikäläisellä tämä on aika kausittaista, joskin ei varsinaisesti. Voisin veikata että keskimäärin 2-3 kertaa viikossa, sen verran perverssi olen mutta kukapa ei olisi. Vähentynyt kyllä huomattavasti kun hiljalleen ollaan siirtymässä teini-iästä pois päin.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Ei ole kertynyt yhtään exää koska olen pistänyt kaikki 32 aina varastoon pahanpäivän varalle. No ei nyt sentään, ei ole exiä eikä suhteita ikinä ollutkaan. LoneWolf kun olen.

streetpreacher(sd)
8.8.2005, 20:53:20
Jos rintaliivit ottaa pois isot rinnat roikkuvat sivuilla ja missä muualla sattuu.

Tissikeskustelu tuntuu muuten kovin oudolta, sillä en saata uskoa että joku niistä oikeasti saisi jotain. Jos ajatellaan esim., että tissejä leijuisi irrallaan ilmassa, kävisikö teistä joku kenties runkkaamaan?). Tai hetkinen.. rinnat tuntuu kyllä oikeastaan silloin kivoilta, kun niitä koskettelee paidan alta takaapäin.

large
8.8.2005, 21:46:57
Tissit vai pylly
Pylly, valinta oli vaikea. Pyllyn pitää olla täydellinen ja tissien pitää olla b-d kokoa. Mieluiten B tai C.

Oletko karvainen
En oo karvasempi ku muut jengiläiset mitä oon suihkussa vahingossa nähny :eliittihymy:

Kenen kanssa painisit?
kaikkien modejen ja adminien kanssa

Lempi kebab/snägäri
Eerikin Pippuri on paras kebabbila ja Kallion snägärit on parhaita

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ihan sama. En kuitenkaan seurustelis älyttömän ruman tai tyhmän kanssa

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Kesälomalla ja muilla lomilla kolme kertaa päivässä ja kun on koulua niin kerran päivässä.

Montako "exää" sinulle on kertynyt ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?

Menossa ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen suhde. Kolmatta vuotta seurustelen, toivottavasti ei tarvitse aloittaa alusta. En ole playeri.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En koskaan

MyKey
8.8.2005, 22:20:59
Olen laiskalla päällä, joten kopioin suoraan largen viestistä kysymykset

Tissit vai pylly?
Pylly, valinta ei ollut ollenkaan vaikea, sillä pylly on minusta seksikkäin osa naisessa. Rintojen koko on minulle samantekevää, kunhan ne ovat pyöreät ja muodokkaat. Pyllyn pitää olla pyöreä ja kiinteä tai sitten hieman hyllyvä :P

Oletko karvainen?
En, eikä minusta tule karvainen, isäni ei ollut kuulemma karvainen ollenkaan, joten minustakin tulee varmasti aika posliinimainen. Jonkinlaista karvaa on kyllä joka puolella, mutta aika lyhyttä ja valkeaa, valkeus voi johtua myös siitä, että tukkanikin on valkoinen? Kainaloissa ja siellä on kyllä ruskeahtavaa.

Kenen kanssa painisit?
En tunne oikeastaan täältä ketään, joten painin ihan kolmenporukassa: Minä, käsi ja ...

Lempi kebab/snägäri?
En käy, enkä syö..

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ulkonäkö hyvä, mutta tyhmä: Seksisuhde, tai yhden illan juttu
Ruma, mutta viisas: Kaverina menee, mutta ei muuta
Kummatkin perseellään: En kiinnittäisi mitään huomiota
Kummatkin täydellistä: Seurustelisin mieluusti
Kumpikin keskitasoa: Voisi varmaankin seurustella, riippuen jos tällä on vaikkapa hyvä peppu tai muuta, taikka sitten kaverina
(Tämä meni tällaisella, "Mitä voisin tehdä jos näkisin naisen joka on ..."

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Päivässä: Jos on tekemistä, niin kerran tai sitten en kertaakaan. Jos taas on tylsää, saatan hyvinkin 3-5 kertaa
Viikossa: Keskimäärin 10-20 kertaa

Montako "exää" sinulle on kertynyt ja kuinka kauan suhteet kestivät?
En ole ollut kenenkään kanssa vakavasti yhdessä ...

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Kerran härskisti 7. luokalla lyhensin hieman saksilla toivoen paikoittaisen kutinan loppumista, mutta tilanne vain paheni, koska karvoista tuli "teräväpäisiä" ja ne pistelivät koko ajan.

Tällaista tänään ...

Riku
9.8.2005, 21:11:51
Pakko se on tulla tänne paljastamaan sovinistisia puoliaan kun Omppu käskytti olutmiittagessa minua :P

Eli here we go, no hard feelings, ok?

Kysymys #1
Pylly. Tissien koolla ei ole mitään merkitystä, tosin en himoitse mitään silikonipommeja. Saa olla lattarintainen, mutta ei yliammutun povekas, älkää edes kysykö miksi. Pyllyn pitää olla sopivan kokoinen ja pyöreähkö.

Kysymys #2
Karvoitusta minulla esiintyy navan alla sekä persuksissa. Persustan karvakasvu onkin sitä tehokkainta, ja vaihtaisin sen mieluusti leukaani jos voisi, meinaan leuassa minulla ei kasva vasta kun haaleita harvoja karvoja ;( Amisviikset sitten rehottavatkin, ja se pistää potuttamaan. Saan parin päivän välein vedellä höylällä viikset pois, sillä en halua edes pientä sänkeä. Varisn ylpeä olen komeasta "pornoviivastani" joka juurtuu navasta genitaalialueen karvoitukseen. Moni tyttö on sitä kehunut jo, joten se on yksi harvoista asioista jotka antavat potkua surkealle miehisyydelleni :)

Kysymys #3
Itsensä ketjun aloittajan, elikkä Omenarosvon kanssa. Hävisin viimelauantaisessa olutmiittagessa hänelle armotta painimisessa, joten vaadin revanssia! Toki leikkimielessä ;) Ja muutenkin koska jos eksymme samaan miittageen, niin mies pokaa kaikki naispuoliset ja minä jään nuolemaan näppejäni, heteromielessä kun Omppu on niin komea.

Joten seuraavassa olutmiittagessa on revanssi painimisen suhteen. Kuka valloittaa paikalla olevien naisten sydämmet? Matsin alkaessa karjaisen ilmaan "Kreegah!!! Riku pundolo!!!" ja ounaan Omppua 10-0 :D
(tai sitten saan taas selkääni ja juoksen piiloon nuolemaan haavojani)

Omenarosvo
11.8.2005, 21:28:57
Montako seurustelusuhdetta?
Oon seurustellut kolmesti. Ensimmäiset kaksi kestivät jotain 8-9 kuukautta, viimeisin 3 vuotta. Toivottavasti ei ihan heti tarvitse alkaa seurustelemaan, kun siihen sopivia naisia tulee kuitenkin vastaan ehkä yksi kolmessa vuodessa :P


Itsensä ketjun aloittajan, elikkä Omenarosvon kanssa. Hävisin viimelauantaisessa olutmiittagessa hänelle armotta painimisessa, joten vaadin revanssia! Toki leikkimielessä ;) Ja muutenkin koska jos eksymme samaan miittageen, niin mies pokaa kaikki naispuoliset ja minä jään nuolemaan näppejäni, heteromielessä kun Omppu on niin komea.

Joten seuraavassa olutmiittagessa on revanssi painimisen suhteen. Kuka valloittaa paikalla olevien naisten sydämmet? Matsin alkaessa karjaisen ilmaan "Kreegah!!! Riku pundolo!!!" ja ounaan Omppua 10-0 :D
(tai sitten saan taas selkääni ja juoksen piiloon nuolemaan haavojani)Siun pitää terästää voimasi äärimmilleen niin että niveltesi liitoskohdista lentelee kipinöitä. Silloin lyöt miulta nenän turvoksiin (ihan kuin se ei jo muutenkin olisi iso) niin saat kaikki naiset.

Sitä paitsi minähän olen huono pussaaja koska minulla on parransänki, näin sanoi toxicboy. Joten kunhan sana kiertää niin joudun iskemään David.A.Magea seuraavan miitin.

Nyargo
13.8.2005, 20:52:46
Heh ihme ketju, mutta pakko vastata koska tollanen systeemi on jalkojenväliin kasvanut. :D

Vastaus1: Mun mielestä pylly on "tärkeempi" kuin tissit. Se vaan on kiihottavampi :D

Vastaus2: Mun karvotus kuuluu vain mulle, mutta sanottakoon niille että miesten karvotus kuuluu asiaan se johtuu mieshormooneista eli ei hätää jos karvat kasvaa :)

Vastaus3: Mä en käy kenenkään kimppuun ennenkuin on pakko, mutta voin sanoa että osaan tapella ja erittäin hyvin. Tykkään harjoitella itsepuolustuslajeja, mutta en halua käyttää niitä muihin ihmisiin tai muuhunkaan elävään.


Kysymys: Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?

Itse en oo koskaan ajellut mitään karvoja paitsi parran ja viikset.

Kultru
15.8.2005, 18:56:44
Ensin nämä alkuperäiset.

1) Pylly, ehdottomasti pylly.

2) Olen karvainen, tai niin minulle on sanottu, itse pidän sitä ihan normaalina.
Taino, tarkennettuna, karvainen alaosa ja karvaiset kädet. Partaa omistan sen verran että pyyhin sitä pyyhkeellä.

3) Wompoa vastaan, tappelisin wompoa vastaan, olemme molemmat samaa kokoa ja tiedän että painin paremmin. Olemme nimittäin testanneet. Mutta matsi voisi olla mielenkiintoinen.

Ja krhöm, olen tosimies, en mikään sivari.

Sitten nämä jotkut poimitut lisäkysymykset.

Intohimoinani on syödä, ja sitä mahdollisimman nopeasti. Myöskin juominen on yksi harrastus, ja kuten eräät ovat ehkä huomanneet, myös se on nautinnollista nopeana toimintana.
Autoja harrastan vain niitä ihaillen ja epäoleellisia asioita sattumanvaraisesti omistajalta kysellen.

Lemppari snägäri on sellainen mistä saan rahalleni vastinetta, eli syötävää.

Jos munia kutittaa, niitä raavitaan. Tosin julkisesti tätä tuskin teen.

Kuka hiton mies kyselee tapettia? Se on siellä seinällä, sama se millaista se on.

Esikuvani on oma vaarini. Siinä vasta mies.

exiä? hm.. liian paljon

Karvoitustani siistin lähinnä kasvojen seuduilta.

Traydor
15.8.2005, 20:52:22
Kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly?
- Vähän sain tätä miettiä, mutta lopulta päädyin pyllyyn. Tissienkin pitää olla kohtuulliset, tietenkin, mutta jos naisella on hyvä takamus niin lähes poikkeuksetta myös hyvät rinnat ovat taattu (pöljää puhua "hyvistä" ja "huonoista" rinnoista).

Oletko karvainen? Onko sinulla voimakas parrankasvu tai karvaa selässä, rinnassa tai navanympärillä? Entä pyllyssä? Missä kaikkialla sitä yleensäkään on, muualla kuin sukuelinten välittömässä läheisyydessä? Onko se tummaa, vaaleaa, kuinka tuuheaa?
- En ole hirvittävän karvainen, asiaankuuluvissta paikoista sitä löytyy, mutta esim. mitään rintakarvoja minulla ei juurikaan ole (ehkä ihan pikkuriikkisen lähes näkymätöntä vaaleaa). Viiksiä tai partaakaan ei vielä ole, outoa, kun monilla ikäisilläni on jo kunnon amispensselit. Perskarvoja en ole tarkistanut, joten siitä ette saa raporttia. :)

Jos sinun olisi pakko käydä rehelliseen mies-miestä-vastaan tappeluun kenen tahansa FFFfiniläisen kanssa, kenet valitsisit ja minkä vuoksi?
- Noo, aika paljon minä tämän foorumin henkilöistä tiedän (uskokaa tai älkää, mutta olen katsellut tätä foorumia aktiivisesti jo tämän vBulletin-foorumin alkuajoista lähtien), joten taidanpa valita Jackal von ÖRFin, aka Kaalin. Jos voitan, niin pääsen varmaan adminiksi! :D

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
- Enpä näiden paikkojen palveluja käytä, mutta vanha kunnon Kallen Grilli osaa joskus ajaa asiansa.

Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
- Isäni, kapteeni Kirk (Kirk on Äijä), ja Arnold Schwarzenegger.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
- Vain silloin jos on kyse elämän ja kuoleman väliseen taisteluun rinnastettava kutiaminen. Muuten en, hyi hyi.

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
.. Jaa-a... johan on kysymys, en osaa vastata tähän.

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
- Tässä iässä en juo "aktiivisesti" kumpaakaan. :)

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
- Se olisi tapettia tällaisella kuvioinnilla: :eliittihymy:

Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?
- En ole vielä vällypainia harrastanut (vasta sellaiset 15 vuotta ollaan tässä maailmassa kärsitty) joten antaa olla tähän kysymykseen vastaamisen suhteen. :)

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
- Kun laiminlyödään omaa parisuhdetta/avioliitta tai mitään muuta läheistä suhdetta (laiminlyömisellä nyt tarkoitan esim. naapurin eukon polkemista :D).

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
- Ehdottomasti Arnold Scharzeneggerin paras elokuva Conan the Barbarian. Äijämäisempää menoa en ole koskaan nähnyt missään tämän pätkän näkemisen jälkeen.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
- Ulkonäköönhän se huomio ensimmäisenä kiinnittyy, mutta jos käytös on jollain tavalla "räikeää", niin sitten siihen. Loppupeleissä kummatkin ovat mielestäni tärkeitä asioita (ulkonäkö kuitenkin vähemmän).

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
- Riippuu mielialasta ja ajasta. Kesälomalla sellaiset kolmisen kertaa päivässä, mutta nyt näin koulujen alkamisen jälkeen on vähentynyt kertaan tai kahteen vuorokaudessa.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
- Ensimmäinen on menossa juuri nyt (peräti kolme vuotta takana). :)

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
- En ole vielä kertaakaan, kun ei ole yksinkertaisesti tarvetta.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
- Tähänkään ei ole vielä ollut tarvetta joten ei ole tietoa siitäkään mitä tytöt siitä tykkäävät.

Nyargo
20.8.2005, 11:12:15
Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Varmaan antalaya.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Vain jos on se viimeinen pakko :)

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Kyllä varmaan haluisin. Se lähentäisi yhteenkuuluvuutta, mutta en silti aina joisi samaa kahvia. Silloin tällöin vain.

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
Mä juon vähän sitä sun tätä, mutta en sillai et joka viikonloppu kauheessa krapulassa :)

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Hmm... se varmaan olisi... typerän näköistä :D

Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?
Pitäisin tietenkin ensin hauskaa eli esileikkejä, koska se on "tärkein" osa seksistä kuten jälkileikitkin. Se pelkkä seksi on vain seksiä.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Jos se suutelis jotain muuta äijää kuin mua.

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Housut pois :D no ei... Hmm. Kyllä se varmaan olisi joku arnoldin leffa.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Aluksi ulkonäköön, mutta täytyy sillä olla jokin hyvä ja mukava persoonallisuuskin. Enemmän persoonallisuuteen kiinnitän huomiota.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Niin monta kuin on tarvis :D

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En siisti. Mielestäni miehillä kuuluu olla karvoja siellä. Naisillakin voi, mut ne olis hyvä jos olis vähän siistitty :D

Critis
20.8.2005, 12:59:35
Tissit vai pylly? Minun mielestä tissit ne olla pitää muttei mitään jätti kokoisia palloja sentään. Semmoiset sopivan kokoiset tissit ovat hyvät jotka miellyttävät katsojan silmää. Mielestäni naisessa tärkeintä on ulkonäkö eikä tissit mutta kun sitä vaihtoehtoa ei ollut niin pitää sitten valita tissit.

Oletko karvainen? Käsissä pientä karvaa mahassa pientä karvoitusta jaloissa on sitten jo enemmän karvaa. En ole mielestäni karvainen jotain pientä karvaa löytyy muttei läheskään niin paljon että olisin joku Big Foot. ;D

Kenen kanssa painisit? Varmaan jonkun moden kanssa ja voitettuani minusta tulisi moderaattori buahah hah hah haah. :D

Nyargo
20.8.2005, 16:47:11
Kymysys: Jos käytte vessassa k*sella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?

Mä laitan ihan tottumuksesta Wc kannen aina kiinni. Kyllä sen jaksaa aina nostaa kun tulee hätä ja jos tulee niin iso hätä ettei kerkee nostaa ni sitte menee housut pesuun :D

huru-ukko
20.8.2005, 17:44:22
Oletko karvainen?
EN, ainoastaan kainaloista, viiksiä alkaa tulla, vähän jaloista ja tietenkin intiimiltä alueelta, kuinkas muuten. =)

Kenen kanssa painisit?
Kaapin, näyttäisin sille nahkamiehelle, missä kaappi seisoo.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Hima-pizza-kebabbp, Hyvinkäällä, täällä. Pixzzasta tulikin mieleen juttu, joka ei kuulu näin siveellisille foorumeille, elikkä joku oli runkannut yhteen pizzaan jossain päin maailmaa ja, kun se toinen häiskä oli syönyt sen, sillä todettiin n. kuukausi myöhemmin klamydia suusta.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Mitä?! Koskaan kuullutkaan...

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Semmoista mihin voisi heittää tikkaa ja mikä ei välitä pienistä roiskeista tuokioissa(jokainen itse saa päättää mitä tuo sitten tarkoitaa, tosin ei sitä mitä luulette minun luulevan)

Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?
Riippuisi naisesta ja hänen kiimaisuudestaan.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Kaikkea muiden tyyppien hipelöintiä.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
ENsin tietenkin tulee katsottua paikat läpi ja sitten käyttäytyminen, elikkä ulkonäkö.


Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Bout 1x viikko(joskus jopa 2, mutta harvoin 3 tai enemmän).

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En, tosin jos alkaa rehottaa niin paljon, ettei kullin mittaaminen onnistu( =) ) niin sitten pitäisi harkita.

Montako seurustelusuhdetta?
Kerran, sen jälkeen ei ole ollut tarvetta saada heti uutta tyttöä ympärille.

Jos käytte vessassa kusella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?
Yleensä käyn vain miehekkäästi pihalle kusemassa, mutta muuten kansi auki

Kysymys: Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?

Nyt saunaa lämmittämään. ->

Nyarlathotep
20.8.2005, 18:16:21
Miehinen esikuvanne?
T¨ingis-kaani, kaikkien naapurikansojen alistaja.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Torikeidas on vakio, jos haluan ostaa kebabbia. Kastike on sopivan tulista ja sitä on riittävästi. Muutenkin hinta on halpaa. Huono puoli on se, että paikalla on myös paljon öriseviä, kaljamahaisia duunareita, joidenka seura on ahdistavaa. Alakunnaksen grilli-kioski on myös hyvä.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Raavin joskus, mutta teen sen niin hämysti, ettei kukaan huomaa mitään. Näkyvästi ei tulisi mieleenkään.

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Tapettia, joka olisi täynnä kuviota :eliittihymy:

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Toisten tyyppien nuoleskelun ja suutelemisen.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ensin tietenkin ulkonäköön, koska se ratkaisee paljon. Huonokäytöksiset tytöt eivät kyllä myöskään ole kivoja, mutta ulkonäkö tulee aina ensin.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Vaihtelee paljon. Joskus enemmän, joskus vähemmän.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En koskaan.

Montako seurustelusuhdetta?
Ei yhtään.

Jos käytte vessassa kusella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?
Minä olen niin tarkka tähtäämään, ettei tarvi avata edes alempaa kantta. Yleensä se ylin kansi, jossa ei ole reikää on aina auki, joten koko pönttöön ei tarvi edes koskea.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?
Mitä!? Hävytöntä. :soso: Ei olisi Hurulta uskonut.

Grove
20.8.2005, 18:39:02
Miehinen esikuva Umm... Cao Cao. Kiinan Wei- dynastian keisari. Jos lukee vähän historiaa hänestä ja Three Kingdomsista (tai paljon niinkuin minä) huomaa, että sinä jätkässä on munaa.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari? Ööh... ei oikein ole mitään vakituista paikkaa missä olisi kymmeniä kertoja tullut käytyä. Vaihtelu virkistää.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä? Ei muistu mieleen tälläistä tapausta, ei usein alapäätä kutita.

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi? Rulettavaa.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi? Hmm... Varmaankin se, että käy salaa jonkun muun kanssa sekstaamassa? :confused:

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen? Aluksi ainakin ulkonäköön, muttah, jos hän sitten pidemmän päälle vaikka osoittautuu esim. murhanhimoiseksi, niin ei siinä enää hyvä ulkonäkökään kaiketi auta.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä? Hyyyyvin harvoin edes kertaa viikossa. Sitten joskus useammin.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti? En ainakaan toistaiseksi koskaan. Vain jos tarve tulee joskus vaatimaan.

Montako seurustelusuhdetta? Ei yhtään. En kannata näitä yläastelaisten "Alaks oleen?"- suhteita.

Jos käytte vessassa kusella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös? En laita kiinni, enkä nosta minäkään tuota toista kantta koskaan, kun on hyvä sihti.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia? Jaa-a, eipä ole koskaan käväissyt mielessä kumpaakan kokeilla.

Jubei
20.8.2005, 18:57:09
Voisihan sitä toisenkin kerran vastata kun on tullut paljon lisää "mielenkiintoisia" kysymyksiä.


Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Kaiken fyysisen kontaktin jota ei oltaisi valmiita tekemään jokaisen vastaantulijan kanssa.


Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ensimmäisenä tottakai ulkonäköön kun näen toisen ensimmäistä kertaa. Toki käyttäytyminen tulee heti perään: Ei sitä kovin kauaa kestä kusipäätä katsella, vaikka hyvännäköinen olisikin.


Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Aion olla siistimättä siihen asti kunnes tarvitsen puutarhasaksia. =)


Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Sitä ei oikeastaan ole. Minä oikeasti käyn kebabilla ehkä muutaman kerran vuodessa, joten mitään lempipaikkaa ei ole päässyt syntymään.


Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
Enköhän se ole minä itse.


Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Ei ole tarvetta raapia sitä mikä ei kutise.


Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Hmm...Haluan naisia, mutten kahvia.


Kymysys: Jos käytte vessassa k*sella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?

Laitan kiinni jos muistan.


Kysymys: Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden
Minä tiedän sen olevan iso joten mittaukselle ei ole tarvetta.

entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia
Minulla ei ole moiselle laitteelle käyttöä. :P

Tonishi
20.8.2005, 19:37:39
Miehinen esikuvasi?
......Vaikea sanoa mitään tuohon.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
En käy usein missään Kebab-paikoissa/snagareissa... Että ei ole lempparia.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
En.. Nostan yleensä housuja hieman, ja lasken taas 'normaaliin' kohtaan, niin saan kutinan yleensä loppumaan...

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Siinä olisi Mjörlinin kuvia ja :eliittihymy: <-kuvia.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Nuoleskelee toisia ihmisiä... Plus sekstaa toisten ihmisten kanssa.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ulkonäköön ensimmäiseksi (duh, en ole huomannut, että täällä olisi joku, että kiinnittää ensimmäiseksi käyttäytymiseen).. Sitten käyttäytymiseen.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Let's see... Vaikea sanoa.. Vaihtelee -_^.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En.. Ainakaan vielä.

Montako seurustelusuhdetta?
Ei yhtään =/

Jos käytte vessassa kusella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?
Laitan kannen kiinni, jos muistan.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?
Ehkä välillä mittailen... Mutta penispumpulle ei ole tullut mitään käyttöä, ja tuskin tuleekaan... >=P

Mickey
20.8.2005, 22:14:09
Laitetaan vähän lisää informaatiota kehiin.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Kun menee ensimmäistä kertaa juttelemaan, se on aina ulkonäkö. Mutta jos käytös/luonne on huono, niin ei se jutteleminen kauaa kestä. Minusta naisen pitää ehdottomasti olla älykäs.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Vaihtelevasti. Joskus useammin ja joskus vähän harvemmin, mutta tätä teen kuitenkin.

Montako "exää" sinulle on kertynyt ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Jos nyt lasketaan pitkäkestoiset suhteet, niin yksi, enkä mielelläni haluaisi enempää. Suhde ei kestänyt kokonaista vuottakaan, mutta lasken sen silti vakavaksi suhteeksi.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
En siisti, koska niistä ei vielä aiheudu mitään haittaa.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden?
Kerran se on mitattu, enkä usko että se on hirveästi muuttunut. Eli en mittaa sitä enää.

Lord JF
20.8.2005, 22:42:55
Vastaanpas minäkin näihin uusiin kysymyksiin.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
En raaviskele julkisesti enkä pahemmin yksityisestikkään.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Fyysinen intiimi kontakti johonkin toiseen on tuommoista seksuaalista pettämistä mitä tässä varmaan haettiin.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ensin kiinnitän tietenkin huomiota ulkonäköön, mutta enemmän käytökseen. "Ei niin kaunis" voi kyllä olla mukavaa seuraa, mutta typerä mallinukke ei vaikka olisi kuinka nätti.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä ?
Miettikääs sitä :P

Montako "exää" sinulle on kertynyt ? ja kuinka kauan suhteet kestivät?
Ei yhtään ja suhteiden kestokin on samaa luokkaa.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Eipä ole pahemmin tarvinnut. Joskus olen muutaman vähän pitemmän puoleisen karvan katkonut, mutta eipä siinä muuta.

Jos käytte vessassa kusella niin laitatteko te kannen kiinni vai jätättekö sen ylös?
Tosimies jättää kannen auki ja niinhän minäkin sitten teen.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?
Olen tuon pituuden ja paksuuden silmämääräisesti arvioinut enkä usko sen pahemmin mihinkään muuttuvan/muuttuneen. Penispumpuista minulla ei ole mitään kokemusta.

yksisiipi
22.8.2005, 12:42:47
Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
En harrasta minkäänlaista pikaruokaa. Jos on pakko, pakasteläpyskä on siihen hyvä ja halpa.

Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
Vaikea sanoa, tietoisesti ei kukaan, mutta kai sitä isäukko antaa paljon hyviä vaikutteita.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
En, se on iljettävää.

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Mustana ja tulikuumana? En.

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?&uml;
Vaaleaa, mutta en usein.

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Jotain todella hirvittävää, etten sellaisella kotiani tapetoisi.

Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?
Esileikki on tärkein osa seksiä, sitä pitää olla ja paljon.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Jonkun muun asettaminen tärkeämmäksi kuin oman kumppaninsa, oli se sitten isoa tai pientä. Ehkäpä pahin mahdollinen on toisen naisen kanssa "kaveeraaminen".

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Clint Eastwoodin Armoton.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Kumpaankin, mutta ei hyvä ulkonäkö ole kaikkein tärkeintä, jos on sisältä silkkaa roinaa. Moni kakku päältä kaunis, kuten sanotaan.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
En harrasta. Joskus se oli erittäin paljon.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
Kolme epävakavampaa suhdetta on ollut ja ne kaikki kestivät vain muutaman kuukauden.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Semmosta ei tueta.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Minun kulta ei tykkäisi jos ajelisin, edes partaani. Muuta en olekaan ajanut, paitsi kerran kokeilin partakonetta sääreeni ja tuli aika komia lovi karvan keskelle.

Riku
22.8.2005, 14:56:53
Tuon taas sovinistisia puoliani esiin, ja laiskana poikana kopion kysymykset suoraan Yksisiiveltä :P

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Luvian Kebab - Nimensä mukaisesti sijaitsee Luvialla, ja on pari kuukautta sitten aloittanut toimintansa. Siis en ole ennen saanut mitään niin maittavaa pizzaa kuin mitä sieltä sain! Idyllinen, yhden miehen kebab-paikka, ja pakko sanoa että se mies tekee ruokansa tunteella.

Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
Ei ainakaan isäni. Hän on fasistinen, ja hänen avioliittoonsa äitiini ja hänen jälkeiseen naiseen romahtivat hänen uskottomuutensa vuoksi, ja minähän en pettämistä siedä missään muodossa. Tosin hänen työintonsa on ihailtavaa.

En sano tähän mitään, minulla on - uskokaa tai älkää - naisellinen esikuva, oma äitini. Siis mies olen, mutta äitini yksinhuoltajuuden alla minusta on tullut ihminen, mistä melkein kaikki tapaamani ihmiset pitävät. Myös naispuoliset ovat kehuneet minua harvinaiseksi tapaukseksi. Ei, en pukeudu hameisiin, vaan kiltin ja luotettavan luonteeni olen äidiltä oppinut.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Yritän aina välttää sitä, mutta joskus se on sen verran ärsyttävä kutina että käännyn muista paikallaolijoista poispäin ja raavin vaikka väkisin. Yleensä hakeudun vaikka vessan puolelle, siellä saan rapsutella alapäätä rauhassa muilta silminnäkijöiltä.

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Kermalla tai maidolla ja sokerilla? Ei kiitos, mieluiten omana itsenään, tosin ovat ne lisukkeetkin joskus tervetulleita :P

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
En ole oluen ystävä. Ainoa poikkeus on Kobbärbergin(mikälie) persikan makuinen olut <3 Muuten juon joko siideriä, lonkeroa tai kirkkaita.

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Jotain todella eriskummallista, jotain ennennäkemätöntä. Jotain sellaista mitä isoäitisi katsoisi kieroon, eli jotain mikä on juuri minun makuuni!

Esileikki on tärkeä osa seksiä. Menetkö itse suoraan asiaan vai jäätkö pitämään hauskaa naisesi kanssa?
Esileikki on todella tärkeä osa seksiä. Siis yhden illan suhteista en tiedä kun en niitä harrasta, mutta kai niissäkin on esileikkiä hieman mukana. Mutta kun kyse on oman kullan kanssa rakastelemisesta, niin se esileikki on korvaamaton asia.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Sen, että yleensäkin on jonkinsortin ystävyydestä isompaa peliä naisen kanssa. Minä en hyväksy pettämistä MISSÄÄN muodossa, sitä ei tueta! Ihmisten tunteilla ei kuulu eikä saa leikkiä. Itse olen hyvän ystäväni pettämiset hänen entiselle avovaimolla silloin kun he yhdessä vielä olivat, jopa sillä uhalla että meidän ystävyytemme olisi rikkoutunut siinä, mutta periaate on periaate. Itse en pettäisi kumppaniani koskaan, ja samaa odotan myös häneltä.

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Billy Elliot! Tässä elokuvassa rankan kasvatuksen antavan isän ja isoveljen kanssa elävä pikkupoika haaveilee balettitanssijan urasta lamakauden aikana. Hänen paras ystävänsä on transseksuaali. Koko elokuva päättyy todella kauniisti kun Billy lopuksi pääseekin balettitanssijaksi :lovetus:

Jos nyt kuitenkin totta puhutaan, niin Likainen Harry. Pelkästään legendaarinen on-liner "Make my say, PUNK!" saa minussa virtaamaan miehistä energiaa.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?Ensi-tapaamisella heti ensimmäiset sekunnit tietty menevät siihen ulkonäön katsastamiseen. Mutta intressit ja luonne ratkaisee siltinkin enemmän, se selviävätkin sitten tutustumisen ohella pikkuhiljaa.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Yleensä kerran päivässä, joskus kahdesti, joskus joka toinen päivä. Se vähän riippuu erinäisistä tekijöistä. Ja pitkän linjan sinkkuna oikealle kädelle on ahkerasti töitä löytynyt.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
Sanotaan että yhtäkään vakavaa suhdetta minulla ei ole koskaan ollut. Mutta niitä exiä on kuitenkin 4 kappaletta.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Pakkohan tuota pusikkoa on joskus trimmata, meinaan ottaen huomioon yleisesti kehoni erinäiset karvankasvut, niin juuri alapäässä se kasvu on tehokkaimmillaan. Olen ajatellut myös kokonaan posliinin puolelle siirtymistä :P

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Öööh, ajelen karvoja alapään lisäksi vain kulmakarvojen välistä, sillä on todella epäeroottista kun kulmakarvat ovat kasvaneet yhteen. Eikä sitä vakituista trimmaamista alapäänkän kohdalta huomaa ellen siitä sano.

Julppa
5.9.2005, 0:35:23
Jos sitä sitten avaisi sanarikkaan arkkunsa pitkän tauon jälkeen.

Tissit vai pylly?
Hanuri. Ehdottomasti, rintavarustuksella ei ole niinkään väliä.

Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
MacGyver. Jätkä vääntää mitä vaan mistä vaan ja saa vielä naisen.

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Kummeli Kultakuume. "Legendaarista".

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Aina kun jaksaa/viitsii. Vaihtelee aika radikaalisti olemattomasta suhteellisen aktiiviseen.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Sneakisti, jättämättä todistajia ja vain kun hätä on suurin.

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
Karhua. Kumpaa se sitten lieneekään.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Ensivaikutelma painottuu ulkonäköön mutta ollaan tässä sen verran neitejä että loppupeleissä se on käyttäytyminen.

Karvankasvu?
Kai se aika normaalia on. Viikset sentään eivät oikein tahdo kasvaa mutta eipä ole kauhea menetys vielä tähän mennessä ollut.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
Ei yhtäkään vakavaa suhdetta vielä takanapäin. En niistä vakavista suhteista niinkään tiedä sitten.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Kaiken ystävyyttä intiimimmän. Toiset sanovat tätä "säätämiseksi" mutta en ole tarkemmin sisäistänyt kyseistä termiä.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Bamo Tikkurilassa ja sielläkin käydään vain krapulasafkat syömässä. Snägäreistä Tapulin Grilli vaikka laatu ei päätä huimaa, mutta asiointi jää niin harvalle että ei sillä oikein väliä ole (plus se on lähimpänä). Myös Jaskan grilli on kovis.

Ja näin on taas yksi osa-aika-sovinsti astunut kaapista.

Nyargo
6.9.2005, 9:02:38
Onko jokainen nainen saanut teidät tyydytetyksi? Eli onko teillä ollut sellaista naista jonka vagina on niin flerppu että se ei saisi edes kesäkurpitsaa tyytyväiseksi? edit: niin ja jos tytöllä on oikeesti löysä vagina niin eikö se ole turhauttavaa miehellekin ettei vain sille naiselle?

Vastaisin kyllä itsekkin, mutta kun ei vain pysty :)

Kreifi
6.9.2005, 10:32:50
Onko jokainen nainen saanut teidät tyydytetyksi? Eli onko teillä ollut sellaista naista jonka vagina on niin flerppu että se ei saisi edes kesäkurpitsaa tyytyväiseksi? edit: niin ja jos tytöllä on oikeesti löysä vagina niin eikö se ole turhauttavaa miehellekin ettei vain sille naiselle?Vaikka olenkin tällainen pikkupippeli, niin vaginan löysyyden suhteen ei ole ikinä ollut mitään ongelmia - ei ainakaan minulla, sitä en tiedä onko naisella ollut, mutta eipä moni ole ainakaan myöntänyt.
Ja on ollut naisia, jotka eivät ole saaneet minua tyydytetyksi. Toki se lasti sieltä tulee, mutta se ei tarkoita, että seksi olisi ollut nautittavaa. Tosin tuollaiset tapaukset ovat aika harvassa, eikä minun nykyään tarvitse moisia mitenkään murehtia. Ollutta ja mennyttä, eikä kiinnosta.

Moonstone
6.9.2005, 20:33:22
Mikä on miehekkäin tekonne? Oven avaus mummolle? Pysähdyitte ja laskitte eläkepäiviään liikenteessä viettävän eläkeläisnaisen tien yli? Joitte olutta ja kannatitte Suomen jääkiekkojoukkuetta lähibaarissa? Tappelitte naisenne vuoksi? Kertokaa tapauksesta tarkemminkin. Millainen oli muiden reaktio? Ilahtuiko joku? Saitteko turpaanne?

Omalla kohdallani mitään todellisia ylimiehekkäitä tekoja ei ole päässyt kertymään. Ne ovat olleet sitä satunnaisesti oven avaamista vanhukselle. Viinaa en harrasta. Baareihin en alaikäisenä pahemmin ole tutustunut ja urheilu ei ole maailman tärkein asia edes Suomi - Ruotsi jäkismatsien aikana (paitsi jääkiekon mm-kisojen aikana mutta se nyt on jo ihan oma juttunsa). Lisäksi naisia kohtaan osoitetut kohteliaisuudetkin ovat jääneet vähiin. Ehkäpä siksi nostankin miehekkäimmäksi teoksi sellaisen että viime kesänä eräällä leirillä päätin olla ylikohtelias johtajatyyppi, joka varmistaa kaikkien naispuolisten leirilläolijoiden evästarjonnan päästämällä kaikki naiset lettujonossa ohi. Seassa oli poikiakin/miehiäkin joten kohteliaan eleen ansiosta olinkin jonon viimeinen. Kaikki naiset saivatkin sitten lettuja ja saivat kaikki miehetkin mutta tyypillisesti minun edessä käppäillyt tyyppi vei sitten viimeisen letun. Jäi kieltämättä hieman kaivertava tunne että "kannattiko". No ei maailma yhteen lettuun kaadu.Entäs tuunaatteko kaiken mitä saatte käsiinne? Mitä olette tuunanneet? Menikö tuunaus päin pyllyä vai syntyikö mahtiluomus, jota naapurikaupunginkin naiset saapuvat ihailemaan?

Itse tuunailen todella vähän. Autot eivät pahemmin kiinnosta mikä sulkee jo yhden ehkäpä yleisimmän tuunailun kohteen. Onhan sitä tullut modattuu vaikka mitä mutta yleensä syynä on ollut sen esineen hajoaminen jotenkin ja modaamalla siitä on sitten saanut vielä jotain irti. Kenties ainoa virittelyn tapainen oli vuosia sitten kun tuunasin stiga-rattikelkastani jarrut, sen automaattisen ratinkääntäjän ja rikkinäisen penkin pois. Sitten lisäsin vielä ohuet teräsliuskat stigan suksiin paremman sivuttaispidon takia. Penkiksi taisi päätyä joku laudanpätkä. Hyvä stiga tuli vaikka ne sivuttaispidon lisääjät olivat turhankin tehokkaita.Vielä yksi pikakysymys näin loppukevennykseksi. Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat? Ainakin autokouluopettajani mukaan suomalaiset miehet karttavat ohjekirjoja joten tuli nyt vain mieleen.

Itse luen ohjekirjat vain harvoin. Sitten jos jotain ongelmaa tulee niin sitten niihin voi tarttua. Säilytän ohjekirjat tallessa sen takia.

Lord JF
7.9.2005, 17:09:37
Alunperin kirjoittanut Moonstone
Mikä on miehekkäin tekonne?
No olenhan minäkin kaikenlaisia ovia sun muita availlut, mutta en näitä nyt kuitenkaan niin miehekkäiksi teoiksi laske että niitä tänne pistän. Jätän tämän siis auki siihen asti kunnes teen jotain toooosi miehekästä.


Entäs tuunaatteko kaiken mitä saatte käsiinne?
En oikeastaan tuunaile mitään. Joskus saatan jotain vehjettä vähän ronkkia jos se on vaurioitunut tai rikki ettei tarttisi uutta lähteä ostamaan, mutta siinäpä se. Niin ja kyllä ne ovat minun "korjailujeni" jälkeen ihan kasassa pysyneet.Vielä yksi pikakysymys näin loppukevennykseksi. Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
Hä? Lukeeko joku niitä????

Fae
3.1.2006, 23:27:32
Tulin nyt laskemaan tämän ketjun takaisin maanpinnalle. Vaikka joku saattaa saada vastauksistani mielikuvan, että "Mitä helvettiä tuo tänne postailee! Tämähän on miesten ketju!", niin minulla on virallinen syntymätoditus, jossa minut on määritelty miespuoliseksi. :P ------- (Hahaha... siinä luki seksi... ;D)

Asiaan:

Tissit vai pylly?
Kyllä se taitaa vaaka kallistua tuon jälkimmäisen puolelle. Ero ei kyllä ole hirmuinen, mutta kyllä minun on itseni peppumieheksi tunnustettava. (olipas hyvä sanavalinta :eh:) Mutta mitään implantteja ei silti vieläkään tueta!!!

Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
HK:n sininen lenkki.

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
John Holmes Goes Gay!

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
(...Kyllä minun piti se tähän laittaa, mutta tuli vaan kokoajan virheilmoitusta, että serverin muisti ei kestä niin suurten numerojonojen luettelemista...)

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
En. (Mutta raavi vai häpeä sitä...)

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
En juo olutta... (Ei naamaan! Ei naamaan...)

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Alussa ainakin ulkonäköön, mutta kyllä se lopulta on tuo käyttäytyminen, mikä ratkaisee. Jos tyttö on ihan pissiskana, niin saa kyllä lemput jopa minulta.

Karvankasvu?
Navasta alaspäin olen apina, siitä ylöspäin olmi. Näillä viiksillä ei kyllä pääsisi edes amikseen. Perseellä sen sijaan vaikka Korkeasaareen.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
Numero nolla kuvaa tätä vastausta varmaan aika hyvin.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi?
Jos nainen, joka elää suhteessa, harrastaa jotain koskemista vakavampaa, jonkun muun suhteen ulkopuolisen kuin minun kanssani.

Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
1. Open the package, but NOT with anything sharp (Ask your girl about those kind of tools).
2. Roll the rubber on, slippery side outwards.
3. WIPPEE!!! YEHAA!!! Youre the MAN!!!
4. Run like hell 'cause her husabnd is stronger than you.
5. Remember to buy a new set of clothes.

Kyllä. Hallussa on.

Mikä on teidän lemppari Kebab-paikka/snagari?
Kezza Pibab... Simonkylän pizzeria pubhan tuo. Tuossa vieressä, kun on.

Mikä on miehekkäin tekonne?
Kyllähän minä yritän olla herrasmies aina, kun vain voin, mutta kyllä se taitaa olla tuo arjen miehisyys, joka minusta uhkuu: Viritin muun muassa television kanavat piakoilleen ja vaihdoin eteisen palaneen lampun.

Entäs tuunaatteko kaiken mitä saatte käsiinne?
Tuunasin kaulimeeni ja vispilääni turbovaihteet ja liekkikuvioinnit... Karvanopat löytyy omasta takaa.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne?
Toki. Ei sitä nyt sovi epäsiistinä kuljeskella ympäriinsä. Miettikää, mitä ohikulkijatkin ajattelisivat.

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Enpä muuten juo kahviakaan... (...Ai Siitäkös se onkin sitten ollut koko ajan kiinni? :shy:)

Jos Mjölnir olisi seinätapettia niin minkälaista se olisi?
Punakarvaista ja sydänkuvioista!

Kenen Foorumilasen kanssa haluaisit painia?
Löytyisiköhän täältä ketään minua pienempää?
Ruhl...? ei. Kaappi...? ei. Lissu... ei. Mici...? hmm... nääh, ei.
Jos minä sitten tuonna Tapiolan mättähille menen oravan kanssa painia lyömään.

Naskali
4.1.2006, 0:18:56
Tissit vai pylly?
Tissit. Jos jollakin tytöllä/naisella on avonainen paita, tuijotan heti tisseihin. Pylly on likainen, siitä tulee kakkaa.Mikä on teidän miehinen esikuvanne?
O.o Katselin postatkaa pärstänne treadin kuvia, ja sieltähän niitä esikuvia löytyi. Kreifi, Gabriel ja Eetupatukka olivat totaalisen cool.

Jos tosimiehille olisi olemassa SE YKSI elokuva, mikä se olisi ja miksi? Joku Clint Eastwood -pätkä? Burt Reynolds -klassikko? Marlboro-man? Mikä?
Blues brothersista pitävät kaikki tosimiehet.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Kun stressaa kerran päivään, kun ei stressaa niin eriiittäin harvoin.

Raavitteko sukuelimiänne julkisilla paikoilla ilman minkäänlaista häpeilyä?
Pien kutina on vain hyvästä.

Juotteko muuten yleensä tummaa vai vaaleaa olutta?
Juon kaakaota ja maitoa.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
Riippuu tilanteesta. Julkisila paikoilla arvioin ihmisiä siitä miten he käyttäytyvät. Pissiksiä halveksin, nöyriä kunnioitan. Ulkonäkö tulee kysymykseen sitten suhteita tai vastaavaa hakiessa. Toivoton läski tuskin pitää itsestään huolta niin hyvin kuin timmissä kunnossa oleva sexipommi. Oikeastaan kiinitän huomiota vain siihen huolehtiiko tyttö itsestään, muuten ulkonäkö häviää käytökselle.Karvankasvu?
Joku kakara kutsui minua partani takia pukkimieheksi. Rintakarvani ovat yhtä pitkät kuin käsikarvani, eli juuri sopiva karvapeite rintakehässäni on. Karva näkyy, muttei ole mitään rumaa luolamies-lookia. Kainalo- ja munakarvat ovat normaali kokoiset. jalka- ja selkäkarvatkin löytyy, muta ne eivät pistä silmään.


Montako "exää" sinulle on kertynyt? Kuinka kauan suhteet kestivät?
Ei jaksa stressaa tämmösist. Koulu on nyt etusijalla, suhteet tulee jos on tullakseen.
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
EMikä on miehekkäin tekonne?
Olen jatkuvasti herrasmies. Köyhässä kodissa pakko kantaa kortensa kekoon.

Entäs tuunaatteko kaiken mitä saatte käsiinne?
en tuunaa.Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne?
Ne pysyvät itsestään siistinä.

Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi?
Juon kaakaota ja maitoa, en kahvia.
Kenen Foorumilasen kanssa haluaisit painia?
Vastaan Zumii. Se olisi kova taistelu. Pitäis varmaan heittää hiekkaa silmille ja vastaavaa.

Gettostara
4.1.2006, 15:23:28
No siis ei jumalauta...asia ketju...hyvä meijän nuorempienkin kattoo esimerkkiä ja neuvoja teiltä kaiken kokeneilta mestareilta ;D :enkeli:

Kysymykset.

1.Kyllä viä tässä vaiheessa tulee tissejä katteltua enemmän...Siinä on kyllä se haittapuoli että tytöt/naiset näkee helpommin sen töllistelyn ja aattelee kai että mikä pervo toi on vaikka ehän on ihan normaalia miehiltä(kai)ja kun kysyttiin niin nännien koolla,värillä ja muodolla on väliä...ja munkin mielestä semmosseet hirveet bosarit jokka roikkuu on ihan hirveää katseltavaa samoin kuin semmoseet jossa on vaan nänni eikä sitä rasvaa tai mitälieneekään sisältöa ollenkaan...Hyvät rinnat on semmoseet joista saa otettua kiinni ja että ne ei kuitenkaan roiku.ja nänni ei saa olla semmone vaalee läntti kuin ei semmone tumma mustelman näkönenkään...semmonen vaaleen punaisen ruskee on hyvä.

2.Kyllä sitä karvaa löytyy jo tuolta jaloista, munista käsivarsista ja hyvin minimaalisesti nenän ja suun tienoilta.+ nyt kainaloistakin! :boing:

3.Jotenkin tekisi mieli painia tuon filth-manin kanssa...teille isoille karjuille en varmaankaan pärjäisi(mutta jonkun nörttiluiperon ownaisin hetkessä).Kyllä minä ton filth-manin haastaisin.

ja sitten kysyttiin miehekkäin tekonne...kait ne on ekat kännit(vai onko se miehekästä? :huh: )...sitten kysyttiin siitä raapimisesta...mulla on semmoiset kivat housut joissa on taskussa reikä ja sieltä voi kenenkään huomaamatta rapsutella jos kutisee...sitten kysyttiin masturboinnista...sitä teen noin kerran päivässä ja jos hyvin sattuu niin ehkä 3. Viikossa runkuttelen ehkä about 10 kertaa. Paras mies elokuva on kummeli kultakuume.

Maruko
4.1.2006, 21:43:21
1. Rinnat ne ensimmäisenä iskee silmää näistä kahdesta, ja onhan ne kyllä muutenkin hienomman näköiset kuin nämä alempana olevat pallukat.

2.Kyllähän sitä viikset ja parta tuntuu kasvavan siinä ja tässä välissä. Perskarvojakin löytyy hieman liikaakin ja kyllä jaloista, kainaloista ja munistakin löytyy tätä asiaan kuuluvaa karvoitusta.

3.Mä varmaankin painisin ton Jeshin kanssa ku en muitakaan niinkään tunne, enkä mä muutenkaan viihtis Sitronia päihittää. =)

4.Miehistä esimerkkiä minulla ei kylläkään ole.

5.Viikossa tulee masturboitua n. 4-6 kertaa, joka johtunee siitä et minulla on usei tylsää.

6.Enkä niinkään raavi elimiäni muiden nähden sillä he vetäisivät siitä sellaiset jutut et koko koulu naurais mulle, vaan kyllä sitä aina sillen salakavalasti onnistuu niitäkin raapimaan.

7.Ei äkkiseltään tule mieleen muuta miehistä tekoa ku vaan se kun kaverin kanssa kannettiin tyttöä ympäri maita ja mantuja jonnekkin nukkumaan ku se oli niin päissään et se ei voinu itse liikkua. Älkääkä ajatelko tätä kaksimielisesti sillä mitään muuta ei tapahtunu.

8.Minulle se olut on ihan sama kun en niin hirveesti sitä juo. Kunhan vaan oon niin päissään et en maista sen pahuutta.

9.Minulla on tällä hetkellä kaksi ex-ää joista jälkimmäisen kanssa suhde kesti puolivuotta ja sitte se yhtäkkiä sai päähänsä et se ei enää rakasta minua. Ja se toinen kestikin sitte vaan pari kuukautta. Kumpikin oli kaukosuhteita.

10.en tuunaa mitään muutaku raketteja uutena vuotena et ne posahtais paremmin.

11.Ensimmäisenä naisessa keskityn sen ulkonäköön ja sitte pikku hiljaa alan perehtymään hänen persoonallisuuteensa, sillä pitäähän sillä naisella olla ulkonäköä ja persoonallisuutta.

12.En tiedä millä lailla naiseni haluaisi kahvinsa sillä minulla ei ole naista. Itse kyllä juon mustana.

13.Yleensä luen ostamieni tavaroiden ohjekirjat et osaisin niitä paremmin käyttää.

14.Mitä sitä nyt joskus noita karvoja tulee leikattua, ku ne tuntuu välillä pursuilevan joka paikkaa ja se ei ole kovinkaan kivaa.

Ja sitte vielä yks kysymys: Pitäisikö naisen mielestänne olla teitä lyhyempiä?
Itseni mielestä se olisi mukavaa, vaikken nainen saisikaan olla naapaan asti yltävä pikkuinen, kunhan vain on sellainen kainaloon passeli.

Gettostara
8.1.2006, 14:23:42
Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa? Itselläni esimerkiksi se on aina tiellä kun otan mukavan pelaamis asennon sängyllä ja sitten huomaakin että alhaalla puristaa ilkeästi ja on pakko vaihtaa hyvä asento...sitten sen omatahto on kanssa hyvin ilkeä asia kun hiemankin vilkaisee jotain kurvitarta niin huomaa sen pyrkivän ulos...se on kiusallista varsinkin julkisilla paikoilla...täytyy ruveta ajattelemaan jotain oikein rumaa naista että se luovuttaa.

Omenarosvo
8.1.2006, 14:27:20
Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa? Itselläni esimerkiksi se on aina tiellä kun otan mukavan pelaamis asennon sängyllä ja sitten huomaakin että alhaalla puristaa ilkeästi ja on pakko vaihtaa hyvä asento...sitten sen omatahto on kanssa hyvin ilkeä asia kun hiemankin vilkaisee jotain kurvitarta niin huomaa sen pyrkivän ulos...se on kiusallista varsinkin julkisilla paikoilla...täytyy ruveta ajattelemaan jotain oikein rumaa naista että se luovuttaa.Tosiaan. Vasta naiselleni TV:tä katsellessa valitin että hitto kun pallit on koko ajan huonosti. Ja sit säädetään käsi housussa niiden paikkaa. Ja nainen pyörittelee vieressä silmiään ( =/ ). Noin 99% ajasta niiden oloa ei huomaa laisinkaan (paitsi jos kusettaa tai panettaa), mutta joskus ne ovat niin huonosti ettei mitään järkeä. Tekisi mieli ottaa ne irti ja laittaa hyllylle vähäksi aikaa.

MKUP
8.1.2006, 14:36:26
Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?Koulussa :eh: Pirullisin paikka mitä voisi kuvitellakkaan. Se on kivaa kävellä käytävillä, kun jokainen katsoo ja ajattelee: "Ei tuo taida olla kännykkä..." =)

Ihan oikeasti olisi kivaa välillä ottaa pois ja pistää hyllylle.

Qualin
8.1.2006, 14:37:07
sitten sen omatahto on kanssa hyvin ilkeä asia kun hiemankin vilkaisee jotain kurvitarta niin huomaa sen pyrkivän ulos...se on kiusallista varsinkin julkisilla paikoilla...täytyy ruveta ajattelemaan jotain oikein rumaa naista että se luovuttaa.Älä hullu naisia ajatteli. Ajattele Nykäsen Mattia stringeissä. Vähemmästäkin lopahtaa.

Liittyäkseni keskusteluun palleihin ja huonoihin asioihin:
Punttisalilla käynti on toisinaan ihan mukaavaakin. Kunnes tulee vuoro tehdä selkälihaksia sellaisessa laitteessa, joka vihaa kasseja. Oli asento mikä tahansa, kyytiin meno tyyli kuinka hienosteleva vain tai päivä mikä tahansa niin kassit kuristuvat. Kyynelsilmissä pyrkii liikkeet tekemään, mutta eihän se toimi. Ja juuri kuin refleksinomainen käsi liike on pyrkimässä tilannetta korjaamaan, huomaa mummo rykelmän tuijottamassa. Pallit ovat hyvä, mutta pirullinen keksintö.

Eternium
8.1.2006, 14:39:52
Kysymys #1 Kyllähän minä aina, kun jonkun minun ikäluokkaani (tai vanhemman) tytön kanssa juttelen, tsekkaan aina, onko isotkin melonit. Mutta jos takana olen, vilkaisen aina persettä ja annan omat pisteytykseni.

Kysymys #2 Näinkään nuorena mulla ei kasva karvat kuin kainalíssa, munissa ja päässä. Kyllä sinne kainaloihin melkoinen puska on syntynyt, ja karvoitus on tummaa. Sama sinne alapään sektorille. Ja jos sanoiisn vielä, että mulkkuni on iso, jep. Mulla on sitten pitkä, vaalea fleda. Myös pienet viikset ja partahaituvat taitaa olla.

Kysymys #3 on bonuskysymys Tappelisin Lord Bahamutin kanssa, kun niin on tullut tehtyä, ja voitot aina aika tasapuoliset. Joskus se voittaa, joskus minä. Melko tasaväkistä.

Hilpeä ketju, täytyy myöntää.

Lord JF
8.1.2006, 15:32:39
Alunperin kirjoittanut brotherhood92
Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Urheilussa! Miettikääs sitä kun olette pelaamassa jalkapalloa ja kaveri vetäisee täysillä kentän puolesta välistä. Lähdet palloa kohti, se lentää ilman halki ja PAM! iskee suoraan nivusiin ja kaadut maahan toivoen, että olisitte sittenkin valinneet lajiksi pöytätenniksen.

Toinen on sitten tietenkin tuo kun alkavat paikat jäykistymään ihan itsestään ja ympärillä on ihmisiä vaikka kuinka.

Messiahcoin
8.1.2006, 16:14:55
1. Tissit. Olen nimittäin todella huono arvioimaan perseitä. En vain osaa. Ja ovathan ne ruokintakukkulat muutenkin mukavemmat kuin istumakukkulat.
2. Karvoja piisaa tarpeeksi. Kainaloissa on jumalaton viidakko, samoin perseessä. Myös genitaalialueen karvoitus alkaa mennä leveyssuunnassa liiallisuuksiin asti. Nänneissä on myös järkyttäviä karvoja.
3. Kaikkien, jotka ovat minua vanhempia. Yksitellen mieluiten.Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Siitä on haittaa ainakin silloin, kun joku naispuolinen henkilö(joka ei tajua sitä kipua) potkaisee sinne. Auts. Välillä se on myös häiritsevissä asennoissa.Punttisalilla käynti on toisinaan ihan mukaavaakin. Kunnes tulee vuoro tehdä selkälihaksia sellaisessa laitteessa, joka vihaa kasseja.
Jos kyse on ylätaljasta, niin et vain osaa.

Mitäs näitä muita kysymyksiä olikaan...
Mikä on teidän miehinen esikuvanne? No oisko hei Ron Jeremy.
Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä? Sanotaan..hmm..eipäs sanotakkaan.
Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne? Kerran kokeilin, sänget raapi housuissa sen verran, että käveleminen oli yhtä helvettiä.
Haluatko kahvisi samalla lailla kuin naisesi? Juon kahvini mustana, tiedä tätä nyt sitten.

Valitettavasti mielenkiintoni vastailla näihin kysymyksiin lopahti juuri. Se taitaakin olla miehekkäin tekoni. Kysynkin siis:

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Miettiikö tosimies oluen väriä?

En tiedä.
Maitoa, tytöt juo piimää.
Ei mieti, siksi en halua olla tosimies.

Dimmy
8.1.2006, 16:22:53
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Jos painelee kirjaimia pelkillä rystysillä niin on.Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Ei juo.Miettiikö tosimies oluen väriä?
Tosimies pohtii maailmankaikkeuden suuria mysteerejä, joista olut kaikkine ominaisuuksineen on yksi.

Riku
8.1.2006, 17:06:06
Päivitystä viimeisen postauksen jälkeen.


Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Tottakai, kuka nyt ei haluaisi kerskailla täällä mm. seksikokemuksillaan?

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Kumpaakin. Maito vahvistaa luita ja piimä on terveellistä joten jaksaa runkata ja tapella entistä tehokkaammin.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei, kunhan siitä pääsee tukevaan humalatilaan.

Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
En koskaan, sillä rakastan haasteita. Mikä onkaan palkitsevampaa kuin saada mm. joku sähkötyötä vaativa homma valmiiksi kaikkien niiden sähköiskujen jälkeen? Lisäksi saat uuden hiusmallin ja runkkaaminen on mukavampaa käden täristessä kun kehon mekaniikka on perseellään.

Entäs tuunaatteko kaiken mitä saatte käsiinne?
Tuunaisin jos osaisin, asuuhan meissä se jokainen sisäinen pieni amis.

Gettostara
9.1.2006, 17:24:06
Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte? Entä kuka sen on letkauttanut?

omasta mielestäni Se on legendaarinen PERKELE!!! Ei tietoa kuka on sen sanonut alkuperäisesti mutta jotenkin se kuulostaa ja näyttää todella miehekkäältä. :saarna: PERKELE!!!. Kattokaa nyt, Niin miehekästä!

Naskali
9.1.2006, 19:44:28
Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte? Entä kuka sen on letkauttanut?


"Ei kulli miestä pilaa, jos ei mies kullia"
Itse tossa äsken keksin =/

Kysyisin semmosen kysymyksen että missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?

No aamustondis ei aina miellytä, kun pitää heti aamusta panna housut ja kaikki päälle, ettei pullotus näkyisi. Mielummin kulkisin aamuisin miehekkäästi alkkareissa.

Lord JF
12.1.2006, 19:58:35
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
No kasvattaahan tähän ketjuun vastaaminen virtuaalipenistäkin +1:n verran. Mikäs voisi olla sen miehekkäämpää?

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Ei kumpaakaan. Tosimiehet juovat teetä.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Enemmänkin sitä miten sen saisi mahdollisimman nopeasti kurkusta alas.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte? Entä kuka sen on letkauttanut?
Näin nopeasti mietittynä tulee mieleen sellainen kuin HULK LYÖ! Tuohon kiteytyy koko vuosituhantinen miehisyyden ydin. Letkauttaja on tietenkin paperille piirretty vihernahka, mutta itse sanonnan on tainnut keksiä herra Stan Lee, miehinen mies.

Nyarlathotep
12.1.2006, 21:00:41
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
Riippuu tavarasta. Digitaalikamerani ja mp3-soittimeni ohjekirjoja selailen aina, kun haluan tietää miten niissä tehdään joku juttu. Alussa tietenkin opetellaan kaikki perusasiat ohjekirjoja selaillen. Tosin taas pelien ohjekirjoja tai joidenkin muiden hääppöisempien laitteiden ohjekirjoja en lue. Pelien ohjekirjat kelpaavat kyllä vessalukemiseksi.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Aamustondis on aivan hemmetin ärsyttävää. Varsinkin kun yrittää kävellä sängystä syömään aamupalaa, niin kävely on kauhean vaikeaa kun puristaa. Toisinaan saattaa alkaa taas seisomaan ihan milloin vain ja silloin sitä on mahdotonta estää.

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Lyhyesti ja ytimekkäästi. On.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Tosimies juo koka-koulaa. Vihreää teetä, jos sille päälle sattuu.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei, vaan sen koostumusta.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
Räyh räyh saatana.

Leon
12.1.2006, 21:35:47
1. Kyllä se varmaan peppu on. Sitä on helpompi katella kuin rinnustaa. Se on kylläkin loppuenlopuksi aika kummallista. Miksi ihmeessä minä haluaisin katsoa toisen ihmisen takapuolta? Mutta jotenkin ne muodot vaan on aika mukavat. Jos ne tietenkin ovat mukavat.

2. No karvaa on ihan tarpeeks jokapuolella. Sääret on melkein pelkkää karvaa. Mutta ei niitä kyllä sheivaamaan ruveta, sehän olisi todella epämiehistä. Ainoa vaan mitä odotan on parran kasvu. Semmoinen pieni parta olisi kyllä niin komea.

3. Vaikka jok'ikisen. Turpaani saisin osalta ja osat selättäisin. Hauskaa ainakin olisi.

Sitten:
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
En, koska olen synnynnäinen leet.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
No kun se luikertelee välillä ties missä ja sitten on vaikea kävellä.

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Vähintään.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa, koska sitä joutuu pistämään kahvin sekaan, että se jäähtyisi. Tietenkin kahvin juonti mustana on kaikista miehekkäintä.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Tosimiehet miettivät aina seuraavaa pulloa.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
"Puhukaa suomea, perkele!"

//Perhana mä oon hyvä kirjoittamaan.

Critis
13.1.2006, 11:55:31
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat? En lue yleensä paitsi sitten kun alkaa vituttamaan jos joku homma ei mene oikein, niin sitten pitää vähintään vilkaista että miten se nyt tehdään, mutta en yleensä lue.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa? Siitä että se on välillä huonossa asennossa, eipä siitä muuta haittaa ole itselleni ollut.

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä? Totta perkeleessä on.

Juoko tosimies piimää vai maitoa? Maitoa tottakai, mielestäni paljon tervellisenpää kuin joku piimä, tytöt juovat vain piimää tosimies ei.

Miettiikö tosimies oluen väriä? Ei mieti, vaan sitä että se on joko Karhua tai Koffia, tai muuten tulee noutaja.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte? Arttu perkele (Kummeli style) voitte lisätä Artun tilalle jonkun kaverinne tai tuttunne nimen niin se kuulostaa vielä miehekkäämmältä.

Voisin lisätä pari uutta kysymystä.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone? Omasta mielestäni kyllä se on Iso Arska, kauhea kaappi ja heittää hyvää läppää ja näyttelee paremmissa leffoissa.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi? Kyllä se on Terminator 2 Judgement Day, todellista räiskintää ja toimintaa jossa aseet laulavat ja adrenaliini virtaa, tästä ei tosimies leffa parane.

Gettostara
13.1.2006, 14:39:33
No siis Perkele kyllä Arska on kovempi jätkä. Miehekkäämät ja Rajummat leffat ilman turhaa realistisuutta ja hipsuttelua. Sylvesterin elokuvissa on enemmän miehistä hienhajua ja habaa mutta Vartsinikkari on tyylikkäämpi miehisessä mielessä. Terminaattorissakin Kunnon harlikka, nahkatakki ja aurinkolasit

MKUP
28.1.2006, 0:07:26
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
En. Kuka jaksaisi lukea, kun pitää heti toimia.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Uimahallissa. Siellä onkin välillä vähän nolompi juttu nähdä hyvännäköisiä akkoja uimapuvuissa.

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Kyllä vain.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa. Ja vieläpä kaakaossa.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei. Kunhan vain maistuu ja menee alas nopeasti.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
I'll be back.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arska. Se on vain the man.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Terminaattori 3. Silloin Arska on miehekkäimmillään. =)


Onkos poijjaat pannut täällä merkille telkussa pyörivän tarkastaja Partasen? :lovetus: Siinnä on terveän näköinen hyvä tissinen suomineito. :lurps:
http://www.katso.fi/mediabank/images/230022_kiso.jpg
Hottis.

// Lisään oman kysymykseni:

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ne eivät vain voi pitää näppejään erossa. Ei pahemmin haittaa, sillä en ole laittanut vielä ainakaan mitään arkaa tietoa.

Maw
28.1.2006, 14:32:56
Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
Kyllä. Niinkin epämiehekästä kuin se onkin...
Paitsi jos koen olevani ammattimaisella päällä!

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Ajoittain koulussa, tunnilla, kun vastapäätä istuu tosi nätti tyttö...

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
No totta helvetissä.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Tosimies ei juo kumpaakaan, vaan tiputtautuu kolmen metrin korkeudelta tasajalkaa maahan ja vetää judo-choppia betoniseiniin pitääkseen luunsa kondiksessa.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
"Nyt se turpa kiinni, perkele!"

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arskahan se. Vain tosimies voi laukoa "Get Down!" viisi kertaa samassa elokuvassa ja sen jälkeen vielä päästä Kalifornian kuvernööriksi.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Terminaattori 2. "Liquid Metal"

Omenarosvo
28.1.2006, 16:47:10
Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ne eivät vain voi pitää näppejään erossa. Ei pahemmin haittaa, sillä en ole laittanut vielä ainakaan mitään arkaa tietoa.Ei häiritse. Se vain todistaa, että naistenkin elämä pyörii meidän miesten ympärillä. AAARHLhlhlhlh! :shok:
(kohta revitään trikoot päältä)

MInua muuten suuresti häiritsee se että Tissit johtavat Pyllyä tuossa pollissa. Olen yrittänyt tutkailla tissejä entistä tarkemmin ja miettiä mikä niistä tekee pyllyä kiinnostavamman, mutta en vain tajua. Onhan ne ihan hienot, mutta ei ne erityisemmin kiihota.

Jubei
28.1.2006, 17:01:08
MInua muuten suuresti häiritsee se että Tissit johtavat Pyllyä tuossa pollissa. Olen yrittänyt tutkailla tissejä entistä tarkemmin ja miettiä mikä niistä tekee pyllyä kiinnostavamman, mutta en vain tajua. Onhan ne ihan hienot, mutta ei ne erityisemmin kiihota.
Minä taas en ymmärrä sitä, että mikä pyllyissä on niin kiihottavaa? Ovathan ne kauniita, mutta paljon enemmän minä pidän rinnoista. Jos mietimme ei kiihottavaa puolta, niin pylly on aukko josta tulee paskaa. Mikä tekee aukosta, josta tulee paskaa niin kiihottavan? :shok:

Qualin
28.1.2006, 17:24:05
Mikä tekee aukosta, josta tulee paskaa niin kiihottavan?Se on se kaarevuus. Ja kun puhutaan pyllyistä ja tisseistä miesten ketjussa, niin ei keskitytä niiden biologisiin tarkoituksiin. Keskitytään siihen, että ne ovat olemassa vain ja ainoastaan meitä varten.

Jubei
28.1.2006, 18:05:47
Se on se kaarevuus. Ja kun puhutaan pyllyistä ja tisseistä miesten ketjussa, niin ei keskitytä niiden biologisiin tarkoituksiin. Keskitytään siihen, että ne ovat olemassa vain ja ainoastaan meitä varten.
Haha, kysymys oli osittain retorinen, joskin halusin kuulla vastauksen. :D

Mutta tulipa lenkillä pohdittua (katsokaas nyt, urheilusta on hyötyä) sitä että miksi monet laittavat takapuolen rintojen edelle. Päädyinpä sitten siihen tulokseen, että takapuolia näkyy katukuvassa ympäri vuoden, kun taas rintoja näkyy parhaiten vain lämpiminä aikoina. Monilla on talvella ja kylmillä säillä paksut paidat ja takit, jolloin etupuolen muodot näkyvät huomattavasti heikommin, mutta kylmilläkin ilmoilla monet tytöt ja naiset pitävät tiukkoja housuja.

Maw
28.1.2006, 19:14:05
Hmm...

Otan sitten itsekin osaa tähän tissit/pylly keskusteluun(kuitenkaan turhaan naisia objekteiksi alentamatta)

Vastasin itse tis...rinnat, koska loppujen lopuksi takapuoliahan on helpompi katsella(ei "jää kiinni" niin helposti ;D) niin etuosahan on paljon harvinaisempaa herkkua. =) Näin minä asian näen. Mutta tottakai upea takapuoli on aina upea takapuoli.

Tulee mieleen termi "booty dimples" ;D

Omenarosvo
28.1.2006, 20:05:55
Monilla on talvella ja kylmillä säillä paksut paidat ja takit, jolloin etupuolen muodot näkyvät huomattavasti heikommin, mutta kylmilläkin ilmoilla monet tytöt ja naiset pitävät tiukkoja housuja.Talven aikana, kun naiset käyttävät esimerkiksi polviin asti ulottuvaa takkia, tulee monesti arveltua sääristä, että ompa tytöllä kiva peppu :D Sitten kun tulee taas kevät niin voi elämä sitä silmänruoan määrää. Ahihi ahihi.

Ja pyllyissä on nimenomaan se Qualinin mainitsema kaarevuus.

Gabriel
28.1.2006, 21:31:06
Se on se kaarevuus. Ja kun puhutaan pyllyistä ja tisseistä miesten ketjussa, niin ei keskitytä niiden biologisiin tarkoituksiin. Keskitytään siihen, että ne ovat olemassa vain ja ainoastaan meitä varten.
Mutta onhan tissit paljon kaarevampia! Eikä peppujen tarkoitus ole vain meidän miesten iloksi oleminen, vaikkei ole rintojenkaan.

Tykkään vaan tisseistä enemmän kuin pepuista, muuta en osaa sanoa. Onhan molemmat tosi nättejä, mutta naisen vartalo on muutenkin kaunis. :)

Qualin
28.1.2006, 21:43:11
Tykkään vaan tisseistä enemmän kuin pepuista, muuta en osaa sanoa. Onhan molemmat tosi nättejä, mutta naisen vartalo on muutenkin kaunis.Olisiko tässä nyt kompromissin siemen?

Kuvitelkaas maailman vihjailevin takamus. Mukavannäköinen eikös? Entäs jos näiden rakkaudensiltojen kantajalla ei olisi kuvaan sopivaa etuvarustusta? Entäs kaksi täydellistä huppalopuuta varustettuna avoimella rintamuksella? Entäs jos nyt puuttuisi takamus?

Todistettavissa siis on ettei kumpikaan, tissit taikka peppu, nouse yksinään toisen yläpuolelle. Mutta yhteen pakkaukseen ahdettuna ne täydentävät toinen toisiaan ja, kappas, meillä on nainen valmiina poimittavaksi!

Eternium
29.1.2006, 14:46:28
Kun me kuitenkin mietimme, on tisseistä meille enemmän iloa tosi-toimissa (en nyt ala selvittämään kama-sutran ihmeitä). Uskoisin tosiaan, että kun sitten joskus vuonna nakki ja kives sänkyyn hyppään, on tisseistä enemmän iloa, kuin perseestä. Ja voihan olla, että on isot tissit, mutta läski perse? Miettikääpä siitä sitten. :/

Lord JF
29.1.2006, 14:56:48
Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Stallone. Arska ei nimittäin ole mies vaan kone. Herrojen parhaat leffat ovat Rambot ja Terminatorit.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Painukaa naiset takaisin sinne nyrkin ja hellan väliin, perkele! Noh eipä se pahemmin häiritse, sillä sehän vain todistaa etteivät naikkoset voi vastustaa meidän miehistä vetovoimaamme.

Sitten vielä oma kysymys:

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Itse en odota vaan olen tullut siihen tulokseen, että teevesi jäähtyy aivan tarpeeksi siinä ajassa mitä kestää kaataa se kuppiin. Tietysti sitä on huono tuosta noin vetäistä alas, mutta kyllä tosimies sitä silti saa juotua. Ja te teetä juomattomat mammanpojat voitte kuvitella teen paikalle vaikka kahvia tai kaakaota.

Gettostara
29.1.2006, 15:07:41
Tännehän on tullut lisää postia. No nyt pitkällisen pohdinnan jälkeen minulla on teille kourallinen kysymyksiä joihin itsekkin aion vastata.
kröhhöm...

1.Kuka on maailman rumin nainen? Oma vastaus on Donadella Versace...mikälieneekääntässä donatella (http://www.rethinkpink.com/Images/donatella-versace.jpg) kuva...ei tarvinne perusteluja.

2. Onko pitkä muna miehekäs? Itse en osaa sanoa ja antaa naisten itse arvioida mun puolesta...Mutta sanokaa te.

3.Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan? Oma mielipide on että vähintään 175cm aikuisena.

4.Millä tosimies liikkuu? onko se traktori, auto, potku-kelkka poliisiauto vai omat jalat...Keksikää itse. Minusta se on Traktori...Semmonen josta lähtee valtavam melu ja joka jaksaa mitä vain.

5.kuka on tapaamistenne perusteella miehekkäin mies fffinissä? Itse ei pysty sanomaan kun ei ole tietoisesti nähnyt ketään :P

Omenarosvo
29.1.2006, 15:42:05
Kun me kuitenkin mietimme, on tisseistä meille enemmän iloa tosi-toimissa (en nyt ala selvittämään kama-sutran ihmeitä). Uskoisin tosiaan, että kun sitten joskus vuonna nakki ja kives sänkyyn hyppään, on tisseistä enemmän iloa, kuin perseestä. Ja voihan olla, että on isot tissit, mutta läski perse? Miettikääpä siitä sitten. :/Isot tissit eivät ole edes kovin kivan näköiset =/ Nehän ovat vain tiellä. Mielestäni hyvästä pyllystä on kivempi ottaa kiinni seksin aikana kuin minkäänlaisista tisseistä.

Maruko
29.1.2006, 15:52:49
Vois taas vastailla noihin pikku kohtiin näin välistä.

Kuka on maailman rumin nainen?
En kyllä ala tässä naisia halventaan, ku ei oikein innosta

Onko muna miehekäs?
Tässäkin tämä asia on siitä kiinni tarkoitammeko kanan munaa, vaiko tätät meidän ''munaa''. Mut sanon nyt kuitenkin et muna on miehekäs kun sitä osataan käyttää oikeeseen aikaan oikeassa paikassa.

Millä tosi mies likkuu?
Polkupyörällä tietenkin. Mitä turhia lähtee kymmentä kilsaa traktorilla ajamaan jos pyörällä pääsee halvemmalla ja saa lisää kuntoa et jaksaa peuhata naisten kanssa?

Kuka on tapaamistenne peruusteella miehekkäin fffinissä?
En osaa sanoa ku en ole ketään heistä vielä tavannut.

Ja pistän nyt itekin parisen kysymystä näin vaihteen vuoksi.

1. Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Omasta mielestäni tuo ei ole kovin miehekästä, mut sekin on siitä kiinni mitä on tehnyt se valveilla olon aikana.

Ja sitte kakkonen. Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
No voi tokkiinsa, varsinkin jos ei oe parempaakaan tekemistä niin silloin se on erittäin miehekästä.

Gettostara
29.1.2006, 16:07:46
Onko muna miehekäs?
Tässäkin tämä asia on siitä kiinni tarkoitammeko kanan munaa, vaiko tätät meidän ''munaa''. Mut sanon nyt kuitenkin et muna on miehekäs kun sitä osataan käyttää oikeeseen aikaan oikeassa paikassa.


Hei Maruko...Kysyin kyllä että onko PITKÄ muna miehekäs ja nuo 'kananmuna' viisastelut voit jättää omaan pääkoppaasi muhimaan...ketään ei naurata.

Ja kysymyksiin

1. Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Ei ole...miehet ovat viisaita ja kukaan viisas ei valvo 3 yötä putkeen.

2.Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Ei ole...tosimies on paljon ulkona ja hakkaa rakkaalle äidilleen puita kylmienj talvi iltojen takanlämmikkeeksi. Tosimies on koneella vain ajan jolloin siihen on tarve(sillä perusteella en ole tosimies)

Jesh
29.1.2006, 16:43:04
Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimies ei teehen koske, kossua perkele eikä mitään korealaisten vinkuintiaanien neitijuomia. :saarna:

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ehei ollenkaan, tämä on oiva paikka erottaa tosimiehet nörteistä ja bongata alfauros itselleen. Vahvimmat selviytyvät, nörteille kuolema!

Meenkin tästä pelaileen ->

Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
Hmm, harvemmin. Yllättävän vähän tietoa olen niistä löytänyt silloin kun olen siihen asti vaivautunut kajoamaan. Blaablaa + jotain hiekkamieshöpinää. Who cares, dis thing works anyway.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Koulussa. Koulussa. Ai perkele vihaan kun Napoleon lähtee kohti tuntematonta kesken tunnin ja istuminenkin tuntuu tukalalta. Tuohon valloittajaan ei mitään kontrollia edes ole, vaan se voi yhtäkkiä vaan heittää perseet olalle ja tehdä aivan mitä huvittaa. Ei ole hauskaa... Muutenkin taisteluasennossa on vaikea keskittyä mihinkään olennaiseen ja pitää kiinnittää enemmän huomiota siihen, että miten istuu. Turha sitä jälkeenpäin on selitellä.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Piimää, jos noista kahdesta pitäisi valita. Helvetti piimä on vanhaa perisuomalaista juomaa, joka on kaikenlisäksi hapanta ja vain todelliset karskit miehet voivat siitä nauttia. Maito on myös hyvää, tosin tosimies juo vuohenmaitoa.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
"Suomi finland perkele&#168;, tai &#168;Tulta munille!&#168;. Lukemattomia muitakin legendaarisia lausahduksia on, mutta tuossa pari parhaimmistoa.

Koope
29.1.2006, 17:34:23
Millä tosimies liikkuu?
Tosimies hiihtää. Ilman dopingia.

Luetko ostamiesi tavaroiden ohjekirjat?
Turhaa puuhaa. Itse kokeilemalla oppii parhaiten. Joskus menevät vessalukemisena.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Tosimies juo kermaa, oikein rasvaista kermaa. Noista kahdesta tosimies joisi punaista maitoa.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arska ehottomasti! Eikä Arska mikään kone ole, se vain näyttelee sitä hyvin. :P

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Tyhmä kysymys, tottakai on.

Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
Sana perkele liitettynä mihin tahansa lauseeseen tekee siitä lauseesta miehekkään.

Tissit vai pylly?
Tissit tietty. Pylly on jotenkin niin tavallinen, se on sentään meillä miehillä myös. Kaikilla.

Oletko karvainen?
Eipä paljoa toistaiseksi. Jaloissa jonkin verran, käsissä melko vähän ja siellä on myös tottakai.

Kenen kanssa painisit?
Ihan sama. Kukaan ei voisi murtaa kilpikonnapuolustustani.

Nyarlathotep
29.1.2006, 18:06:35
Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
En ole ajatellut asiaa, mutta eipä se kummemmin häiritse. Samalla tavalla minäkin katselen naisten omaa ketjua (kielletty miehiltä). Ja sukupuolesta riippumatta tämä ketju on jokaiselle hyvää viihdettä.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Ei mitään odotteluja, vaan tee kitaan paloi siinä kitalaki tai ei! Minä lämmitän teeni aina 95 asteeseen, jonka jälkeen kaadan kattilasta osan mukiini. Laitan sokerit ja juon. Ei siinä koskaan mitään odotteluja ole tarvinnut.

Kuka on maailman rumin nainen?
Tubgirl. Rumuudesta kertoo jo se, etten halua mennä etsimään saatika sitten linkittämään kuvaa. Ällö. :murjotus:

Onko pitkä muna miehekäs?
On, mutta sitä pitää osata myös käyttää oikein.

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
Kyllä se vähintään 185 senttiä pitää olla. 190:kään ei olisi pahitteeksi. Tosin minä olen tosimies jo 173 sentin mitassa, mutta noilla ylemmillä tarkoitin enemmänkin täysi-ikäisiä.

Millä tosimies liikkuu?
Harley-Davidsonilla. Päällä pitää olla toki nahkatakki ja ajolasit.

Kuka on tapaamistenne perusteella miehekkäin mies fffinissä?
En ole nähnyt IRL ketään todella miehekästä.

Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Vain nörtit valvovat yöt (koneen ääressä)! Tosimiehet menevät suhteellisen aikaisin nukkumaan ja viikonloppuna heräävät aikaisintaan kahdeltatoista.

Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Riippuu tietenkin mitä siellä tekee. Jos pelaa päivät pitkät FPS-pelejä, niin ei todellakaan ole, mutta esimerkiksi foorumit, roolipelit, pornosivut ja irc ovat miehekästä ajanvietettä.

Lord JF
29.1.2006, 18:20:00
Kuka on maailman rumin nainen?
Kaikki naiset ovat kauniita. Eli ei ole rumia naisia vaan on vain enemmän kauniita ja vähemmän kauniita.

Onko pitkä muna miehekäs?
Onhan se, mutta pääasia on, että löytyy edes jonkinlainen muna.

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
Yhtä pitkä kuin minä.

Millä tosimies liikkuu?
Tosimies marssii armeijan saappaissa.

Kuka on tapaamistenne perusteella miehekkäin mies fffinissä?
Kukaan ei ole noussut tässä suhteessa selvästi ylitse muiden.

Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Ei se valvominen vaan se mitä valvoessa tehdään.

Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Totta kai. Koneellahan voi katsoa pornoa ja se jos mikä on miehekästä.

Gettostara
29.1.2006, 18:33:31
Hei miehet...olette kääntyneet väärälle polulle. Miksi katsotte pornoa. Teidänhän pitäisi itse olla sielä sängyssä ja hoidella naisia eikä antaa muiden Ron Jeremyjen ja kumppaneiden viedä niitä. Tosin lesbo jutut on asia erikseen =) niitä kun ei mies ihanuudessaan voi kokea kun ei löydy sitä tarvittavaa välinettä siihen.
Tyttö rakkaus on kyllä kaunista...entä mitä mieltä te olette?

Maw
29.1.2006, 18:52:06
Kantaa tuohon lebso-pornoon: Meidän miesten girl-on-girl pornoannos on netin kautta ansoitettu perkele kaikennäkösillä viruksilla ja spywareilla! Näin pitää asialle tehdä:

Ensin ihan tahallaan hankitaan se spywarepaska kusisilta pornosivuilta koneelle. Sitten väkivalloin pakotetaan nörttikoulukaveri jäljittämään sen hakkeripaskiaisen. Sitten, mennään sen luo(Lentokoneella vaikka, jos se kuspää jossakin ukrainassa warettaa ja h4x0r01.), ovi potkaistaan paskaksi, ja bustataan kaveri.

Otin sen jättikuvan pois, kun kadutti :murjotus:

Ja nyt sitä asiaa:

Tyttörakkaus on todellakin kaunista. Femiininen seksi on muutenkin vaan miellyttävämpi ajatus ihan sinänsä, kuin kaksi miestä...
Niin se vaan taitaa olla :/

Necrofobia
29.1.2006, 21:53:22
Tosin lesbo jutut on asia erikseen niitä kun ei mies ihanuudessaan voi kokea kun ei löydy sitä tarvittavaa välinettä siihen.
Tyttö rakkaus on kyllä kaunista...entä mitä mieltä te olette? 100% samaa mieltä. Kaikki muu inhimillinen seksi on rumaa paitsi naisten välinen, joka on todellakin kaunein asia mitä ihmisyyteen liittyy. Pornon katsomisessa en ole todellakaan avoin, kaikki muu paitsi lesbo-porno on iljettävää. Maailma olisi kerta kaikkiaan parempi paikka jos kaikki ihmiset olisivat naisia, jotka voisivat lisääntyä keskenään. Joskus jopa toivon että olisin itsekin lesbo-nainen, elämä olisi tällöin varmasti perkeleen paljon laadukkaampaa.


Kantaa tuohon lebso-pornoon: Meidän miesten girl-on-girl pornoannos on netin kautta ansoitettu perkele kaikennäkösillä viruksilla ja spywareilla! Höpö höpö, minulla ei ainakaan viimeisen neljän vuoden aikana ole tullut kuin yksi virus ja sekin puoli vahingossa. Tai sitten en vain tiedä niistä miljoonista mitä tällä hetkellä on. Ehkäpä sitä kun rikastuu, voisi investoida vaikka DVD:hin.

Vastaanpa samalla pariin kysymykseen:

Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
No, miehisyydestä kolmen päivän valvominen ei kyllä kerro juuri mitään, ennemminkin vain tyhmyydestä.

Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Riippuu mitä siellä koneella tekee kuten jo sanottu. Miehekästä on tehdä jotain järkevää, esimerkiksi etäopiskelu, tai mahdollisesti lukea asiallisia sivustoja, tavoitteena kasvattaa tietoa ja älykkyysosamääräänsä sekä tietenkin pelaaminen (emulaattoreita mielellään, ei mitään counter strikea tai WoW:a) sekä tietenkin pornon katsominen. Epämiehekästä on irkata koko päivä, samalla kuuntelemalla winampilla laitonta waretettua musiikkia tai tekemällä jotain muuta yhtä turhaa.

Ja uusi kysymys:
Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?

Jubei
29.1.2006, 22:11:14
Voisi taas ottaa ja vastata näihin uusiin "mielenkiintoisiin" kysymyksiin:

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimies juo kaljaa ja saunoo.


Millä tosi mies likkuu?
Ei ole väliä millä tosimies liikkuu kunhan se on jotain tyylikästä jolla saa naisien katseet puoleensa...oli se sitten harrikka tai oman vehkeensä käyttäminen hyppykeppinä.


1. Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
On jos sille on hyvä syy.


Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?

Ei häiritse, saavat "hyvän" kuvan miesten maailmasta.


Mikä on miehekkäin sanonta jonka tiedätte?
"Tota sun ei olis kannattanut tehdä.." ja "suojellakseni heitä joita on suojeltava."

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
On se jos uskoo asiaan tosissaan, tosin huomattavasti miehekkäämpää on keksiä oma uskonto ja uskoa siihen.

Laitetaas uusi:Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?

Maruko
30.1.2006, 7:45:28
Hei Maruko...Kysyin kyllä että onko PITKÄ muna miehekäs ja nuo 'kananmuna' viisastelut voit jättää omaan pääkoppaasi muhimaan...ketään ei naurata.

Hups. Pyydän anteeksi tuota virhettä, kun satuin lukemaan tuon homman tossa yhdentoista aikaa yöllä niin en ollut näemmä lukenut sitä tarpeeksi hyvin. >.<

Vois silti vastata pariin kysymykseen ettei tule spämmiksi.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Totta kai se on miehekästä sillä eikös miehekkäät miehet suojele naisiaan?

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Tähän en oikeastaan osaa sanoa mitään kun en oikein pidä näistä eri uskonto kunnista, vaikka en kyllä ole edes tutustunut moneenkaan eri uskontoon et voisin kaikista mitään kieltävää/puoltavaa sanoa. (aaargh, sekavaa)

Niin ja kyllä ne lesbot on mukavaa katsottavaa, mut kyllä sitä mieluummin olisi oman naisensa kanssa jos sellainen ois.

Gettostara
30.1.2006, 15:28:36
Siis seksissähän varmaan just on se nautinto minkä vuoksi sen tekee(no tietysti se on se nautinto!!). Itse en suostuisi varmaan ikimaailmassa rakastelemaan jos siitä ei saisi nautintoa. Miettikää nyt että makaisitte vaan sängyllä ja katsoisitte ison/pienen, ruman kullinne liikkuvan edestakaisin(yh..alkaa tämä jo etomaan) samalla kun nainen voihkii ja ähkii aivan onnessaan päällänne. Ihmiset juuri varmaan siksi juuri pitävät joskus rakastellessaan silmiä kiinni. Naiset juuri kuitenkin näyttävät kauniilta pehmeine jumalaisen muotoisine ulokkeineen kun taas miehille on annettu vaan tämmönen roikkuva, ruma ja haiseva kärsä.

Ehkä meni vähän yli mutta niin pitääkin :cool:

Ja tuohon että kuolisinko naisen vuoksi minä sanoisin että ehdottomasti. En tietysti minkään bitch diivan mutta esim. oman mummoni, äitini tai rakastavan tyttö ystävän vuoksi kyllä kuolisin. Se olisi herrasmies-teko mutta toisaalta sen jälkeen maailmassa olisi yksi herrasmies vähemmän :( :P

Jubei
30.1.2006, 15:38:28
Miettikää nyt että makaisitte vaan sängyllä ja katsoisitte ison/pienen, ruman kullinne liikkuvan edestakaisin(yh..alkaa tämä jo etomaan) samalla kun nainen voihkii ja ähkii aivan onnessaan päällänne. Ihmiset juuri varmaan siksi juuri pitävät joskus rakastellessaan silmiä kiinni.
Vai johtuisiko silmien kiinnipitäminen yksinkertaisesti ennemminkin siitä että haluaa keskittyä nautintoonsa. Samasta syystä monet ihmiset ja parit sulkevat silmänsä suudellessaan, tuskin se siitä johtuu että he eivät kestäisi katsella toisiaan. =) (Sitä paitsi joillain on iso ja kaunis kulli.)

Omenarosvo
30.1.2006, 15:44:58
Miettikää nyt että makaisitte vaan sängyllä ja katsoisitte ison/pienen, ruman kullinne liikkuvan edestakaisin(yh..alkaa tämä jo etomaan) samalla kun nainen voihkii ja ähkii aivan onnessaan päällänne. Ihmiset juuri varmaan siksi juuri pitävät joskus rakastellessaan silmiä kiinni.
Vai johtuisiko silmien kiinnipitäminen yksinkertaisesti ennemminkin siitä että haluaa keskittyä nautintoonsa. Samasta syystä monet ihmiset ja parit sulkevat silmänsä suudellessaan, tuskin se siitä johtuu että he eivät kestäisi katsella toisiaan. =) (Sitä paitsi joillain on iso ja kaunis kulli.)Joillakin silmien kiinnipitäminen johtuu siitä että seksikumppani (nainen TAI mies) on syystä tai toisesta valikoitunut sieltä epämiellyttävästä päästä. Humalassa oikein yleistä. Humalassa höseltäminen on kyllä kamalinta mitä voi olla. YÄÄK! :tuska: Ja ettei kukaan pääse sanomaan mitään näsäviisasta, niin ilmoitan jo valmiiksi että naiseni on hot missä asennossa tahansa, eli myös päällä :P

Gettostara
30.1.2006, 15:58:26
Vai johtuisiko silmien kiinnipitäminen yksinkertaisesti ennemminkin siitä että haluaa keskittyä nautintoonsa. Samasta syystä monet ihmiset ja parit sulkevat silmänsä suudellessaan, tuskin se siitä johtuu että he eivät kestäisi katsella toisiaan. (Sitä paitsi joillain on iso ja kaunis kulli.)


Piti kyllä sekin mainita mutta unohtui. Mutta Tapaus onkin JOS et saisi siitä mitään nautintoa ja joutuisit vain makailemaan ja katsomaan. Eise varmaan niin herkkua olisi siinä tapauksessa.

Sitäpaitsi kauniita kulleja ei ole olemassa...noh mutta ei kiistellä maku asioista =)

Omenarosvo
30.1.2006, 16:11:19
Sitäpaitsi kauniita kulleja ei ole olemassa...noh mutta ei kiistellä maku asioista =)Kerran telkkarissa joku naispuolinen seksiterapeutti sanoi haastattelussa että "Kyllä se oman miehen penis on maailman kaunein asia.."
Siis whooooot?? Ihmisen sukuelimet eivät kyllä todellakaan ole sieltä kaikkein kauneimmasta päästä ;D Ei miehen eikä naisen. Mutta tämä on tietysti minun henkilökohtainen mielipiteeni. Onhan niillä naisen tavaroilla (ja omilla tavaroilla) ihan kiva leikkiä mutta eivät ne minusta mitenkään sokaisevan kauniita ole.

Sitäpaitsi, Gorilla, minun kikkelini ei ainakaan haise pahalle koska pesen sen aina saippualla :lurps:

Eternium
30.1.2006, 20:02:48
Ajattelin nyt itse heittää tähän oman kyssärin, että kumpi :

Blondi vaiko Brunette?

Mulla on varmaankin brunette, kun olen ollut ihastunut jo niin moneen tummahiuksiseen. Ja onhan meidänkin koulussa kaikkein parhaimmat mimmit brunetteja. Jenna Jameson on kuitenkin blondi, mutta whatever.

Gettostara
30.1.2006, 20:14:37
Brunette...ehdottomasti brunette. Itsekkin omistan ruskeat hiukset,silmät ja melko tumman hipiänikin. Siinä on osa syy siihen mutta kun naisista puhutaan niin minun tuntemistani tytöistä ja naisestä parhaimmisto on brunetteja. Tientenkin on pari poikkeusta mutta kyllä ne brunetet tuppaa olemaan parempia joka asiassa, älykkyydessä...ne näyttää paremmalle ja tuoksuu yleensä huomattavasti paremmalle kun blondit.

Kuka on muuten samaa mieltä että on tärkeää mille nainen tuoksuu?


ps. pesen minäkin kikkelini aina kun on mahdollisuus mutta en nyt sieltä sisältä ainakaan sitä saippualla hoida...luulen että riittää vesi...Suihkuttkaa muuten partavettä karvoihin niin johan pitäisi tuoksua ;D en tosin takaa kaikkien ihmisten ominais hajua alapäässä hyväksi yhdistelmäksi partaveden kanssa.

Maruko
30.1.2006, 20:20:10
Jos pitäis noista kahdesta valita ottaisin blondin, sillä minusta alkaa jo hieman tuntua siltä et brunetet on yliarvostettuja ja olen muutenkin alkanut kyllästymään brunetteihin kun niitä näkee lähes joka paikassa.

Ja kyllä naisen pitää tuoksua hyvälle et sen lähellä voi todellakin olla.(ja ihan muutenkin) Ajatelkaapa nyt jos nainen joka tulee luoksesi ja haisee siltä kuin olisi käynyt uimassa paskasaavissa, niin olisitteko kovinkin kauan hänen läheisyydessään, jos ei olisi pakko?

Maw
30.1.2006, 20:36:36
Jos pitäis noista kahdesta valita ottaisin blondin, sillä minusta alkaa jo hieman tuntua siltä et brunetet on yliarvostettuja ja olen muutenkin alkanut kyllästymään brunetteihin kun niitä näkee lähes joka paikassa.

Ja kyllä naisen pitää tuoksua hyvälle et sen lähellä voi todellakin olla.(ja ihan muutenkin) Ajatelkaapa nyt jos nainen joka tulee luoksesi ja haisee siltä kuin olisi käynyt uimassa paskasaavissa, niin olisitteko kovinkin kauan hänen läheisyydessään, jos ei olisi pakko?

Olen joutunut koulun(ylä-asteella kun vielä joskus olin) tanssitunnilla tanssimaan parin TODELLA pahanhajuisen tytön kanssa. En nyt puhu niinkuin pierunlemu-tyylisestä smellistä, vaan sellaisesta styroksi/palanut villapaita/märkä koira-lemusta =/

Blondi vai brunette. Brunette. Kaikki hyvännäköiset(Olenko ainoa, joka ei pidä tuosta sanasta???)tytöt, joita olen nähnyt ovat olleet suunnilleen brunetteja.
Tottakai kauniita blondejakin on, and do not sleep on red hair!


ps. pesen minäkin kikkelini aina kun on mahdollisuus mutta en nyt sieltä sisältä ainakaan sitä saippualla hoida...luulen että riittää vesi...

En minä mikään hygienia-ekspertti ole, mutta jos ihosi siellä ei ole yliherkkä niin kyllä se saippualla kannattaa putsata =)

Naskali
30.1.2006, 21:46:18
Blondi vai brunette?
Kumpikin mene, mutta kaikki kovimmat ihastukseni ovat olleet blondeja. Sääntö meneekin: Blondille riittää nätti naama, brunetella pitää olla isot tissit.


Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
No siis jos joskus sattuisin pääsemään suhteeseen niin helmen friidun kanssa niin ehkä. Voisin kuolla elämäni rakkauden puolsesta 8jos sellaisen löydän), mutta muiden puolesta en välttämättä jaksaisi.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Tosimies ei alistu toisten ihmisten tai auktoriteettien johdattelemaksi.

Millä tosi mies likkuu?
Kävellen, niin friidut voi ihailla tosimiehen timmiä, treenattua ja kiinteää herkku bebaa.


Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
No olen muutenkin jo niin nolo, ettei haittaa. Terveisiä vaan kaikille naisille jotka tätä tekstiäni nyt mielenkiintoisena lukevat.


Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Riippuu tilanteesta. Jos käyttää tuon ajan esim. kavereiden kanssa splatter/pornoleffaputkeen, niin silloin kyse on miehisestä tilanteesta. 3 vuorokautta peräkkäin esim. IRC:ssä taas ei ole miehistä.


Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Jos tulee sota, niin joudutte käyttämään kaikenlaisia pettukorvikkeita. Itse pitäisin itseni visusti erossa tuollaisista kofeiinikoukuttavista ja saatananallisista idän litkuista. Juokaa maitoa, viinaa ja vettä, niitä on tarjolla myös niissä juoksuhaudoissa kun sota syttyy.

Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Itse kun olen koneella, niin käytän aikani pornon katseluun ja Snes-emulla pelaamiseen. Muunlainen koneenkäyttö on epämiehekästä koneen käyttöajasta riippumatta. Paitsi tietysti fffin, jossa kaikki älyköt hengaavat miehisyydestään riippumatta.


Hei miehet...olette kääntyneet väärälle polulle. Miksi katsotte pornoa. Teidänhän pitäisi itse olla sielä sängyssä ja hoidella naisia eikä antaa muiden Ron Jeremyjen ja kumppaneiden viedä niitä.
Porno onkin kaltaisilleni luusereille, joilla kivekset ovat ottamassa ylivaltaa aivoista, mutta jotka eivät kuitenkaan tuohon varjeltuun reikään pääse käsiksi. No kärsivällisyys on hyve.


Tosin lesbo jutut on asia erikseen niitä kun ei mies ihanuudessaan voi kokea kun ei löydy sitä tarvittavaa välinettä siihen.
Tyttö rakkaus on kyllä kaunista...entä mitä mieltä te olette?
Sanoisin tähän että poikarakkaus on kauniimpaa, mutta kuulostaisin homolta ja jätänkin saastaisen mielipiteeni sanomatta. Virallinen mielipiteeni onkin että naisella on vagina, ja miehellä on penis. Peniksen paikka on naisen vaginassa. Tämä on tervehenkisintä seksuaalisuutta mitä maailmasta löytyy.

Onko pitkä muna miehekäs?
penikseni mitta on valtava. Päätelkää siitä näette itse olenko miehinen vai en.Sitten tuohon tissit-perse juttuun oma kantani. Tissejä vasten on varmastikin paljon mukavampi painautua kuin pyllyä. Myös seksin kannalta Tit job tuntuu eksoottiselta. Pidän pepuista vain jos se on hieman leveä ja kaareva. Nykytytöt treenavat pepuistansa kaiken seksikkyyden pois. Onneksi tissit sentään ovat vielä muodissa. Jos ette ole tyytyväisiä rintoihinne, niin lähettäkää kuva ja voin kertoa objektiivisen mielipiteeni niiden himottavuudesta :/ (vain tytöille)

toivottavasti en nolannut itseäni liian pahasti tällä kertaa.

Lord JF
30.1.2006, 21:58:01
Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Riippuu vähän onko kuolemistapa miehekäs. Miehekästä ei ole hukkua vessanpyttyyn vaikka sen naisen takia tekisikin. Jos kuolee miehekkäästi niin silloin naisen takia kuoleminen on miehekästä siinä missä muutkin syyt kuolla.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
On miehekästä omistautua aatteelle johon uskoo. Vielä miehekkäämpää on jos kyseinen aate pyörii oman erinomaisuuden ympärillä.

Blondi vai brunette?
Brunette pitkillä hiuksilla. Tosin ei blondeissakaan mitään vikaa ole eikä sen kummemin punapäissäkään.

Omenarosvo
30.1.2006, 22:02:40
Olen joutunut koulun(ylä-asteella kun vielä joskus olin) tanssitunnilla tanssimaan parin TODELLA pahanhajuisen tytön kanssa. En nyt puhu niinkuin pierunlemu-tyylisestä smellistä, vaan sellaisesta styroksi/palanut villapaita/märkä koira-lemusta =/Minä en ikinä joutunut yläasteella ja lukiossa tanssimaan pahanhajuisten tyttöjen kanssa. Näin myöhemmin olen päätellyt että minä itse varmasti haisin niin miehekkäälle, että nenäni oli tottunut kaikenlaisiin epämiellyttäviin odoreihin. Miulla oli silloin miehekäs rastatukka jota en ollut pessyt yli 1,5 vuoteen mitenkään. Miun kämppiksellä on rastat joita se ei oo pessyt 6 vuoteen, ja jos se haisee "vain" kuusi kertaa pahemmalta kuin omani silloin, niin voi elämä.

Miehekkäästi aloin saamaan naista heti kun ajoin ne hiukset pois.

Blondi vai brunette?
Joskus alle parikymppisenä en edes vilkaissut brunetteja. Vasta sen jälkeen kun eksäni värjäsi hiuksensä tummiksi aloin nähdä maailman=naiset uusin silmin. En ole nähnyt vaaleita naisia enää pariin vuoteen, katosivatko ne vai enkö minä vain kiinnitä huomiota?

Sitä paitsi minulla onkin punapää, joka onkin yllättäen aika oiva valinta. Ich komme ich komme!

Koope
30.1.2006, 22:13:15
Blondi vai brunette?
Blondit ja punatukkaiset saavat minulta helpommin huomiota kuin brunetit. Huomaan, 80% tytöistä joita katson on blondeja. Olen varma, että valitsen aina sen blondin alitajuntaisesti. Toisaalta olen itse blondi. o_O

Onko pitkä muna miehekäs?
Miehekkäämpi kuin pieni muna.

Oma sorvaus:
Onko miehekästä olla monen naisen kanssa yhtaikaa, vai onko miehekkäämpää olla yhden naisen kanssa ja tehdä hänen elämästään taivaallista unta?

Nyarlathotep
31.1.2006, 7:05:11
Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Tosimies uskoo itseensä, eikä jumaliin. Tosimies eroaa kirkosta heti rippikoulun jälkeen (jotta saa lahjat). :cool: Lisäksi kirkollisvero on hanurista.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Tässä vaiheessa vielä, ei todellakaan. Siitä eteenpäin pitääkin miettiä. Kyllähän sitä nyt kaikenlaisia urotekoja ja melkein mahdottomuuksia voisi naisen puolesta tehdä, mutta että kuolla. En osaa sanoa.

Blondi vaiko Brunette?
Brunetet on kivempiä. Minäkin tykkäsin vielä pari vuotta taaksepäin blondeista, mutta nykyään on toisin. Jokainen ysiluokkalainen tyttö jota tsiigailen melkein päivittäin on brunette. Kuitenkin jos tapaa jonkun tosi hauskan ja mukavan tytön, niin siinä ei ole sitten hiustenvärillä mitään väliä.

Onko miehekästä olla monen naisen kanssa yhtaikaa, vai onko miehekkäämpää olla yhden naisen kanssa ja tehdä hänen elämästään taivaallista unta?
Yhden naisen kanssa. Tähän minulla ei ole enempää sanottavaa.

Moonstone
31.1.2006, 10:17:02
Blondi vai brunette?
Ei väliä. Musta on paras hiusten väri.


Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Ehdottomasti. Tätä ei tarvinnut edes miettiä.


Onko miehekästä olla monen naisen kanssa yhtaikaa, vai onko miehekkäämpää olla yhden naisen kanssa ja tehdä hänen elämästään taivaallista unta?
Yhden. Osoittaa melkoista luonteenheikkoutta jos ei kykene seisomaan naisenvalintavaiheessa tehdyn päätöksen takana.


Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Tosimies omistautuu mihin tahtoo.


Millä tosimies liikkuu?
Mahdollisuuksien mukaan älykkäimmällä mahdollisella kulkuneuvolla. Teinirassilla pilistely kylää ympäri popit jumputtamassa ei ole miehekästä.


Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Eipä oikeastaan.


Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Ei ole. Se on vain tyhmää. Suorituskyky kaikilla osa-alueilla laskee jo yhden unettoman yön jälkeen radikaalisti.


Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Riippuu siitä millaisena tosimies teensä haluaa. Kuumasta pitävä iskee heti kiinni ja ne toiset antavat kostean ensin jäähtyä.


Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Riippuu kait paljolti siitä, että mitä koneella tekee päivät pitkät.


Onko pitkä muna miehekäs?
Tuskin munasta saa enää yhtään miehekkäämpää asiaa, oli se miten pitkä tahansa.


Onko miehekästä vetää perseet vähintää pari kertaa kuussa vai onko miehekkäämpää olla maltillisempi viinan kanssa läträtessä?
Maltillisempi. Absolut alkoholiton linjakaan ei ole paha vaihtoehto vaikka se tuntuukin lähinnä "turhalta" rajoitukselta. Pidän kuitenkin sitä paljon miehekkäämpänä että tietää rajansa ja ei ainakaan vahingossa vedä liikaa.

Omenarosvo
31.1.2006, 11:57:10
Onko miehekästä olla monen naisen kanssa yhtaikaa, vai onko miehekkäämpää olla yhden naisen kanssa ja tehdä hänen elämästään taivaallista unta? Minun mielestäni on kunnioitettavaa parisuhteessa olevalta ihmiseltä, jos pystyy olemaan uskollinen omalle ihmiselleen. Minä itse ajattelen olevani tyttöystäväni omaisuutta. Eli siis asia jonka tyttöystäväni omistaa (kunhan kohtelee hyvin). Se on joskus vaikeaa tässä pyllyjen ja tissien maailmassa, mutta helpottuu monesti sillä kun katsoo omaa suhdettaan hetken ulkopuolisen silmin. Näkee että se oma nainenhan on kaikin puolin paras vaihtoehto, ja että jos sen laskisi menemään niin parempaa ei varmasti löytyisi.

Etenkin miehillä korostuu tämä monen naisen kanssa oleminen. Se on varmasti koodattu tuonne miehisiin vaistoihin, että täytyy paritella mahdollisimman monen naisen kanssa että suku jatkuu. Mutta pitää vain ohittaa se.

Onko pitkä muna miehekäs?
Mielestäni munan miehekkyys riippuu hieman naisestakin. Naista täytyy sattua hieman, kun penis työntyy hänen sisäänsä. Silloin voi tuntea itsensä isoksi mieheksi. Eli asia on kiinni myös naisen ontelon (molempien) kireyksistä suhteessa peniksen kokoon. /Niin ja jos ei satu, niin sitten naisella on liian iso. Älkää miehet kuunnelko mitään negatiivista kommenttia jättimäisistä pampuistanne!

Critis
31.1.2006, 12:05:12
Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua? Ei häiritse koska yksikään nainen ei voi vastustaa minun Cactuarin vihreää charmia. =)

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa? Onhan tuo todella ritarillista eli ''miehekästä'' kuolla naisen takia jota rakastaa, eli vastaukseni on kyllä.

Blondi vai brunette? Minä sanoisin Blondi, koska monet naispuoliset julkkiset ovat blondeja ja muutenkin blondit ovat vaan hot. Mutta ovat myös brunetetkin kauniita, että ei sillä että minulla olisi jotain brunetteja vastaan.

Onko pitkä muna miehekäs? Oli muna pitkä tai ei niin se on aina miehäkäs, pääasia on se että ylipäätänsä housuista löytyy kyseinen väline.

Kreifi
31.1.2006, 12:15:26
No, onpas jälleen niin valtavan mielenkiintoisia ja suorastaan polttavia kysymyksiä, että eihän näihin voi olla puuttumatta. Moonikselta kyllä kysyisin, että kiinnostaako poliitikon ura? Sen verran ympäripyöreitä, neutraaleja ja myönteleviä (kosiskelevia?) vastauksia oli. ;)

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Onko tämä pakko yhdistää miehekkyyteen? Pah. Minusta on hienoa ja kaunista kuolla rakastettunsa puolesta, oli se sitten mies tai nainen. Ikävä suruhan siitä jää, mutta...

Blondi vai brunette?
Ehdottomasti brunetti. Musta ja punainen ovat hiusten väreinä tytöllä sitä parhainta. Pitkät hiukset myös. Ihanat. <3

Onko pitkä muna miehekäs?
No siis, yleisestihän tähän on kovin vaikea vastata, kun ei mitään varsinaisia tietoja ole pohjaksi, mutta jos otetaan tällainen pienempi tutkimus ja katsotaan minun pientä pippeliäni ja tutkitaan sitä sitä taustaa vasten, että minusta ei löydy mitään miehekästä, olisi vastaus "ehdottomasti". Tosin otos on kovin pieni (hihihihi, pieni, hihihihi), joten vastaukseni luotettavuutta en takaa.
Ja toisaalta voimme pysähtyä miettimään miehekkyyttä. Tekeekö sillä mitään? Onko se tavoiteltava asia? Yksi ominaisuus muiden joukossa? Vaadittavaa miehiltä?

Gabriel
31.1.2006, 13:18:28
Blondi vai brunette?
Noista kahdesta blondi. Olen tykännyt aina myös punapäistä. Eivätkä ruskeat hiukset ketään rumennakaan, tietenkään.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa?
Tämä ei ole sukupuolesta riippuvaista. Ihailtavaa se on joka tapauksessa.

Onko pitkä muna miehekäs?
Ei niinkään se pituus, mutta paksuus taitaa olla ratkaiseva tekijä, ainakin naisen nautinnon kannalta. Biologisestihan riittävä pituus on kahdeksan senttimetriä, johon yltävät käytännössä kaikki. Se, miltä se tuntuu, riippuu kuitenkin paksuudesta.

Onko miehekästä olla monen naisen kanssa yhtaikaa--
Ei.

--vai onko miehekkäämpää olla yhden naisen kanssa ja tehdä hänen elämästään taivaallista unta?
Hieman epäselvää, kuinka se miehekkyys tähän liittyy, mutta oletushan siis on, että ollaan yhden kumppanin kanssa. Jos tässä asiassa ilmenee ongelmia, ei enää olla kyseisen kumppanin kanssa (näin siis nyrkkisääntönä, ohjeethan on aina tehty tulkittaviksi tapauskohtaisesti). Täytyy sanoa, että kerran olen ajautunut tilanteeseen, jossa käytännössä seurustelin kahden tytön kanssa. Se johtui satuttamisen pelosta ja siitä, etten osannut sanoa ei. Olihan se tärkeä oppitunti siitä, että joskus on satutettava tehdäkseen oikein itseään ja toista kohtaan, mutta paskamaiselta tuntui kuitenkin.

Tällä hetkellä olen ollut naiseni kanssa melkein puolitoista vuotta, ja hän tekee ainakin minun elämästäni taivaallista niin arjessa, koulussa kuin sängyssäkin. :) Toivottavasti saan hänet tuntemaan olonsa ihan yhtä taivaalliseksi ja eiköhän hän niin tunnekin. Kumppanini miellyttäminen on minulle pyhä asia, josta saan aika helposti niin suoritus- kuin omantunnonpaineitakin, mutta kyllähän tuo tuntuu tykkäävän oikein kovasti. ^^

(Näin omana kysymyksenäni voisin heittää, miten tärkeänä pidätte kumppaninne miellyttämistä. Onko kyseessä ihan toimintaanne säätelevä pyrkimys vai jokin, mihin ette erikseen kiinnitä niin paljoa huomiota? Enkä tarkoita kysyä, palvotteko vai laiminlyöttekö naistanne, jos tuosta sellaisen mielikuvan saa.)

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
On miehekästä omistautua oikeaksi pitämälleen. Tähän kuuluu tietysti myös uskonto.

Millä tosimies liikkuu?
Harrikalla.

Onko miehekästä valvoa kolme päivää putkeen?
Jälleen näitä omituisia viittauksia miehekkyyteen. Koska naisetkin kykenevät valvomaan kolme päivää putkeen ihan yhtä helposti, ei ole mitään mikä tekisi tästä erityisesti miesten jutun.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimieshän juo teensä niin kuin parhaiten katsoo.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ei ollenkaan. Tietävätpähän enemmän persoonastani.

Moonstone
31.1.2006, 14:22:31
Moonikselta kyllä kysyisin, että kiinnostaako poliitikon ura? Sen verran ympäripyöreitä, neutraaleja ja myönteleviä (kosiskelevia?) vastauksia oli.Nyt kun sanoit niin nuo kuulostaa kyllä aika poliitikon suusta tulevilta vastauksilta. Poliitikon ura ei ole määränpäänä ainakaan tällä hetkellä vaikka tienaisihan sillä mukavasti ja voisi vaikuttaa jo astetta enemmän. Ja olihan minulla ihan suuria suunnitelmia jos joku muistaa irkin tapahtumia eräällä kannulla silloin joskus sinä iltana, kun tuli se Turhapuro tasavallan presidenttinä elokuva. ^^

Edellinen vastaukseni oli tosiaan aika listauksenomainen. Perustelen vastauksiani nyt enemmän vaikka ehkäpä fiksumpaa olisi ollut editoida. :/ Ehkä pidemmin kirjailtuna pahin neutraalius jää pois.

Ensinnäkin hiustenvärinä näteimpänä pidän mustaa. Suhteellisen pitkät hiukset ovat myös bonusta sillä jostain syystä lyhyemmät hiukset ovat vain niin poikamaiset. Siististi leikatut lyhyet hiukset tuovat tietynlaista army-henkeä, mikä yleensä on huono asia puhuttaessa ensisilmäyksen viehättävyydestä. Toki lyhyemmät voivat tuoda roimasti persoonallisuutta ulkonäköön jos vain muu ulkonäkö sopii niiden seuraksi hyvin.

Seuraavana kysymyksenä oli se, onko miehekästä kuolla naisensa puolesta. Mielipiteeni on vahvasti romantisoitujen elokuvien, tarinoiden ja muiden vastaavien muodostama. Siksi olen sillä kannalla että miehisempää tekoa ei voi ollakaan kuin oman hengen antaminen. Oma henki on taatusti aika korkealla jokaisen ihmisen arvostamien asioiden listalla. Sen uhraaminen jonkin asian vuoksi kertoo siten mitä konkreettisimmalla tavalla, kuinka tärkeänä uhraaja pitää sitä toista asiaa (tässä tapauksessa elämänkumppania). Suruahan siitä seuraa (olettaen että se toinen välitti uhrautujasta) mutta ehkäpä pidän sitä toisen elämää arvokkaampana kuin väliaikaista surua. Samaan teemaan liittyi myös seuraava kysymys. Rakastettunsa pettäminen on selkeä tapa osoittaa, että maailmassa on muitakin asioita, joita ilmeisen selkeästi arvostaa enemmän. Sinällään nyt huomaan että miehisyyden ja ns. rakastamisen osoittamisen raja ovat sekoittuneet minulla vastauksessani mutta tuskinpa tuo mitenkään vakavaa on. "Melkein" sama asia. En myöskään pidä sitä kovin miehisenä että ravataan kontrolli hukassa himojensa perässä. Sikailu lienee se stereotypia johon miehisyys yhdistetään.

Sitten tuli jotain sekalaisia kysymyksiä uskontokuntaa, kulkuneuvoa, nörtteilyä, teenjuontia yms. koskien. Pitkälle vastaukseni olivat käytäntöä painottavia. Tuskin tosimiestä kiinnostaa mitä muut ajattelevat hänen uskontokuntaan omistautumisesta. Kulkuvälineen valinnasta ei sen enempää, mitä jo sepitin. Fiksu ajoneuvojen käyttö kunniaan. Koneella istuminen on itselle aika luontaista puuhaa, joten kovin puolueetonta näkökulmaa en osaa antaa. Hyvähän se on (tai olisi) jotain muutakin välillä tehdä.

Munan pituus on monelle aika iso miehisyyden mitta. Aihe huolestuttaa monia ja pyrin tuomaan edellisessä postauksessani jotain uutta näkökulmaa asiaan. Pointtini oli se, että muna toimii enemmän tai vähemmän miehuuden symbolina koosta riippumatta. Tällöin se pituus ei ole oleellinen asia miehisyyden suhteen. Naisetkin fiksumpina ei-seksistisesti ajattelina otuksina tietenkin ovat samaa mieltä. :P

Edit://
Miten tärkeänä pidätte kumppaninne miellyttämistä?
No lähtökohtana pidän että laiminlyönnille ei jäisi tilaa. Erityiset suosionosoitukset eivät kuitenkaan välttämättä ole minun juttu. Aamukahvit vuoteeseen saattaisivat jäädä kertaan (ehkä kahteen) vuodessa. Olen niin laiska.

Omenarosvo
31.1.2006, 15:11:36
Minusta olisi ketjun perustajana ihanan miehekästä, jos vastaisitte jokainen kysymyksiin sopivan pitkästi ja tuntuvan paksusti. Ei vain 4 senttimetrin mittaisilla pikkulauseilla. Mutta ei ole pakko.

Miten tärkeänä pidätte kumppaninne miellyttämistä?
Minusta toisen olon tekeminen hyväksi on paljon kivempaa kuin se että aina ajattelee vain itseään. Huomaavaisuus ja monet pienet kivat asiat varmasti pitävät naisen sopivasti tyytyväisenä. Usein (ei aina, kokemusta on) saa hyvin pitkälti samaa kohtelua takaisinkin, joten se kannattaa. Liian imelä ei tietenkään pidä olla. Itse raiskaan ja pahoinpitelen naistani sitten siellä makuukamaripuolella. Se tuo balancea forceen.


Ja toisaalta voimme pysähtyä miettimään miehekkyyttä. Tekeekö sillä mitään? Onko se tavoiteltava asia? Yksi ominaisuus muiden joukossa? Vaadittavaa miehiltä?On kiinnostavaa tutkia miehekkyyttä kun siihen ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia näillä eväillä. Paitsi kyllähän minulla kasvaa muutama karva rinnassa, yksi selässä ja joitakin yksittäisiä leuassa, joten pienen hormoonikuurin jälkeen minusta tulee karhumaisen seksikäs joka naisen unelmamies. Sitten liityn VPK:hon ja rakennan naiselleni kodin jonka hän saa sisustaa. Hävitän petoeläimet lähimetsistä että naiseni voi turvallisesti synnyttää meille kolmoset. Enkä tainnut juurikaan vastata kysymykseesi.

Vampyricblood
1.2.2006, 11:25:31
1 jaa kyllähän minä katsoin ensimmäisenä rakkaani tissejä ja sitten pepun,tosin rakkaani tissit eivät mitkään hirveän isot ole ,mutta sopivatpahan ainakin kouriin sopivasti ;)

2.jaa inhoan karvojani,minulal on niitä melkein jokapuolella paitsi selässä,rinnassakaan ei paljoa ja mahasta ajelen sekä kainaloista,onnekseni kuitenkin karvani ovat vaaleat jotenka ne eivät näy pahasti,partani nyt kasvaa parissa pv ssä sellaiselsi sängeksi ja sitten ja mutama pv myöhemmin alan näyttää epä siistiltä jossen aja sitä :D

Raavinko muniani yleisillä paikoilla?No en noloa semmoinen.
Minkä te Miehet laskette pettämiseksi?toisen naisen suuteli,kaikki fyysinen seksuualinen kontakti, kaikki mikä tuntuisi itsestäkin pahaklta jos oma rakas sen tekisi sinulle.
Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?käyttäytymiseen sitten ulkonäköön.
Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä? en oikeastaan ikinä näinä päivinä kun ei ole tarvetta kun on oma kulta ^^
Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti? kyllä ehdottomasti. näyttäähän se siistimmältä kuin rehottava puska. ja taitaa kerran viikossa tai kahdessa.
Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät? maha karvat,häpykarvat,kainalokarvat kaikki liian pitkät ja naäkyvät karvat pois ja tytöt tykkää ^^
Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?kerran mittasin ja olipahan kultaani ja minua erittäin tyydyttävä mitta ^-^''
Juoko tosimies piimää vai maitoa? Maitoa ja piimää.
Häirtseekö se että naiset lukevat ketjua? siitä vaan ukekaa pois :P
Naisen satttamisesta: ei naista saa satuttaa..paitsi tietenkin sen verran kuin itse haluaa ^^ mutta lyömään en ikinä naista rupea kuitenkin ovat heiveröisempiä kuin miehet (yllätys yllätys) ja muutenkin pitää sen verran arvostaa naisia ja tyttöjä.

Gettostara
2.2.2006, 16:30:09
Naista täytyy sattua hieman, kun penis työntyy hänen sisäänsä.

Ei tollasia...naisen satuttaminen on epämiehekästä sekä raukkamaista ja kun teet sen peniksellä kaiken lisäksi niin se on jo kunnianloukkaus. Ei naisia saa satuttaa muutakun henkisesti ja sieltäkin vaan äärimmäis tapauksissa.

Sitten siihen yhden vai monen kanssa-juttuun vastaan että mielummin yhden elämästä tekisin unelmaa kuin että olisin monen kanssa yhtäaikaa...Tämä pätee niin seurustelussa kuin sängyssäkin. Suomestahan loppuis naiset jos kaikilla olis 2 -5

Sitten siihen uskonto-kysymykseen sanon että tosimies uskoo vaan itseensä ja naiseensa. Ei mikään jumala voi päättää tosaimiehen asioista ja ainoastaan tosimiehellä ja sen naisella on valtaa sanoa mitä hän tekee, minkä vuoksi, miten,missä ja milloin...ei auta siihen lait eikä jumalat. Tosimies tekee järjen ja omien arvojensa mukaan sen mitä tekee.

Ja kreifille sanon että tosimieheyteen pitää pyrkiä. Kaikilla on siitä tietysti oma käsitys mutta siihen omaan käsitykseen tosimiehestä pitää pyrkiä, muuten elämällä ei ole arvoa.

edit://tosiaan aloin kyllä olla turhan tosissani...jälkeen päin kun ajattelee niin itseäkin naurattaa...Kyllä te isot miehet varmaan silti tajusitte mitä ajan takaa(no sisäisen korjasin henkiseksi)

Omenarosvo
2.2.2006, 18:43:40
Ei tollasia...naisen satuttaminen on epämiehekästä sekä raukkamaista ja kun teet sen peniksellä kaiken lisäksi niin se on jo kunnianloukkaus. Ei naisia saa satuttaa muutakun sisältäpäin ja sieltäkin vaan äärimmäis tapauksissa.Minusta on hassua kun olet niin vakavissasi ;D Tuo viimeinen lause oli kyllä jo aika WTF??+ Millä tavalla naista voi satuttaa sisältäpäin ja missä tapauksissa se on sallittua? :| Omasta mielestäni paras tapa satuttaa naista sisältä päin on panna hänet paksuksi. MUA-HA-HA-HA-HAAA >8D

Gabriel
2.2.2006, 19:13:14
naisen satuttaminen on epämiehekästä sekä raukkamaista ja kun teet sen peniksellä kaiken lisäksi niin se on jo kunnianloukkaus. Ei naisia saa satuttaa muutakun sisältäpäin ja sieltäkin vaan äärimmäis tapauksissa.
Sinänsä hassusti ilmaistu, että eikö peniksellä satuttaminen ole juuri sisältä päin satuttamista? :D Et välttämättä ajanut sitä takaa, mutta tuo on jo niin ilmeistä, että pakko huomauttaa.

Mielestäni myös satuttaminen kuuluu omalla tavallaan suhteeseen. Yhdynnän tulee tuntua naisesta sopivan kivuliaalta. Muutenkin pieni määrä fyysistä kipua tuo suhteeseen särmää. En missään nimessä ole kannattamassa naisen lyömistä, mutta jos aina välillä puristaa tuntuvasti pepusta niin se on muistutus siitä, että mies on mies. Ei nainen ole mikään hely, joka menee herkästi rikki. Itse olenkin tuolle omalle kaunottarelleni aina välillä vähän raju, mutta hellä sitten sitäkin enemmän. :)

//Selvennettäköön nyt kuitenkin, etten missään nimessä kohtele naistani huonosti. Satutan sitä vain sen verran kuin se itse tykkää ja ellei se itse tahtoisi, en minäkään niin tekisi. Eikä kyse ole mistään hakkaamisesta vaan lujasta puristamisesta ja vähän rajummasta menosta tuolla sängyn puolella. Liikaa en satuta, koska tarkoitus ei kuitenkaan ole rikkoa sitä. Herkkähän se on, mutta tykkää tuollaisesta silti ja tuntuu hyvältä osoittaa että "hei sinä pieni nainen minä sinulle iso mies sinä minun orjatar GRAAH!" :D

0ne winged angel
4.2.2006, 5:17:21
-

Eternium
14.2.2006, 16:36:37
Raavinko muniani yleisillä paikoilla?No en helvetissä. Noloahan se semmoinen on. Ja jos raavin, teen sen silleen, ettei kukaan näje.
Minkä te Miehet laskette pettämiseksi?Kaikennäköisen seksin harrastamisen.Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?Ulkonäkö aina ekana, ja muu sitten perässä.
Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?Tuskinpa edes yhtäkään kertaa viikossa. Yhden tai kaks, riippuu, kuinka paljon haluttaa.Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?En ajele. Samanlaisena se karvoitus on ollut monta vuotta.Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?En ole. Viikset ja parta alkavat jo kasvaa, kasvatan ne.
Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?En mittaa. Se jää vain arvelujen varaan. Ja mikä helvetti on penispumppu?Juoko tosimies piimää vai maitoa? Maitoa, siinä vahvistuu luusto (eli rystyset, joilla voi paukauttaa lärviin.)
Häirtseekö se että naiset lukevat ketjua? Ei, lukekaa vain pois
Naisen satuttamisesta Vittu varmasti tirvasen takaisin, jos ne käyvät läiskimään. Herrasmiesmäisyys on persesstä.

Grove
14.2.2006, 17:04:14
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
On tietty, enkai tähän muuten postaisi.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa, piimä on paskaa.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei mieti, eikä makuakaan. Kunhan menee känniin.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Aamuisin useimmiten. Ja sitten jos koulussa istuu huonosti ja pallit on ihan puristuksissa, niin pitää alkaa kauheana säätämään siinä paikoillaan. Ei kivaa.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En ole ajellut, vaikka parran ja viiksien sänget ovat alkaneetkin kasvamaan. Viiksiä en aio alkaa kasvattamaan, mutta partaa en aio ajella pois.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arska. Vaikka nykyinen kunto onkin vähän mitä on.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Koko Terminaattori trilogia.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Eipä tuo häiritse. jos heitä kiinnostaa niin lukekoon poies.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
En juo teetä. Joskus jos harvoi juon, niin ei tarvitse jäähtyä.

Onko pitkä muna miehekäs?
Onse kai.

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
Minusta pituus ei niinkään mittaa tosimieheyttä, mutta kunhan ei ole mikään reippaasti alle 160 senttinen pätkä. (ja ite oon 173 senttiä.)

Millä tosimies liikkuu?
Kävellen, mopolla, moottroripyörällä tai monstertruckilla.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Minusta miehekkyydellä ja uskonnolla ei ole mitään yhteistä.

Blondi vaiko Brunette?
Blondi. Maailman ihanin tyttö jonka tiedän, on blondi.

Maw
14.2.2006, 22:31:04
Raavinko muniani yleisillä paikoilla?
En, ellei ole Ihan pakko. Silloinkin yritän peittää sen mitä omaperäisemmin.
Minkä te Miehet laskette pettämiseksi?
Seksin harrastamista toisen kanssa, kertomatta siitä nykyiselle kumppanilleen. Jos siitä kertoo, niin sitten se olisi kait vittuilua. Jos on uskollinen partnerilleen niin se on oikeilla jäljillä olemista.
Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen?
No ensimmäinen asia mistä voi päätellä mitään naisen tavatessa on tietysti ulkonäkö. Mutta pakko sanoa tuo käyttäytyminen.
Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä?
Haluankohan minä tosiaan vastata tähän...
Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
Haluankohan minä vastata tähänkään. No sanotaan sen verran että en ajele, mutta siistin ehkä joskus.
Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En ole. En ole saanut ihmeempää kommenttia vastakkaiselta sukupuolelta =)
Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden, entä käytättekö penispumppua ja onko sillä vaikutuksia, joiden ansiosta saa naiseltakin hyvää kommenttia?
En edes muista milloin viimeksi mittasin =). En mittaa usein, tai edes ollenkaan.
Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa. Tosimies tajuaa kalsiumin edun(Nimimerkillä: En ole juonut maitoa 7 vuoteen!)
Häiritseekö se että naiset lukevat ketjua?
Hieman. Mutta vain hieman.

Gettostara
17.2.2006, 22:24:03
Nyt kun tämä on taas hiljentynyt niin ajattelin heittää soppaan pari huolella(paskat ;D ) mietittyä kysymystä niinkuin ennenkin.

Onko miehekästä olla pehmeä(fyysisesti sekä henkisesti) vai pitääkö miehisen miehen olla aina kova jätkä. Tarkoitan sitä että onko miehekästä olla pehmeä...tykkäävätköhän naiset esim pehmeydestä esim petipuuhissa...Jos esim.(saatana oon yksi esim. mies :P ) on niissä alla ja ollaan oikein innostuneita niin semmosen pehmeen miehenhän päällä on kai paljo mukavampi naisen maata/pomppia/möyriä kun taas semmonen kivikova sixpack/1000kiloa lihasta tyyppi joka on kuin epätasainen graniittikallio. Entä miten henkisesti? Itkeekö tosimiehet vai ovatko he lujia kuin timantti? Itse ainakin saanut sen käsityksen että nykyään ovat suosiossa juuri nämä ääripäät että mies ei itke vaikka koko suku + nainen/tyttöystävä/emäntä kuolisi ja toisin taas se että hän itkee kun hyttynen pistää tai kun hänelle sanotaan leikkimielisesti ''vitun homo''

Itse olen jokseenkin siltä väliltä. En ole kovin pehmeä mutta en kovin lihas kasakaan ja itken aika helposti julmassa käsittelyssä(vittu kun kuulostaa tyhmältä muawhahahawaha)

Noitten jälkeen kysyn VAIN niiltä jotka ovat petipuuhiin päässeet että miltä se nainen oikein sisimmässään tuntuu...Pystyykö sillä perikoopilla tunnustelemaan ja tekemään havaitoja sieltä perältä? Onko siinä mitään samaa kun kädellä hoitaessa? Oletteko niin kovia jätkiä että vittu repeää käsittelyssänne(ei saa repiä :soso: ) vai kuinka?

Qualin
18.2.2006, 8:18:50
Tuota Gorillan kysymystä kehittääkseni.

Yllä vai alla? Tämä on siinä mielessä monialainen kysymys, että se yhdistyy myös ketjun peruskysymykseen. Jos olet alla, saat maittavan otteen pepusta. Jos olet päällä niin tissit ovat tulilinjalla.

Onko sijainilla siis merkitystä? Jos valitsit pepun, mutta tykkäät örheltää yllä, niin tekeekö se sinusta ailahtelevan vaiko nautiskelijan? Vai olisiko sandwitch ratkaisu kaikkeen?

Omenarosvo
18.2.2006, 9:52:50
Yllä vai alla? Tämä on siinä mielessä monialainen kysymys, että se yhdistyy myös ketjun peruskysymykseen. Jos olet alla, saat maittavan otteen pepusta. Jos olet päällä niin tissit ovat tulilinjalla.

Hmm... Kyllä se on niin että alla ollessa saa paremman gripin tisseistä. Päällä joutuu nääs ottamaan käsillä tukea alustastaan. Ja pepusta saa parhaan otteen takaapäin. Eli jos kehitän kysymystä alkuperäisen kysymyksen hengessä, niin takana on kivointa olla.

Snage
25.2.2006, 18:21:36
1 Kysymys
Vaikea tappelu, mutta kyllä se tuonne pyllyn puoleen menee.

2 Kysymys
Sopivasti.

3 Kysymys
Aivan sama, joku vaan.

Raavitko munia yleisellä paikalla?
Jos on pakko, liikuttelemalla housuja.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti?
No en tod.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Iso arska.

Stormheart
2.3.2006, 18:24:32
1. Joku täällä taisi mainitakin, että jos on hyvä perse, niin sitten perse, ja jos on hyvät ryntäät, niin sitten ryntäät. Olen pitkälti samoilla linjoilla. Kokonaisuus tosin ratkaisee. Sanon ei kiitos hyvä perse-ei ryntäitä ja hyvät ryntäät-ei persettä-tapauksille.

2. Karvaisuus? No enemmänkin alakropassa, yläkropan puolella huomion kiinnittävät luullakseni Leonid Breznev-kulmakarvat ja saksalaisen himonussijan viikset

3. Olkoon vaikka joku moderaattori, joka huvittelee poistamalla minun työllä ja tuskalla postaamia viestejäni. Oikeastaan aivan sama, kuka.

Qualin
1.6.2006, 13:31:42
Hoi, mieskulinit, me hävitään sijojamme naistenketjulle. :shok: Olkaa aktiivisia tai syön tein ruuat. Koska olen heteromaisen homo ranskalainen leski, niin voin lisäillä kysymyksiä.

Onko hiuksilla väliä?
Heräätkö aamulla tunnin aikaisempaan, jotta voisit asetella hiuksesi toivomaasi aistikaaseen asentoon? Annatko sen rasvamötikän harottaa useisiin suuntiin? Käytätkö kampaa vai vedätkö ajan säästämiseksi joka aamu kaljuksi?

Onko koolla väliä?
Tarkoittaa nyt, että jos jostain luonnonoikusta pääset, tai siis joudut, vaikkapa pyllylläsi saunanlauteille miesporukassa, naisporukassa, tai mies -ja naisporukassa, sekä mahdollisten harmaakarhujen kanssa, niin välitätkö miten kikkelsonisi on sijoittunut ja kuinka edustukuntoiselta se vaikuttaa? Vai toteatko vain kalseasti, ettei sitä jaksa metri tolkulla näytellä? Nostatko sen kenties paremmin näytille, esim. olkapäälle? Istutko jalat ristissä, pimeimässä nurkassa, ja kun suihkuun lähtö on vuorossa, karjaiset katsokaa tuota tai vastaa? Kiinnitätkö toisiin mitään huomiota, osoittelet sormella, pidät mittauskilpailuja? Etkö sauno tai saunotko vain pilkkihaalari päällä tyhjässä saunassa?

Painisin muuten Omenarosvon kanssa. Olisko muuten hieno lause, jos olisin typottanut i:n pois?

One Winged Angel
1.6.2006, 15:15:38
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Tää vaikuttaa aika oudolta...en sano mitään.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa, tietenkin!

Miettiikö tosimies oluen väriä?
En tiiä...juontia en harrasta(*melkein häpeää...)

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Onk tähän nyt pakko vastata?! En oo huomannu vielä suurta haittaa.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En. Minua ei tarvitse ajella sen kummemmin, koska sitä ei ole paljon.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arnold! Siinä on karu äijä.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Oon harvoja nähny mut Neuvottelija vie niistä voiton.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Miten vaan...

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Kyllä sen voi juoda hetikin, mut ei se saa liian kuumaakaan olla.

Onko pitkä muna miehekäs?
...Tää alkaa jo pelottamaan...ihan kuin koko foorumi olis täynnä pervoja...<_<' Mut eiköhän...

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
Tosi mies...No olkoon se 180 hieno pituus...

Millä tosimies liikkuu?
Mopolla, kevarilla, moottoripyörällä, autolla...jne

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Ei sillä oo väliä.

Blondi vaiko Brunette?
Brunette, mutta ei sillä oo välii loppujen lopuksi.

huru-ukko
1.6.2006, 19:27:39
Onko hiuksilla väliä?
On. Kuulostaa ja vaikuttaa homolta. Ja joku varmasti pitää minua homona, mutta itselleni on. Miksikö? No koska jos omistaa vajaa 30 cm pitkät, paksut, karheat ja kiharat (ja punaiset=) ) hiukset, on PAKKO siistiä hiuksia pari kertaa päivässä, sillä yön jälkeen ne menevät ihan sekaisin ja sitten aamulla harjan kanssa tapellaan, tosin osaan jopa kuluttaa tähän rituaaliin niinkin vähän aikaa kuin minuutin. Toivottavasti tarkoitettiin omia hiuksia tässäkin, etten turhaan sitäkin asiaa kertonut.

Onko koolla väliä?
Jotenkin kummallisesti aikoinaan asetti itselleen koosta olemattomia paineita, eihän sitä muut pukuhuoneissa katsele. Kunahn on sen kokoinen, että tyttö-ystävä tykkää ja on itse tyytyväinen. :up:

Nyarlathotep
1.6.2006, 19:46:19
Onko hiuksilla väliä?
Kyllä on. Minun hiukseni ovat sen verran hassut, että kun herään, niin ne sojottavat pystyssä joka suuntaan. Kaiken lisäksi hiukseni ulottuvat olkapäille ja ovat hyvin paksut sekä kasvavat todella nopeasti, joten pakkohan niistä on pitää huolta. Ei siihen kauaa aikaa tosin mene, kun kampaa aamulla hiukset suoriksi. Minä vain olen äärimmäisen laiska pesemään hiuksia ja käymään muutenkin suihkussa. Hiukset haisevat liian usein kloorille, jota tulee uimahallin altaista, kun uintia harrastan.

Onko koolla väliä?
Tottakai vähän. Minulla olisi varmasti pieniä itsetunto-ongelmia, jos oma vehje olisi kavereiden sellaisia pienempi. Onneksi tällaista ei ole koskaan ollut |,,| Löytyy siis sen kokoinen, ettei sitä tarvi piilotella saunassa. :)

Grove
1.6.2006, 21:30:48
Onko hiuksilla väliä?
No koska jos omistaa vajaa 30 cm pitkät, paksut, karheat ja kiharat (ja punaiset=) ) hiukset, on PAKKO siistiä hiuksia pari kertaa päivässä,
Itselläni sattuu olemaan täsmälleen samanlaiset hiukset joskin muutaman sentin lyhyemmät, ja täytyy yhtyä kyllä viestiisi täysin. Ääh, itse vihaan tämmöisten vähänkin kiharien hiusten kanssa tappelua, varsinkin aamulla kun herää helvetinmoiseen kiireeseen ja pitäisi saada hiukset kuntoon.

Nimittäin kyllä. Itsellänikin hiuksilla on hyvin paljon paljon väliä. Minä en mitenkään pystyisi lähtemään vaikka kouluun päinkään jos en olisi aamulla kammannut hiuksia kuntoon. Onneksi kuitenkin kokemusta on sen verran jo, että saan ne melko nopeaa sellaisiksi kuin haluan.

Hyuga
1.6.2006, 22:25:09
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Kaikki on miehekästä jos hinnasta sovitaan.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Tosimies juo ensin piimää ja sitten maitoa ja sen jälkeen istuu seuraavat kolmevarttia ripulipaskalla.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Tosimies tuijottaa lasin pohjaa näkemättä, kuulematta ja haistamatta mitään. Siis ilman minkäänlaista aivotoimintaa. Eli......... kyllä.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Siinä vaiheessa kun yrittää naisten pukuhuoneeseen?
Tottapuhuen kun ostaa Dressmanilta uudet Ah! niin hyvännäköiset ja istuvat farkuta ja kotona huomaa, että vehje menee toiseen punttiin ja se näkyy peilistä. (koettu on kerran jos toisenkin ja aina ottaa yhtä paljon päähän. Miksi yritykset suunnittelevat farkkuja miehille joille ei ole palleja eikä vehjettä?)

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Eipä tuota hirveästi ole tullut tehtyä, hieman tullut siistittyä, tosin nainen tuskin huomaa eroa koska harvemmin näkee minut ei siistittynä. Ajelu ei ole Pop niin kuin eräs opiskelijoiden suosima ilmaislehti väitti


Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Vaikee pala. Syltty on symppis ja Aarne on empaattinen kaveri. Sanoisin Aarne koska Aarnen leffoissa on jopa ollut jonkin lainen "uskottava" juoni 80-luvulla toisin kuin Syltty-sedän leffoissa

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Voisin sano Terminator 2 niin kuin kaikki muutkin sanoisivat, mutta koska olen se ruotsalainen Å josta entinen lukion matikan maikkani aikanaan aina puhui trigonometrian tunnilla joten sanon:; Last Actionhero. Miksi?
No hei, kyll mä vaa pystysi iskee nyrki auton ovilasin läpi... Daa?

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ei koska toivon heidän ymmärtävän tätäkautta sieluni kauneuden ja ihastuvan humoristiseen luonteeseeni sekä lievään lapsenmielisyyteeni. Hei! lapsi on terve kun se leikkii? (paitsi kun se leikkii leegoilla ja on 21. Tana!! Mun porukoiden vintissä on vieläkin mun leegot. Pitäisköhän tehdä taas se paku ja kokeilla kuinka hyvin sen turvaratkaisut kestää seinäänpäin ajoa?)

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Kyllä koska tosimies odottaa teen hautumista ensin neljä - viisi minuuttia ennen kuin edes harkitsee juomista ja laittaa joukkoon vielä maitoa ja hieman ruokosokeria teen maun esiintuomiseksi. (ruokosokeri on oikeasti hyvää, täytyy ostaa jokukerta kun ehtii. SE oli hämärä keskiviiko yö......)


Onko pitkä muna miehekäs?
Jos se roikkuu velttona polvissa ja jäykkänä osuu otsaan niin jäykkänä se taittuu keskeltä. Nähty on ja voin sano, että ruma kuin synti se ainakin on, joten tuskin se kovinkaan miehekästä ole.

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
selkä suorana kuin heinä seiväs kunnioitettavat 191 cm se on tosimiehen mitta. Kaikki mikä ylittää tämän luvun on vain plussaa.

Millä tosimies liikkuu?
Tosimies ei liiku vaan leijuu.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Tietysti, ei silti mitenkään välttämättä hommassa säännöllisesti mukana tarvitse olla ja eikä tarvitse olla vaikuttamassa. Kirkossa käynti silloin tällöin on pääasia. Pitää sitä kunnioitusta sille Isolle Herrallekkin osoittaa.

Blondi vaiko Brunette?
Haluaisin sanoa brunette, mutta pidän plondeista enemmän kun itse olen tummatukkainen, tosin olen kyllä nähnyt brunetteja jotka ovat todella puoleensavetäviä ja mukavan oloisia ihmisiä. Eli se vaihtoehto ei ole poissuljettu

Onko hiuksilla väliä?
Toki on. Hiukset ovat komeuden kulmakivi.

Onko koolla väliä?
Ei koolla ole väliä vaan sillä miten sitä käyttelee. Niin ne isotpojat sano. Tämäkin on niitä Cosmopolitanin luomuksia kuten karvojen ajelukin. Voin sanoa , että harvempi nainen oikeasti haluaa miestä jolla on kalun leveys seitsemän senttiä ja kolme kertaa sitä pidempi. Sitä on varmaan kiva miettiä ja arvailla sekä varmasti jännä aihe, mutta kun sen kokee niin harvempi nainen on siitä heti ensimetreiltä pitänyt. juu kyllä se venyy, mutta voi tunnahtaa aika ilkeesti. Voin vain tuntea myötätuntoa tässäkohtaa koska itse olen mies joten....

gosu
15.6.2006, 14:04:26
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Foorumeille postaaminen miehekästä.. ei.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
huomaa että todellakin miesten ikioma ketju niin viisaita kysymyksiä :'|
skippaan nämä tyhmyydet :'|


Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Jos tämä tarkoittaa sitä letkua niin hmm, oppitunnin loppuessa kun olen unelmoinut jotain.. reppu sylissä sitten tunnilta pitänyt lähteä ^^;
Ja joskus kun on tyttö syliin sattunut istumaan niin on pitänyt ~häätää pois :D

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Noh kyllä amisviikset ajelen, mutta alapäätä en, sittenkun minulla on tyttöystävä, niin voin tehdä sopimuksen ajella alapään karvoituksen ,jos hänkin -_-;Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ei ne katsele ;)

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tee on hinttien juomaa, tosimies ei todellakaan juo teetä!

Onko pitkä muna miehekäs?
En ole irl ikinä nähnyt, mutta kai se on :P

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
12cm.. eikun siis 170cm _:D


Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Ei ole, uskontohihhulit on ärsyttävimpiä! :P

Blondi vaiko Brunette?
Lähes poikkeuksetta brunette <3 Umpipissiskään ei ole niin paha, jos on brunette.

Onko hiuksilla väliä?
On. Ei niitä tarvitse muuten hoitaa kun suihkussa käymällä mut todellakin on väliä.

Onko koolla väliä?
Ei tietenkään, 12cm riittää vallan mainiosti :P . No en tiedä, veikkaisin että paksuudella enemmän väliä loppu peleissä.

Paras kuppikoko?
B on paras, veikkaisin että tuosta isommat ainakin vanhempana riippuvat aika pahasti, terhakkuus ennen kokoa.

Mihin katsot ensimmäisenä naista, entä seuraavaksi?
Ensiksi tietenkin kasvoihin, mutta sen jälkeen katse kohdistuu jalkoihin. Naisten sääret on seksikkäin ruumiinosa.

Mikä on paras alkomahooli juoma?
Itselleni harvoin maistuu kalja, joten lonkeroa pääosin baareissa. Jos en ole baarissa, niin parasta on varmaankin viina+energiajuoma (esim lidlin moottoriöljy)

lastenvanut
18.6.2006, 21:39:19
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Ihan pirun miehekasta on.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
MAITOO nami

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Verkkareissa pullottaa :>. njehnjeh.


Jos tämä tarkoittaa sitä letkua niin hmm, oppitunnin loppuessa kun olen unelmoinut jotain.. reppu sylissä sitten tunnilta pitänyt lähteä ^^;
Ja joskus kun on tyttö syliin sattunut istumaan niin on pitänyt ~häätää pois :D

Sinapa sen sanoit :>. Kerran yksi tytto huomasin taman ja antoi mulle pusun siita hyvasta <3.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En mut ehka voisi sitten kun enenman kasvaa rintaan ja kohperseenkoh ja kainaloihin niin sitten niista paikoista. Ja jaloista kun ne on nytkin aika gorillat.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arska.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
En ole nahnyt kuin Terminaattori 1 ja 3 ja Neuvottelijan mutta olihan ne kaikki aikaa hyvaa viihdetta.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Ei.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Jos tosi mies haluaa polttaa kielensa, niin voin tunnustaa etten ole tosimies.

Onko pitkä muna miehekäs?
Juu on kai.

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
Lyhyydesta haukkuminen on rasista joten en vastaa tahan (175cm ->)

Millä tosimies liikkuu?
Kavellen. Pysyypahan kunnossa.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Uskonto on jokaisen oma asia joten en vastaa tahan kysymykseen.

Blondi vaiko Brunette?
Ei valia, kunhan on hyva kroppa ja mukava ihminen.

Kalabatik
18.6.2006, 22:58:37
Morjens

Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Ei todellakaan. Minunkin pointsit suorastaan romahtavat tästä johtuen, mutta plusykkösen houkutus on niin suuri, että päätin silti suoltaa tänne jotain sisällötöntä moskaa.

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Tosimies erottuu kaikista niistä metrohinureista ja pullamössöpojista juomalla piimää. Piimän paksumpi koostumus tuo tosimiehelle monia isänmaallisia ajatuksia mieleen.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Tosimies miettii tästä kysymyksestä, että missä idea? Missä pihvi?

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Pariin kertaan on ruvennut hieman keulimaan ei-niin-hyvässä paikassa vaikka ei ole mitään Pikku-Kalaa nostattavaa tullut ajateltuakaan. Bokserit kiristävät säkkejä harva se päivä.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En ole posliini. Pärstäkarvoja saa jatkuvasti olla sheivailemassa. Perskarvat pitäs kyllä ajaa, mutta siihen tarviais vähintään pensasleikkurin. Tyttöjen mielipiteitä otetaan vastaan. Peeämmää tännepäin vaan niin laitan kuvat jakoon (j/k).

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Steven Seagal!

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Koko tuotanto! Täyttä timangia.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Sitähän me tässä sormet ristissä toivotaan.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimies unohtaa teen tykkänään koska tietokoneen ruudulle mystisesti imestynyt pr0n vie mielen (ja kehon) mennessään.

Onko pitkä muna miehekäs?
Totta munassa!

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
189 on ehdoton minimi. Kaikki alle sen joutaisivat takaisin lastentarhaan kurahousut jalassa hiekkakakkuja tekemään.

Millä tosimies liikkuu?
Kaupunkien välit fillarilla ja kaupungissa 1000 heppasella Nissan Skylinella. Sillon 16vee teinikanat hyppii autoon kiinni niin ettei liikkeelle taho päästä.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Ensin meinasin sanoa, että ei, mutta hömm... Jediuskonto (http://en.wikipedia.org/wiki/Jedi_religion) on se ainut miehekäs valinta kyl.

Blondi vaiko Brunette?
Tosimiehelle ei ole väliä. Jos ei miellytä niin paperipussi päähän vaan.

Onko miehekästä istua koneella päivät pitkät?
Miehekkäämpiäkin juttuja löytyy, mutta dataaminen on aika siellä kärkipäässä. Miehelle on kaikkea hauskaa puuhasteltavaa internetissä.

One Winged Angel
20.6.2006, 0:15:03
Onko hiuksilla väliä?
Totta helkkarissa. Imago kärsii jos päällä olis esim elvis-letti. Liika karmee aatos...
Onko koolla väliä?
arg...:eh: Noloo jos on liian suuri. Mutta periaatteessa ei kai, kunhan ite tykkää...

Frostbite
21.6.2006, 16:28:13
Vastaan ihan perstuntumalla katselematta kummemin kysymyksiä, jos teille vain sopii <3

Tosimiehellä on tukka tasan sellainen jollainen päässä on kuuminta hottia. Itselleni jos sopisi kalju olisin kalju. Mutta kun ei sovi olen tavis kohtuu lyhyillä hiuksilla. Hiusten laitosta sen verran, että näinkin tavallinen tukka olisi jotain liian tavallista, joten tykkään pistää sitä ojennukseen geelillä. Joko "hiihtöhyppyri" Gibbal tyyliin taikka sitten kaikki pystyyn ja takaa vähän pörrötän. Ja näyttää muuten pirun hyvältä, geelit eivät ole vain homoille.

Karvaisuus minulla on varsin vähäistä enkä todellakaan näe sitä mitenkään seksikkäänä. Niissä tavallisimmissa paikoissa karvaa toki on, ja kuten jossain olen sanonut, niin parturoin alapäätä säännöllisesti. Näyttää paremmalta ja suuhoitokin sujuu naiselta tuskattomasti, mikäli sitä joskus saisin. Rinta, selkä ja sormet ynnä varpaat ovat karvattomia. Elimesi pituus ei ole sinun päätettävissäsi, mutta esimerkiksi ajamalla karvat peniksen juurelta saat sen näyttämään suuremmalta. Älä innostu liikaa, miesten posliini palauttaa sinut takaisin ala-asteelle.

Arlonti on kova jätkä. Paras leffa oli se jossa tapettiin eniten, en laskenut ruumiita.

Blondista ja Brunetista olen selvittänyt erään mahtavan asian. Kuulemma jo kivikaudella kun miehiä oli paljon enemmän, he valitsivat kumppaneitaan ottaen tietysti parhaat päältä. Vaaleahiuksiset olivat paitsi erikoisia, heillä oli ja on enemmän estrogeeniä eli naishormoonia. Lastentekoon ottaisin luultavasti siis blondin, muuten ei mitään väliä. Kunhan saan pesää sitten joskus.

Tosimies juo totta munassa maitoa, juonhan minäkin. Teetä ynnä muita kuumia juomia juodaan sitten kun sen saa hyvin alas, pikku huikkien särppiminen EI ole miehekästä. Näytät ihan lapselta jos tuota teet.

Lopuksi vielä pituudesta se, että itse olen melkoisen lyhyt, pikkuisen alle 170cm. Enköhän minä tämän pysty korjaamaan kun syljeskelen vähintään joka toinen sekuntti, huudan perkelettä ja vittua tauotta ja kaivelen irstaasti haaruksiani. Tai noh, jätän väliin...

ccc
16.7.2006, 3:40:44
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
Totta helvetissä, tämä on miehekkäin asia, mitä olen tehnyt! Se kertoo jo liikkaa..:/

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Maitoa!

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei, koska tosiamies ei juo mitään paskan makuista juomaa, kuten olutta.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Hmm. Kun yritän tehdä punnerruksia, se jotenkin sattuu siiheen, muuta ei tule nyt mieleen, mutta tuo nyt ainakin ottaa päivittään nuppiin.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Jooh, ajoi amisviikseni. Tuskin kukaan siitä nyt välittää, mutta toisaalta en tiedä nyt ketään joka amisviiksistä välittäisi hirveästi

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arska! Typerä kysymys. Arska!!

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Leffa? Jaah. Lotrin joku osa, tosi miehekäs valinta. :D

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Naiset? Mitkä hiton naiset?

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimies ei juo mitään teetä.

Onko pitkä muna miehekäs?
En nyt tiedä. Lihaksikas ruumis on miehekäs, tosin kait se pitkä letkukin kivalta tuntus. *masennus*

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
178!

Millä tosimies liikkuu?
Kävellen.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
Ei. Ainoastaan Darekin palvonta on ainut salittu uskonnonmuto.

Blondi vaiko Brunette?
Aivan sama.

Onko hiuksilla väliä?
On. Poninhäntä on hot.

Onko koolla väliä?
Mitä? Ei tietenkään. Järettömiä kysymyksiä!

Paras kuppikoko?
C. Monica Hajkovallakin on C!

Mihin katsot ensimmäisenä naista, entä seuraavaksi?
1. Hiuksiin 2. leukaan.

Mikä on paras alkomahooli juoma?
Valger viina.

Kyssät loppu. :(

Faust
16.7.2006, 15:31:36
Onko tähän ketjuun vastaaminen miehekästä?
No totta munassa!

Juoko tosimies piimää vai maitoa?
Piimää, perkele! Maito on homojen juomaa.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ei tietenkään. Eksoottinen väri lupaa mielenkiintoista makuelämystä.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
No tunnin loputtua kun on tullut vähän ajateltua jotain... ja pitäisi nousta penkiltä.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En ole ajellut. :/ Olen vielä niin nössö ettei ole kunnon viiksiä.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Arnold Schwarzenegger tietenkin! Sylvester on vain wannabe.

Valitsemasi kyseisen tosimiehen paras leffa mielestäsi?
Commando ja Total Recall.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua?
Katsokoon.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Tosimies ei juo teetä, se on naisten juomaa.

Onko pitkä muna miehekäs?
"Paksuus on tärkeämpää"-sanonta on niille joilla on pieni muna ja yrittävät lohduttaa itseään surkeilla tekosyillä. :P

Kuinka pitkä on tosimies täydessä mitassaan?
180 on hyvä pituus.

Millä tosimies liikkuu?
Tosimies menee tietenkin kävellen. Kunto kohonee ja ihmiset saavat ihailla.

Onko miehekästä omistautua jollekin uskontokunnalle?
No ei tod.

Blondi vaiko Brunette?
Brunette.

Ted
30.7.2006, 13:55:24
Laitetaanpas nyt vastauksia tänne. Kaikkiin en jaksa vastata ja poimin ns. parhaat palata, johon vastaan jotakin.

Tissit vai pylly:
Aa, tämä iänikuinen kaksintaistelu. Tietysti molemmat on erittäin miellyttäviä ja kauniita osia naisesta, mutta henkilökohtaisesti olen ihastuneempi peppuihin. Tissit voi olla kauniit pienempinä ja vähän isompina. Itseasiassa pidän ehkä ennemmin hieman pienemmistäkin rinnoista, kuin todella suurista.
Peppu joka tapauksessa se, mikä viehättää suuremmin.

Olenko karvainen:
En pahemmin. Säärikarvoja on jonkun verran, käsivarsissa ihan ohuesti ja rintakarvoja on vain pieni tupsu keskellä rintaa. =) Parta kasvaa edelleenkin huonosti ja tupoittain.

Ketä vastaan tappelisin:
Vastaan LizzieFox, tosin hänetkin haastaisiin vaan leikkisään kettutappeluun. Olisi näky kun kaksi kettuklaanin ovelaa ja vikkelää jäsentä ottaisi toisistaan mittaa pyöreässä kehässä, toisiaan kierrellen.

Miehinen esikuva:
Mmm... vaikea vastata... kenties William Blake, minkäverran hänestä tiedän.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Käyttäytymiseen, koska ulkomuoto määräytyy hyvin paljolti sen perusteella. Tietysti joku voi olla kaunis ja käyttäytyä tosi paskamaisesti, mutta ei se kauneus silloin riitä, jos ei vaan tule toimeen.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä:
Vaihtelee paljolti sen mukaan, että minkälaiset fiilikset ja miten paljon joku muu aktiviteetti imee intoa. Sanoisin, että: 1-9 kertaa viikossa. Päivittäin se on yleensä mennyt asteikolla: 0-3.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
Yksi on. Kesti no puolisentoista vuotta. Nyt ollaan sinkkumiehiä.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
En ole ajellut tai siistinyt, ei oikeastaan ole edes kauhean rehottava kasvusto ollut koskaan. Siistiä voisin jonkun naisen tahdosta, mutta tuskin ajelisin kokonaan pois.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Kerran kun on kunnolla mitannut, niin tarve ei enää ole. Ihmettelen kyllä, jos on mies, joka ei ole tätä juttua koskaan tehnyt. =) Se on yleissivistystä tietää oman veitikkansa n. pituus.

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
Keinot on monet tehdä se mahdollisimman huomaamattomasti. Sitä voi olla olevinaan kaivamassa avaimia tai bussikorttia taskusta... ;)

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Luottamuksen pettämisen, asian, joka on sovittu yhteiseksi päätökseksi. Minulle myös se, että suutelee intohimoisesti tai harrastaa seksiä toisen kanssa, on pettämistä. Olen ehkä vähän vanhanaikainen tässä, mutta samat säännöt pätee itsellenikin. Mitään eri vapauksia ei kummallekaan, mennään kuten sovittu.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Ei todellakaan, olen (melkein) aina ollut avoin asioiden suhteen ja tulen olemaankin. =)

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Ei se nyt miehekästä ole, mutta rakkauden takia ihminen tekee usein epätoivoisiakin tekoja. Tätä on kait pohdittu muuallakin fffinissä.

Blondi vai brunette:
Tämä on näitä asioita, mitkä vähiten ratkaisee toisen kauneuden, mutta myönnetään, että olen ollut aina heikkona vaaleatukkaisiin naisiin.

Onko koolla väliä:
Kyllä sillä vähän on, sanotaan mitä sanotaan, niin kyllä se jossain määrin miehen itsetuntoon on aina liitoksissa. Eikä millään nysällä olisi kiva mennä naisen kanssa sänkyyn, kyllä se naistakin voi haitata. Itse olen tyytyväinen omaan kokoon, se on täysin riittävä ja normaali. =]

Slay'a
30.7.2006, 20:45:04
1. Tissit xD
2. kainalokarvoja, selkäkarvoja, perskarvoja, alapääkarvoja, nenäkarvoja (karvat kunniaan)
3. autsista...ku ei tiiä...ni ei tiiä...sanotaan ny vaik toi duel masteri ;P
4.Hitleri :P *kjeh**kjeh*(mua on usein &quot;kehuttu&quot; pikkuhitleriksi)
5.vähän sekä että, mut jos pitäis valita ni mielummin käytös...en rupee perustelemaan tässä ja nyt :D
6. masturbointia ei oo tullu harrastettua...
7. ei oo ikinä ollu naista...
8.en
9.olen mitannut en muista tulosta :P
10.joskus...käännyn vain selin ihmisiin ja raavin sekunnin verran (sitten nostan katseeni ja näen 90-vuotiaan mummon katsovan touhujani ja lähden juosten pois)
11.en tiiä ei oo kokemusta ku noita naisia ei löydy (on perseestä ku oon ruma)
12.eip...
13.minä ainaki kuolisin rakkaani puolesta
14.mulle o aivan sama, ei se hiusten väristä oo kiinni kunha on jotaki jota silittää
:D15.oi voi... kaipa sillä on...en ala enempää tutkia

T.J
30.7.2006, 22:44:17
Kumpi on sinulle, parahin ystävämieheni, naisen ulkonäössä tärkeämpää: tissit vai pylly?
Sodin tässä juuri paraikaa mieleni kanssa. Molemmat ovat todella tärkeitä ja tietysti jos molemmat olisi kunnossa niin nainen olisi vähintään namupala. Mutta jos täytyy valita niin kallistun sinne pyllyn puolelle. Siihen päälle vielä kireät, muodot paljastavat housut niin se ei välty katseeltani.


Ole7ko karvainen?
Tarpeeksi karvainen. Jaloissa ehkä eniten karvoja.

Bonuskysymykseen en jaksa vastata, sillä olen aika uusi vielä täällä foorumilla enkä tunne teitä kovin hyvin. Jotain teistä alle 12 vuotiaista ketä täällä pyörii voisi kyllä viskoa vähän sinne tänne. Olisi mukavaa:D

mufasa
31.7.2006, 10:22:22
Tissit vs. Pylly - Vastaan että tissit. Niihin tulee kiinnitettyä enemmän huomiota, kuin pyllyyn, vaikka ei se pyllykään huomiotta jää.

Die karvat - En ole kauhean karvainen. Mitä nyt jaloissa ja munan luona. Naamasta taitaa löytyä yksi karva leuasta (:ooh:) ja sitten tuossa amisviiksien kohdalla (vaikkei niitä edes pakosti huomaa)

Minkä lasken pettämiseksi? - Toisen kanssa seksin harrastaminen nyt varmaan ainakin. Ystävä pohjaista halausta en taitaisi vielä laskea pettämiseksi. Suutelemisen laskisin varmaan pettämiseksi.

Ulkonäkö käyttäytyminen -kysymys -Kumpaankin sitä tulee jonkun verran kiinnitettyä huomiota.

Viikossa/päivässä masturbointi -Tuleehan tätä harrastettua. Ei nyt päivittäin. Sattaa vaihdella. Olisiko 0-3 kertaa viikossa.

Kullikarvojen siistiminen/ajeleminen - En ole vielä siistinyt/ajellut. Saattaa olla että joskus elämäni aikana tulen niitä siistimään/ajalemaan.

Sukuelimien raapiminen julkisilla paikoilla - Saattaa sitä joskus tulla raavittua.

Kullin pituudesta ja penispumpusta - Onhan se tullut mitattua ja ennen tätä ketjua en edes tiennyt mikä on penispumppu. (jos se tässä ketjussa edes kerrottiin)

Kahvi samalla lailla kuin nainen? - En juo kahvia, mutta jos joisin, joisin varmaan tosi haaleana paljolla maidolla ja sokerilla. Nainen sellaisella hyvällä rusketuksella ja makeana.

Tähän ketjuun vastaaminen miehekestä? - Eiköhän se ole.

Tosimies juo piimää vai maitoa? - Tosimiehistä en tiedä, mutta minä juon noista kahdesta maitoa.

Ostamieni tavaroiden ohjekirjojen luku - Harvoinpa niitä tulee luettua. Pelien ohjekirjoja voi tulla joskus luettua, useimmiten silloin kun ei ole konsolia käytettävissä.

Tuunaanko kaiken mitä saan käsiini? - En.

Häiritseekö minua että naiset katselevat tätä ketjua? - Ei

Blondi vai brunette - Käännyn tässä blondien puolelle.

Miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa? - Eiköhän se ole. Riippuu ruoanlaittotaidoista ja Marssin suhteesta Venukseen ja näiden suhteesta Plutoon.

Pitkä muna miehekäs? - En tiedä. Saattaa olla että on, saattaa olla että ei.

Mazkaline
31.7.2006, 11:05:17
Yritetääs vastata kopioimalla ihan epämääräinen lista kysymyksiä.

Tissit vai pylly:
Tissit.
Olisi miehekkäämpää vastata pylly, mutta en jaksa tuijottaa jotain minkä kosketteleminen on sallittua julkisilla paikoilla.

Olenko karvainen:
Kaikki viisi rintakarvaa ja haituvia käsissä ja jaloissa. Päässä riittää lampaanvillaa kun ehtii taas kasvata hienosti epäonnistuneen leikkuuoperaation jäljiltä. Riittävästi karvoja jotta olisin miehekäs mutta ei tarpeeksi gorillaa varten.

Ketä vastaan tappelisin:
Jälleen olisi erittäin miehekästä tapella todella miehekkään miehekästä miestä vastaan miehekkäästi...
jätetäänpä tämä vain pois.

Miehinen esikuva:
Ömm.
Ööö... Sean Connery. Mr Bond and other manly males.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Tässä vielä jokin raja pitäisi vetää ulkonäön ja käyttäytymisen välillä. Kyllä minä lopulta käyttäytymiseen kiinnitän enemmän huomiota. Ulkonäkö on tavallaan "tehty" ensikontaktia varten jolloin ei ehdi vielä käyttäytymistä huomioimaan, mutta vaikka nätti tyttö istuisikin lähellä niin ei sitä kohtaan sen ystävällisempi ole ennenkuin on vaikuttunut käyttäytymisestäkin.

Montako kertaa masturboit viikossa / päivässä:
Tietenkin on täysin luonnollista ja miehekästä runkata joka päivä. Mutta tästä pitää luonnollisesti lipsua välissä ja jää jopa viiteen kertaan viikossa.
Sitten kun ei ole aktiivista, kolmea seksikertaa päivässä niin yllämainittu akti suoritetaan kymmeniä kertoja viikossa.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
Kaikki yksi. Noin puoltoista vuotta kesti.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
Kulmakarvoja :ohhoh:
Siinähän ne törröttää. Olisi mahdollisesti epämiehekästä siistiä niitä, joten en ota riskiä vaan jätän rauhaan. Jos jotain tekisin niille niin se tapahtuisi äänieristetyssä, sinetöidyssä ja pimeässä väestönsuojassa jottei kukaan huomaisi asiaa.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Yllytettäessä. Viimeisestä kolmesta vuodesta tullut näemmä trendi että joka vuosi joku on halunnut kipeästi mittauttaa :eh:
Sitten miehekkäälle miehelle riittää mitaksi "Herrajumala ei tuo voi mahtua mun sisälle"

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
Käytän tähän satoja vuosia vanhaa, isältä pojalle sukupolvien ajan periytynyttä salaista ninjatekniikkaa jota muinaisina aikoina käyttivät ristillä riippuessaan munien rapsutukseen.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Me miehekkäät miehet tietenkin laskemme pettämiseksi katseen nostamisen maasta toisen miehen kävellessä ohi. Sitten ei haittaa jos harrastaa säännöllistä seksiä toisen naisen kanssa.
Mutta sitten vähemmän miehekkäänä ajattelisin että pettäminen on pettämistä, silloin ei enää halua toiselle uhrata ajatuksiaan ja tekee tarkoituksella sitä vastaan.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Siitä vain, on miehekästä esiintyä julkisesti.
And besides, there are no girlz in da internet.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Sanoisin että miehekkyys ei tule tässä mukaan vaan enemmänkin on miehekästä kuolla komeasti naisen vuoksi. Sitten on erikseen tyylikästä ja herrasmiesmäistä kuolla naisen vuoksi.

Blondi vai brunette:
Punaset.
Baka. Ei hiusten värillä ole väliä kun niiden kunnolla ja laitolla ja pituudella ja millävielä. Hyvät hiukset on hyvät hiukset aina. Mustat hiukset on kivat tietynlaisina piikkeinä ja blondit voi olla melkein miten haluaa ja näyttää kivalle ja ja ja ja ärh. Joku minua syvällisempi hiusfetissi saa vastata tällaseen.

Onko koolla väliä:
No tämä kysymys on samaa luokkaa kuin jos kysyisin naiselta "Menisitkö pitkän mutta lyhytmunaisen tyypin vai lyhyen varreltaan mutta pitkämunaisen tyypin kanssa sänkyyn?"
Minusta sen verran väliä että kun on normaalipituinen niin sitä voi käyttää normaalisti. Jos on liian lyhyt niin vois uskoa olevan säätöä ja liian pitkän kanssa vasta säätöä olisikin.

Paras kuppikoko?
Ööö, hmm, mikähän hitto se vois olla. B.
Kyllä, vastaan B.
Olen aivan varma vastauksestani, voitanko miljoona euroa?
Mutta jos tulee C nenän eteen niin vastaan C.
Jos A on nätti ja hienonnäköinen niin vastaan tietenkin A.
Helvetinkö väliä siis kunhan ei ole liian iso :F

Mikä on paras alkomahooli juoma?
Hmm. Tumma olut.

(sitten vielä bonuskysymyksiä lisää ruokaa odotellessa)Miettiikö tosimies oluen väriä?
Ilman muuta. Sitä pitää analysoida hiukan ja sakeus tarkistaa. Tuoppiin kattominen on hyvä tapa.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Nyt pitää aivan ensimmäistä kertaa todeta että enpä ole tullut ajatelleeksi että olisi jotain aivan erityistä haittaa. Erittäin hyvin voisi rinnastaa naisten ongelmiin rintojen kanssa. Mutta miehiä ei ole pakotettu pikkuhousujen pukemiseen joten ei ole jatkuva puristus ja kiristys stressinä.
Sanottakoon sitten että joskus täytyy julkisilla paikoilla käydä nopeasti istumaan kun joko ilman syytä tai tietystä syystä alkaa väljissäkin housuissa kiristämään.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
Siistiminen on parempi vaihtoehto kuin ajelu. Mielipiteitä ei juuri ole ollut. Tytöt kun penteleet siistivät niin paljon itseään että odottavat sen olevan viikottainen itsestäänselvyys.

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Quoteen:
"Arska! Typerä kysymys. Arska!!"
Tietenkin joku, joka aloittaa uransa esittämällä Conan Barbaaria on VALTAVAN paljon miehekkäämpi kuin Rambo.
Mutta sinällään Rambokin on aika kovis jätkä.
Kyllä pitää sanoa että sittenkin syltty, vaikka arskalla on isompi hauis.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Ei tietenkään. Auta armias jos edes ajattelee laittavansa siihen makeutusainetta tai maitoa.

edit: pakko oli lisätä
Kahvi samalla lailla kuin nainen?
"I like my women like my whiskey. 15 years old and blended with coke."
No jos kahvia juon niin kuumana, ilman lisäosia ja hitaasti.

Onko pitkä muna miehekäs?
Ei. Jos haluaa kutsua Ron Jeremyä miehekkääksi niin minun puolesta.

http://tv.dojo.fi/aikaa_on.jpg

Ted
31.7.2006, 11:33:07
Vastataan lisää, kun tämä on niin kivää!

Paras kuppikoko?
Taas tekisi mieli sanoa, ettei sillä ole niin suurta väliä, mutta todetaan nyt silti, että B- tai C-kuppi, tai joku niiden muunnoksista on mielestäni sopiva. Edelleen vannon kyllä peppujen nimeen.

Mikä on paras alkomahooli juoma?
Laadukas konjakki, jota juo yleensä harvoin, mutta se on sitäkin parempaa. Hyvä näin.

Miettiikö tosimies oluen väriä?
Miettii, mutta sitten kun tajuaa miten hölmöä se on, niin kaataa oluen kitaansa ja odottaa seuraavaa.

Missä olette huomannut letkustanne olevan haittaa?
Yleisillä paikoilla, koulussa jne. Joskus kun se rupeaa ilmoittelemaan olemassaolostaan, niin voi olla aika kiusalliset hetket. Etenkin kun olisi muutakin tekemistä kuin huomioida sen pythonin olemassaolo. Eikä se välttämättä kaikkein ihaninta ole, jos joku huomaa sen pitävän elämää.

Oletteko ajelleet itseänne ja entä mitä tytöt siitä tykkäävät?
En ole juuri ajalleut, tosin aikoinaan suhteessani parrantynkää piti ajella pois tyttiksen toiveesta varsin usein ja tein sen toki ihan mielelläni. Harvaiset rintakarvani olen myös joskus poistanut, mutta ihan pelkästään oman päähänpistoni takia. Jaa-a, kai se on ihan naiskohtaista, jotkut kyllä pitävät karvaisuudesta, toiset taas eivät ja vaativat, että niistä suurin osa on poistettava. Ei kai siinä pahaa ja kai sitä jotain rakkaansa eteen voi tehdä. =)

Kumpi on tosimies Arnold Swarzenegger vai Sylvester Stallone?
Ei kumpikaan, vastaan Chuck Norris.

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
"Tosimiehet" tuskin edes juovat teetä? Itse juon senhetkisen päähänpiston mukaan, yleensä varsin lämpimänä, koska silloin vaikutus on jotenkin parempi.

Onko pitkä muna miehekäs?
Riippuu kantajasta, onko hänestä kantamaan kunnialla peistään.

muffe
30.8.2006, 10:36:12
1 pylly. 2. no mä oon karva-sumo. mulla on kamalasti karvoi, selässä, jaloissa, partaakin on pakko ajella joka päivä. navan ympärillä on aika paljon myös. ottaa melkeen päähän.. ( onko karvoijen ajeleminen homoo.:huh: ei kehtaa kysyy kaereiltakaan semmosta..: )
3 no tää on vaikeeta. no ekaa pitää kysyy kuka on ruipelo. sitten kun tiedän sen vastaan. ;D

freya™
30.8.2006, 10:47:53
Ei tietenkään!

Eli ei niissä karvojen ajelemisessa mitään ihmeellistä oo. Ainakaan minun mielestäni. Tämän vuoden Provinssiin ajelin alaselän karvamätäkseni, koska siellä tuli oltua ilman paitaa koko ajan. Ei niin, että en pitäisi miehekkäistä karvoistani, mutta teki vain mieli kokeilla.

Genitaali alueen, eli tuosta kikkelipippeli alueelta ajelen karvat pois säännöllisesti. Oikeastaan sitä ei voi sanoa ajalemiseksi, vaan paremminkin trimmaamiseksi, sillä en kyllä posliiniksi aja, koska joskus tein sen virheen. Kutisi munaskut muutaman päivän ajan melko pahasti ja kylillä kävelin käsi housuissa. Kaikki asiat luonnistuu paljon helpommin, kun se mätäs tuolta housuista on trimmattu sellaiseksi pieneksi "tupsuksi".

Hmm, olen tänne muistaakseni äänestänyt joskus sillä mielellä, että peppu on paras. Samalla linjalla edelleen. Toki en pistä pahakseni, vaikka löytyisikin muhkea etuvarustus.

robbari
30.8.2006, 15:54:37
Ok olen saattanut laittaa aikasemminkin viestiä tälle sivulle, mutta siitä on jo aikaa ja ajat ovat muuttuneet. Valitsen samat kysymykset kuin Ted Eli.

1.Tissit vai pylly? olin aikaisemmin tissien kannalla mutta olen vaihtanut puolta peppu vie kyllä nyt voiton mutta toivoisin että nainen ei kuitenkaan olisi litteä kuin lauta jotain etuvarustusta pitäisi olla.

2. karvainen? noh olenhan minä:P. olen aina toivonut että minulla olisi vähemmän karvoja, mutta niitähän voi aina ajaa. Karvotusta kainaloissa kädessä perseessä ja kikkeli alueella sekä joka puolella jaloissa.

3.vastustaja? ottaisin ketjun tekijän omenarosvon, koska keroit olevasi pieni joten olisit oikealla kädellä semmonen iltapala;D. (vitsit vitseinä)

4.esikuva? noh kait joku tyyliin james bond mutta ite olen kova esikuva oon jopa top2:P .

5.ulkonäkö ja käyttäytyminen? itse olen huomannut että kauniit ovat aina sota jalalla ja heitä pitäisi kokoajan naurattaa, joka menisi työstä rumemmat tyytyvät puhumaan oman laistensa kanssa normaali asioista. ULkoNÄkö se kiinnittää huomion.

6.masturbointi? noh se rippuu ennätys taitaa olla 7 paikalla viikos ja 2 päiväs mutta se on vakiintunut tohon 2-3 kertaan. (kestää jo melkein tunnin että laukeaa:D .)

7.exäst? en oikeastaan ole kunnolla ollut kenenkään kanssa joten exä lukema pyörii 0 lähettyvillä.

8.kullin mittaus? noh kahesti olen sen tehnyt ja olen tyytyväinen kokoon joskus :).

9.munien kaivelu? harvoin suoraan sanottuna.

10.pettäminen? hankala selittää noh ehkä kun olet toisen kanssa kielareita ja ja alat kähmiä muita naisia

11.naiset katsoo? ei haittaa ollenkaan :P .

12. kuolla naisen puolesta? ei ei ei

13.blondi vai brunettte? riippuu naisesta täysin olen ihastunut molempiin.

14. koko? on tottakai :)

sitten oma kysymys johon toivon vastauksia koska tämä asia askarruttaa hieman (toivottasvasti kysymys ei ole liian arka :))

15. oletko vetänyt esinahan taakse ja milloin sinusta pitäisi? itse en ole ympärileikattu ja olen vetänyt esinahan taakse.

toinen oma kysymys!!! pls vastatkaa kannattaako alkaa ajella karvoja perseestä ja reisistä ja pohkeet kun tuntuu että ne kasvaa paljon ennemmän kui muilla:( (jopa 1.5 cm pitkät jossain:( .) entä rinta karvat.

tämä asia nakertaa miun elämää!!!!!!!!!

Gettostara
3.9.2006, 9:36:56
Oletko vetänyt esinahan taakse ja milloin sinusta pitäisi? Itse en ole ympärileikattu ja olen vetänyt esinahan taakse.

toinen oma kysymys!!! pls vastatkaa kannattaako alkaa ajella karvoja perseestä ja reisistä ja pohkeet kun tuntuu että ne kasvaa paljon ennemmän kui muilla (jopa 1.5 cm pitkät jossain .) entä rinta karvat.


Voi helevetti, en tiedä tuosta kysymyksestäsi esinahkoihin mutta tuo karvojen ajelu homma myös mietityttää. Itsestänikin tuntuu että jalkakarvani ovat ainakin sen 1.5 sentin mittaiset ja niitä on aika paljon enkä ole vasta kuin 14 vuotias. Sama pätee persekarvoihin mutta en tiedä kannattaako niitä ajella ja että jos kannattaa, miten sen teen. Jos itse lähden kokeilemaan niin tuloksena on takuulla karvaisia lihaviipaleita.

Miun pitäis siistiä myös munakarvoja mutta siihenkin pätee tuo äsken mainitsemani seikka.

Olisiko kenelläkään kokemusta näistä asioista ja halua antaa ohjeita? Nämä hieman häiritsevät.

Omenarosvo
3.9.2006, 12:44:43
Miun pitäis siistiä myös munakarvoja mutta siihenkin pätee tuo äsken mainitsemani seikka.

Olisiko kenelläkään kokemusta näistä asioista ja halua antaa ohjeita? Nämä hieman häiritsevät.Riippuu millä ajelee ja kuinka terävä höylä. Pallithan on vaikeampi ajella niin että ne jää ehjäksi, kuin lerssi ja sen ympärys.

Minä olen tullut siihen tulokseen, että jos ei jaksa ajella munakarvoja loppuelämäänsä, ei kannata edes aloittaa. Ne nimittäin villiintyvät siitä ajelusta niin että kasvavat sen jälkeen pidemmiksi. Vahaaminen on käsittääkseni eri juttu, sillä siinähän karvat vedetään pois juurineen. Tämä voi aiheuttaa sen ettei karvat aikaamyöten kasva enää ollenkaan.

Minä ajelen itseäni mahdollisimman terävällä höylällä, sillä silloin haavojen mahdollisuus on pieni. Pallit tietty varovaisemmin, sillä iho siellä päin on epätasaisempaa, eiks jeh?:shok: Kerran kokeilin jopa vaahtoa, mutta se oli jotain Gilletten menthol-alkoholi-desinfiointi-nitroglyseriinivaahtoa, ja pari minuuttia sen jälkeen oli sellainen tunne kuin kivespussini olisivat ilmiliekeissä. Ties mitä siitä imeytyi tulevien lapsieni kiroukseksi.

Käyttäkää vaikka jotain nestesaippuaa vaahdon sijaan.

Nyarlathotep
3.9.2006, 13:20:22
Minä olen tullut siihen tulokseen, että jos ei jaksa ajella munakarvoja loppuelämäänsä, ei kannata edes aloittaa. Ne nimittäin villiintyvät siitä ajelusta niin että kasvavat sen jälkeen pidemmiksi.Hitto, eikö tuo muka ole pelkkä urbaani legenda. Ainakin mitä olen keskustelupalstoja seurannut (Suomi24 ftw), niin siellä ainakin 95% on sitä mieltä, että eivät ne karvat kasva takaisin yhtään sen pidempinä tai paksumpina, kuin aiemminkaan. Tosin voihan tuo olla yksilöllistäkin. Itse olen ajanut munakarvojani vähän reunoilta, enkä ole huomannut mitään eroa. Tosin suht. nopeasti ne kasvavat takaisin~ Itse olen käyttänyt terävää höylää, mutta paras tapahan on sivellä bensiiniä ja sytyttää karvat tuleen.

Minulla taas on suhteellisen niukka säärikarvoitus, joten sen suhteen ei ole ollut ongelmia. Vastapainoksi käsivarteni ovat karvaisemmat, kuin isälläni. Ei kivaa. :murjotus:

Ja miten joku pystyy ajelemaan pallit kunnolla? Minä kokeilin vetää ne sileäksi höylällä, mutta ei siitä tullut mitään *sniff*

Qualin
3.9.2006, 13:29:31
Jyrätkää ne parranajokoneella, sillä hiusten pilkkomiseenkin soveltuvalla terällä. Tappaa vaikka millaisen viidakon. Kunhan sitten kanssa muistatte huuhtaista ennen seuraavaa amisviiksien pilkkommissessiota, se on sellainen hygieenia juttu.

Olen muuten kyllä sitä mieltä, että joidenkin miesten ei todellakaan kuuluisi katkaista karvan karvaa mistään. Esimerkiksi JF:n blondien viiksien ja mustan parran kuuluisi olla laissa suojattu, siitähän saisi vaikka mimmoisen turistinähtävyyden.

huru-ukko
3.9.2006, 17:44:55
Ja miten joku pystyy ajelemaan pallit kunnolla? Minä kokeilin vetää ne sileäksi höylällä, mutta ei siitä tullut mitään *sniff*Taitaa olla muuten joku villitys vedellä karvat helvettiin.
Onhan se ajatus itsellänikin joskus käynyt ja niin osittain tullut tehtyä, mutten koskaan ole loppuun asti jaksanut hommaa loppuun tehdä, mutta yhtenä projektina on tämäkin loppuun joskus saattaa.

Tunnustan, että mieluummin eläisin ilman noita ja kainalo jne kaikkia turhia karvoja, paitsi hiuksia ja partakarvoja (paitsi ei niistäkään minulla ole kuin jonkinlaiset punaiset amisviikset).
Ei sitäkään tarvitsisi murehtia aina tekemisen puutteen sattuessa.

Webziz
4.9.2006, 6:44:46
Jyrätkää ne parranajokoneella, sillä hiusten pilkkomiseenkin soveltuvalla terällä. Tappaa vaikka millaisen viidakon. Kunhan sitten kanssa muistatte huuhtaista ennen seuraavaa amisviiksien pilkkommissessiota, se on sellainen hygieenia juttu.

Henk. koht. en suosittele. Palleissa on sen verran rypykästä ihoa, että kaikki laitokset, joissa tämä nahka voi joutua jonkun pyörivän ja terävän laitteen hampaisiin tuottaa melkoista tuskaa. Ja verta, luonnollisesti.

Höylä on ihan hyvä. Giletteä vaan tulille (en tiedä muista, mutta geeli ei ainakaan itselläni mitään ongelmia tuottanut) ja ajelemaan. Tiettyä varovaisuutta vaan ylläpitäen.


Hitto, eikö tuo muka ole pelkkä urbaani legenda. On urbaani legenda. Karvojen ajamisella ei ole mitään tekemistä niiden takaisin kasvamisen kannalta. Tätä voi googletella enemmänkin, itse en aiheesta lukemaani artikkelia rupea näin aamutuimaan etsimään.


Ja miten joku pystyy ajelemaan pallit kunnolla? Minä kokeilin vetää ne sileäksi höylällä, mutta ei siitä tullut mitään *sniff* kts. aikaisempi && evo.


15. oletko vetänyt esinahan taakse ja milloin sinusta pitäisi? itse en ole ympärileikattu ja olen vetänyt esinahan taakse.

Eikun ihan oikeesti. Mitä helvettiä?

Kaikki kaksilahkeiset ihmisolennot, jotka välittävät vessan/pöntönreunuksen omistajasta niin paljon, etteivät halua kusta ympäri periferiaa, vetävät esinahkansa taakse aina kusisuorituksen yhteydessä.

Ainiin. Vastapainona lastenkutsut eivät ole hyvä paikka esinahan taakse vetämiselle.


toinen oma kysymys!!! pls vastatkaa kannattaako alkaa ajella karvoja perseestä ja reisistä ja pohkeet kun tuntuu että ne kasvaa paljon ennemmän kui muilla:( (jopa 1.5 cm pitkät jossain:( .) entä rinta karvat.

tämä asia nakertaa miun elämää!!!!!!!!!
Se on ihan oma asia. Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä.

Gabriel
4.9.2006, 12:03:10
Nyt täytyy tulla osoittamaan ihmetystä.

Täällä puhutaan pallikarvojen ajelusta ja kysytään vinkkejä parhaisiin tapoihin sekä ilmaistaan huoli muun muassa karvojen takaisin kasvamisesta. Eikä kyse ole vain muutamasta yksittäisestä viestistä vaan aiheesta on syntynyt ihan kunnon keskustelu. Siis mitä helvettiä? =/ Se on täysin ymmärrettävää, jos jostain tämäntapaisesta puhutaan tuolla naisten ketjun puolella, mutta tämä on kaikkien vallitsevien normien ja luonnonlakien vastaista. Miksi tästä puhutaan?

Ei, en ole ajanut karvoja muualta kuin naamastani. Kerran sileni hieman osa käsivarresta, koska halusin tietää, miltä tuo tyttöystävän epilaattori oikein tuntuu, mutta se oli pelkkää kokeilua.

Minun täytyy kirjoittaa kirja-analyysi Tuntemattomasta sotilaasta ja Kalevalasta. Huomenna pitää kirjoittaa analyysi kahdesta muustakin kirjasta. Lisäksi tänään on tehtävä myös yksi ET-essee. Tämä kaikki on hyvin tylsää puuhaa, kun minulla on hyvä scifi-kirja luettavana, Half-Life 2 pelattavana ja aika paljon rahaa tilillä. Haluaisin... en edes tiedä mitä. Lukea ja pelata ainakin, mutta viime aikoina tässä on ollut vähän epäselvää, mitä oikeastaan haluaisi tehdä.

Omenarosvo
4.9.2006, 15:52:23
Minun täytyy kirjoittaa kirja-analyysi Tuntemattomasta sotilaasta ja Kalevalasta. Huomenna pitää kirjoittaa analyysi kahdesta muustakin kirjasta. Lisäksi tänään on tehtävä myös yksi ET-essee. Tämä kaikki on hyvin tylsää puuhaa, kun minulla on hyvä scifi-kirja luettavana, Half-Life 2 pelattavana ja aika paljon rahaa tilillä. Haluaisin... en edes tiedä mitä. Lukea ja pelata ainakin, mutta viime aikoina tässä on ollut vähän epäselvää, mitä oikeastaan haluaisi tehdä.Noh, voisit vaikka kokeilla ajaa munakarvojasi näin vaihtelun vuoksi. Sen jälkeen voisit viedä kikkelisi emännän ihmeteltäväksi (tämä olisi siis sellainen yllärijutska). Aluksi se tietenkin puuskahtaa, että "eiiii karvaisena oli parempi!!", mutta kyllä hän pian alkaa arvostamaan kun niitä karvoja ei ole jokaissa hampaankolossa.

Reiksu
4.9.2006, 18:33:50
Ketä vastaan tappelisin:
Tuskin ketään vastaan, mutta voisin haastaa vaikka Rullan Soul Calibur 2 matsiin. :P

Miehinen esikuva:
Yuna!... eijjolee~

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Ulkonäköön valehtelemattakin. Käyttäytyminen on sitten ystävyys/seurustelu vaatimus.

Montako kertaa masturboit viikossa:
0-4. Riippuu ihan.. jostain. Joskus tekee mieli enemmän, toisinaan vähemmän. Joskus on ihan hyvä purkaa jännitykset. :P

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
Kaksi. Ensimmäinen ruhtinaallisen kuukauden ja toinen päättyi n. kuukausi sitten ja kestoa reilu vuosi.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
Eipä ole tule tullut pakottavaa tarvetta tehdä kumpaakaan, muttenpä ole sitä vastaankaan.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Miksipä sitä mittaamaan kun ei se siitä mihinkään muutu (paitsi ehkä kasvusuhdanteessa), eikä toreita pituudestakaan ole tullut.

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
Harvemmin, hygienia puoli pelaa niin hyvin, ettei pääse kutiamaan. :P

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Molemmin puolisesti seksin, mutta sekin tietysti riippuu ihan suhteesta.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Tietysti häiritsee! Miksi ihmeessä muuten kirjoitan tähän ketjuun. x]

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Fairytale. Miehekkyyttä ei ole olemassa. Rakastamansa naisen takia kuoleminen olisi kettumaista, mutta rakastamansa naisen vuoksi kuoleminen olisi sankarillista.

Blondi vai brunette:
Oikeastaan ei suurempaa väliä, mutta jotkut tummatukkaiset tytöt saavat sulamaan...... *kuolalätäkkö*

Onko koolla väliä:
Mistä minä tiedän, tämän on naisten heiniä. :P

Paras kuppikoko?
Ei väliä, kunhan sopivat kantajalleen. Olen hyvin selkeä ihminen. :D

Odottaako tosimies, että tee jäähtyy ennen kuin alkaa sitä juomaan?
Teevesi ei saa kiehua, joten minen odota mitään. :P

Gettostara
8.9.2006, 0:47:51
Ah ja Oh, nyt se on tehty. Elämäni ensimmäinen sheivaus. Ei se niin paha ollutkaan kun luulin. Jouduin vain tekemään kaksinverroin töitä kun olin laiminlyönyt homman niin kauan. Tuloksena 5 vertavuotavaa haavaa ja 4/5 karvattomat jalat sekä 3/5 karvattomampi genitaali alue sekä hieman siistimmät kainalot ja perse. Nyt olen tyytyväinen, voin pitää shortseja!

Aluksi luulin se olevan hirveää söheltämistä ja että minun tarvitsisi vuokrata joku ammattiajelija vetelemään mutta joo. Olin pitkään katsellut hyllyssä oransseja, BIC-merkkisiä höyliä. Olin juuri menossa suihkuun ja samalla vetäisin yhden mukaani. Siellä sitten peseydyin ja ajelin. Aluksi oli arveluttava olo mutta ei ole enään. Kerrassaan parempi ja itsevarmempi fiilis. Lerssikin näyttää isommalta eikä siihen tullut edes haavoja.

Siinä siis minun tarinani.

Ja tässä taas joihinkin kysymyksiin vastauksia, pakko päivittää ''tosimies-asteikkoa''.

Nykyinen miehinen esikuva on Sylvester Stallone. Katsoin Rockyt pitkästä aikaa ja vakuutuin. Se mies on kovempi kuin koko FFfin yhteensä. Hän kaataa tahdollaan vuoret, pieraisee auringon sammuksiin sekä siinä sivussa välittää rakkaimistaan ja on oma itsensä.

Viikossa runkkaan about. 10-15 kertaa. Noin kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Joskus iltaisin jopa 2 tai 3 kertaa jos on esillä jotain oikein sytyttävää.

Paras kuppikoko. Se on A tai B, en pidä liian isoista tisseistä. Pienet, sievät ja neitseelliset ovat paljon kauniimmat, sulokkaammat ja pidän niiden kosketuksestakin enemmän.

En raavi muniani yleisillä paikoilla nykyään. Ihan vain kotona. Pitää vain katsoa minkälaista kutinaa tämä ajelu tuo tullessaan:boing:

Paras alkoholi juoma on Otto the Lonkero, toki nyrrekin kelpaa.

Outraider
18.9.2006, 14:17:41
En raavi muniani yleisillä paikoilla nykyään. Ihan vain kotona. Pitää vain katsoa minkälaista kutinaa tämä ajelu tuo tullessaan:boing:
Omista kokemuksista voin sanoa, että jos ei kainaloita, tai mitään muitakaan taipeita, ajele jatkuvasti, niin muutaman päivän-viikon kuluttua se sänki on aika epämiellyttävän tuntuinen. Kerran kainaloni olen ajellut, joku ihme päähänpisto murroksen ja angstin kourissa, enkä siihen enää uudestaan ryhdy ellen vakaasti päätä jaksaa ajella niitä parin päivän välein. Jos et partaakaan pidä niin samahan ne kainalot ja kikkelin taustat on siinä samassa vedellä, mutta jos partaa pitää niin karvainen all the way (trimmaus sallittu).

Tuo peppu-vai-pylly-polli vain kertoo siitä kuinka henkisesti iäkästä väkeä meillä on. Tissit on vauvoille ja lapsille. Jo ala-asteen opettajani sanoi biologian tunnilla "Jos tissit olisivat miehiä varten, ne olisivat selässä. Silloin niistä pystyisi ottamaan kiinni halatessa". Miettikää siis itsekkin, kummasta olisi helpompi ottaa kiinni halatessa, pyllystä vai tisseistä? Ja minä valitsin sitten sen beban eli pyllyn.

Ted
18.9.2006, 14:21:10
Jo ala-asteen opettajani sanoi biologian tunnilla "Jos tissit olisivat miehiä varten, ne olisivat selässä. Silloin niistä pystyisi ottamaan kiinni halatessa". Miettikää siis itsekkin, kummasta olisi helpompi ottaa kiinni halatessa, pyllystä vai tisseistä? Ja minä valitsin sitten sen beban eli pyllyn.
No jaah... ainakin allekirjoittanut tykkää halata takaapäin, jolloin nuo puskurit on oikein mukavasti kätten ulottuvilla. Tosin tuosta on jo menny n. pari vuosisataa, kun viimeeksi olen moista harrastanut. Olen toki enemmän pepun ystävä, mutta on sekin ihan sopivasti siveltävänä kun siellä takana seisoo... suojelemassa. Lisäksi masu, josta pidän valtavasti, on myös mukavasti käsillä takaapäin. Niin ja toki eräs toinenkin paikka.

yuho
20.9.2006, 16:13:45
Tissit vai pylly?
Amikset katsoo ekana tissit ja tiukan pillun, miksi, suuri suu ja pieni muna..
eih, kyllä hyvä peppu on tärkeämpi, tissit on mukava bonus. Tai itse asiassa peppukin on vain boonusta, mutta koska piti valita niin... pylly se on.

karvatilanne:
Jaa-a.. viikset kasvaa ja vähän leuan käressäkin, kainalossa, alapäässä, persauksessa, pornoraita löytyy, rintakarvoja ei thankGod ole kuin vähän haituvaa, jalkapöytään asti on jaloissa, ja käsissä on. Hiuksetkin on ja pitkät.

painivastustaja:
Minä olen rauhan mies.. ja niin ruipelo etten pärjää kellekään täällä, taidan vain ottaa Dragunovin ja snaipata kaikki kauempaa.

esikuva:
Alucard!
no jos nyt joku oikea ihminen otetaan niin kyllähän Kekkonen oli kova jätkä, tai vielä elossa olevista Tuomari Nurmio.

Runkhaus:
eipä tuota nyt niin paljoa, siinä 1-5 viikossa, ei mitään säännöllistä, mutta minäkin olen vain ihminen joten pakkohan se silloin tällöin on.

Mulukun mittaus:
ikinä en oo mitannut.. en ole nähnyt tarvetta.

Karvojen ajelu:
Miehet mitään karvoja ajele prkl, amisviikset nyt ajan kun muistan ja pallikarvoja saatan saksilla lyhentää jos tuppaa kasvamaan epäkäytännöllisen pitkiksi. Ja millä helvetillä niitä perskarvoja ajelisikaan...

Mitä mieltä kun naiset lukee tätä?
so what, luenhan itsekin niiden- eikunsiisenlue, mutta ei se haittaa..

Blondi vai brunette:
Se riippuu miten hiukset sopivat muuhun naamaan. Brunetet ovat kyllä useammin herättäneet mielenkiintoni.

Semmosta mietin tässä vielä että (en ole ihan koko ketjua lukenut jotta tiedä sitten onko kysytty vielä) mikäköhän on teidän mielestänne miehekkäintä musiikkia?
Itse on heti pakko mennä sanomaan tähän että Manowar! AC/DC on myös kova bändi mutta manowaaria on paha mennä voittamaan.

EDIT//perkele, Motörhead unohtui :D Lemmy on kova jätkä! Tulipa viime kesänä livenäkin nähtyä tämä pumppu ja voin sanoa että jätkät soittaa kovaa. Vaan Manowarilla on silti Guinnessin maailmanennätyskin sarjassa kuka soittaa kovimmin :D

huru-ukko
20.9.2006, 19:14:09
Tuo peppu-vai-pylly-polli vain kertoo siitä kuinka henkisesti iäkästä väkeä meillä on. Tissit on vauvoille ja lapsille.Tästäkin eriäviä mielipiteitä, kuten itselläni tulee nyt.
Minusta tissit ovat myös miehille. Mitä varten tytöt/naiset sitten antavat meidän puristella tissejään jos ne ovat vain vauvoille ja lapsille? Eikä tuota voi henkiseen ikään verrata. Jokainen tykkää mistä tykkää. Minä tykkään tisseistä. Niistä ja niiden puristelusta ei kyllä ole kokemusta tullut nyt vähään aikaan. Viimeksi, kun seurustelin.


Semmosta mietin tässä vielä että (en ole ihan koko ketjua lukenut jotta tiedä sitten onko kysytty vielä) mikäköhän on teidän mielestänne miehekkäintä musiikkia?
Motörhead perkele soikoon! Äijärokkia Englannista jo yli 30 vuotta ja kunnon meininki jatkuu vain vieläkin. Lemmy on äijä.

Sitten tuli mieleen myös kysymys, vastauksiin on vastailtu aikoja sitten, että mites on täällä päin hiukset ja isommilla pojilla parta? Mikä on miehekäs tyyli mielestänne näissä asioissa?
Itsestäni myös letti on miehekästä ja ainahan parta tai viikset samaten. Ja partaa nyt kasvaa vähän ja viiksiä ja hiuksia koko ajan kasvatan. Jotenkin lupaavasti ne jo viime lokakuusta kasvaneet.

Entä olisitteko te itse mieluummin karvaisia vai karvattomia?
Minä itse olisin kyllä mieluummin karvaton. Vihaan karvoja, niitä joka paikassa, olohuoneessa ja kaikkialla, paitsi ei onneksi vielä niin paljon itselläni. =)
Niin, että minusta ihmiset saisivat syntyä niin, että vain hiukset kasvaisi ja miehillä parta. Muut ovat mielestäni turhaa jäännöstä alkukantaisilta olioilta.

Pahoittelen loppuun jos joskus näitä jo kysytty. En jaksa vain koko ketjua kahlata läpi.

Ja tuli tässä jotenkin mieleen, että tytöt ovat poikia tietenkin muuten henkisesti iäkkäämpiä, mutta tuossakin pitää muistaa, että yleistys on pahasta. Ei se meinaa, että jokainen poika on tyttöä lapsellisempi. Esimerkiksi minun luokallani huomaa (nyt itsekehua) kuinka voi loistaa henkisellä iällään ja muutenkin. Itselläni nuo temput ja sellaiset ovat jääneet aika vähille, mutta huomaa kuinka vielä iässäni lapsellisuutta esiintyy suurissakin määrin ja toisinaan hyvin harkitsematonta lapsellisuutta.

Physe
20.9.2006, 19:47:52
Entä olisitteko te itse mieluummin karvaisia vai karvattomia?
Päässä kasvavat karvat ovat kivoja, mutta muualla kasvavat vähän vähemmän kivoja.


Ja tuli tässä jotenkin mieleen, että tytöt ovat poikia tietenkin muuten henkisesti iäkkäämpiä, mutta tuossakin pitää muistaa, että yleistys on pahasta. Ei se meinaa, että jokainen poika on tyttöä lapsellisempi. Esimerkiksi minun luokallani huomaa (nyt itsekehua) kuinka voi loistaa henkisellä iällään ja muutenkin. Itselläni nuo temput ja sellaiset ovat jääneet aika vähille, mutta huomaa kuinka vielä iässäni lapsellisuutta esiintyy suurissakin määrin ja toisinaan hyvin harkitsematonta lapsellisuutta.
Tosin, muistan jostain lukeneeni, että tytöt ottavat etumatkaa 10-15 vuotiaana (aikaisemmin alkava murrosikä), mutta pojat kirisivät tämän kiinni siinä ~22 vuotiaana. Tässä kohtaa saatetaan jopa mennä ohi.
En tosin tiedä tuon todenperäisyydestä. Ja poikkeuksiakin on varmasti.

Maw
20.9.2006, 19:51:22
Semmosta mietin tässä vielä että (en ole ihan koko ketjua lukenut jotta tiedä sitten onko kysytty vielä) mikäköhän on teidän mielestänne miehekkäintä musiikkia?


Minäpä vastaan tähän että rap-musiikki.

Miksikö? Noh,
hyvin miesvoittoinen musiikinlaji (tosin, riippuu mistä suunnasta ja mitä ajanjaksoa tarkastelee), ainoa missä oikein kilpaillaan rappaamisella ja saadaan toinen niin naurunalaiseksi periaatteessa pelkällä uhoamisella kun se tehdään taidolla. Ainoa missä pelkällä erinäisten asioiden mainitsemisella toisesta jossakin kipaleessa saa aikaan saman kuin turpaanhuitaisulla.

Ben
20.3.2007, 22:07:36
Jaha pitää nostaa tämä ylös.

No kyselläänpä tässä sitten seuraava, että ne jotka nyt aikuisviihdettä seuraavat niin mainitkaa teidän suosikkinne?

Oma ääni menee näin äkkiseltään Peachesille, joka on tosin lopetti hommat jo kahden kuvauksen jälkeen.

Tzei-em
20.3.2007, 23:20:23
Tissit vai pylly:
Kummastakaan en luopuisi. Persettä on mukava kouria kun kävelee rappukäytävässä tyttöystävän perässä. Toisaalta tissejä on kiva kouria takaapäin halatessa.

Olenko karvainen:
Peruskarvainen. Rinnassa törröttää muutama yksittäin "rintakarva", jotka huitaisen karvojen helvettiin aina kerran viikossa. Parran haluaisin omistaa, mutta tällä hetkellä mahdollisuudet on ainoastaan muutamiin yksittäisiin haiveniin poskilla ja amisviikset. Jalat ovat mukavan tasaisesti karvaiset, mutta haarovälikarvat ovat ihan omaa luokkaansa. Joskus tuntuu siltä, kuin joku kävisi kaatamassa karvojenkasvatusainetta öisin housuihini. Niin 70-lukulaiset ne ovat.

Ketä vastaan tappelisin:
Ihan ketä vain, jos ko henkilö olisi sidottu kiinni johonkin ja täysin puolustuskyvytön. Ei vaan, olen rauhan mies.

Miehinen esikuva:
WWE:n vapaapainija Randy Orton. Trimmattu kroppa yhdistettynä vittumaiseen luonteeseen.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Olen puhtaasti sitä mieltä, että puheistaan huolimatta 99% miehistä kiinnittää ainakin aluksi enemmän huomiota ulkonäköön, olettaen että kysymyksellä haetaan seksi- tai seurustelukumppania. Minä kuulun tässä tapauksessa enemmistöön. Kyllä se on kylmä tosiasia, että naisen ulkonäön pitää tietyssä määrin hivellä silmää. Yhden illan jutuissa käyttäytyminen ei niin paljoa vaikuta minuun, mutta jos nainen on typerällä tavalla bimbo tai vittumainen, niin sellaista ei jaksa katsella.

Montako kertaa masturboit viikossa:
Täytyy myöntää, että kerran pari viikossa tulee runkkulihasta kehitettyä vaikka elänkin avoliitossa. On se vaan niin, että aina ei jaksa seksiä, kun siinä pitäisi ottaa se toinenkin huomioon. Runkkaamisen saa aloittaa ja lopettaa kun siltä tuntuu.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
On niitä jonkin verran, kuitenkin kahden käden sormilla laskettavissa. Kestoa suhteilla on ollut viikosta (:)) reiluun vuoteen. Nykyisen naaraan kanssa neljän päivän päästä tasan vuosi täyteen <3

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
Kerran vedin kokeilunhalusta posliiniksi, mutta seuraavat päivät olivat sen verran tuskaisia, että viimeiseksi kerraksi jäi. Eipähän tule alakerran naapurille kylmä.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Joskus yläasteella tuli mitattua silloin tällöin, mutta iän myötä jäänyt vähän vähemmälle. Ostin tyttöystävälleni joululahjaksi 25-senttisen vibradildon siltä varalta, että joskus tulee nokan koputtamista miehisistä mitoistani.

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
Jos kutittaa niin silloin ei auta muu kuin raapia.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Pääsääntöisesti suutelu on minulle pettämistä, mutten ilahtuisi kyllä siitäkään, jos näkisin tyttöystäväni halailevan pitkään ja intiimin näköisesti kilpailevan uroksen kanssa.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Ei oikeastaan. En yleensä häpeä puheitani, tai tässä tapauksessa kirjoituksiani. Sitä paitsi kaikesta munankarvahömpästä huolimatta uskon, että naiset voivat löytää täältä ainakin jonkin verran universaaleja faktoja miehistä.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Aika klisee. Kai se on tavallaan miehekästä. En tiedä olisiko itsestäni kuitenkaan siihen. Ei välttämättä ainakaan tällä iällä.

Blondi vai brunette:
Ei värillä väliä, kunhan se on tumma. Ei vaan, tärkeyslistassani hiusten väri ei ole korkeimmalla sijalla. Jos eteeni kuitenkin asetettaisiin kaksi yhtä hyvännäköistä naista (I wish =)) joista toinen olisi tumma ja toinen vaalea, niin varmaankin se tumma lähtisi minun matkaani.

Onko koolla väliä:
Riippuu minkä koolla. Vehkeen koolla ei ole minulle merkitystä. Kunhan sillä pääsee penetroitumaan häpyhuulia syvemmälle niin olen kaluuni tyytyväinen.

Paras kuppikoko?
Riippuu naisesta. Joillekin sopivat isot, joillekin pienet. Kunhan eivät ole pelkät nyppylät tai massiiviset tankkerit.


No kyselläänpä tässä sitten seuraava, että ne jotka nyt aikuisviihdettä seuraavat niin mainitkaa teidän suosikkinne?
Ron Jeremy on pornoalan jumala. Helvetin ruma jätkä, mutta ah sitä karismaa, asennetta ja kalun kokoa.

// Sitä paitsi ei voi kuin ihailla, kun äijä osaa laueta sekunnilleen silloin kuin haluaa.

Omenarosvo
21.3.2007, 2:09:57
No kyselläänpä tässä sitten seuraava, että ne jotka nyt aikuisviihdettä seuraavat niin mainitkaa teidän suosikkinne?Peter North. Ehdottomasti. Olen imuttanut kaikki vilmit mitä DC++:sta saa irti :)

Mies panee vain hyvännäköisiä naisia. Lisäksi se lasti minkä se heittää on ihailtava. Siihen tarvitsee jo päivittäistä treenaamista.

Suosikki-downloadini on "Peter North fucks a 19-year old babe". Sillä tytöllä on hyvä perse.

David A. Mage
22.3.2007, 23:18:32
Kohta tästä kehittyy ketjujenvälinen keskustelu ja topikkien alkuperäinen luonne unohtuu. Oi voi.


Hmm beibe! Brandyhan kuvaili täydellisesti meikäläisen, jos amisviikset lasketaan parraksi.Mitä nyt koko litania on niin löyhästi tulkittavissa, että siihen voisi periaatteessa kuka tahansa tunkea. Itselläni ei ole tarpeeksi partaa moiseen, vaikka kuinka monta kuukautta yrittäisi kasvattaa. Yleensäkin "huumorintajuinen", "tyylitajuinen" tai vaikka "filosofinen" ovat sellaisia termejä, että siihen voi käytännössä kuka tahansa asettaa itsensä. Eri asia on, millaista puolta kriteereistä haetaan.

Äänestin "Tissit". Ja mikä siihen kokoon tulee... (http://img.photobucket.com/albums/v351/fizbandantilus/lollerskates/G.jpg)

Uber Weapon
23.3.2007, 7:50:55
Yleensäkin "huumorintajuinen", "tyylitajuinen" tai vaikka "filosofinen" ovat sellaisia termejä, että siihen voi käytännössä kuka tahansa asettaa itsensä. Eri asia on, millaista puolta kriteereistä haetaan.


Minusta on hauskaa että kaikki aina hakevat huumorintajuista tai väittävät itseään huumorintajuiseksi. Itseasiassa mitä he oikeasti tarkoittavat on "haen samanlaisella huumorintajulla kuin itselläni on varustettua". Ihmiset tykkäävät "itsensäoloisista" henkilöistä, koittakaa vaikka huviksenne työhaastattelussa mukailla haastattelijan äänenpainoa, voimakkuutta ja nopeutta ja havaitsette heti että hän tykkää teistä. Huom! Mukailla, ei matkia.

Tyylitajuinen on jo hieman mitattavampi. Eli sitä voi jo oikeasti pitää "oikeana kriteerinä". Mutta taaskin oikeasti tarkoitetaan "on tyylitajultaan samanlainen kuin minä / yhtenevä tyylitaju". Kyllä Andy McCoyllä on tyylitajua, mutta niin on kuningatar Silviallakin. Mutta tuskin he toistensa tyylitajua osaavat arvostaa.

Filosofinen onkin jo vaikea. Jos hakia on itse oikeasti filosofinen eli rakastaa miettiä ja pohtia sekä vertailla ajatuksia niin kyllä hän varmasti tykkäisi toisesta samanlaisesta. Kappas, taas se halusikin itsensä kaltaista...

Totuus on se että jos hakee "huumorintajuista", "Filosofista" ja "tyylitajuista" niin oikeasti ei tiedä mitä haluaa, paitsi ehkä itsensä kaltaisen. Jonkun jonka kanssa on paljon yhteistä.

Jos minä laittaisin deittihaun se olis jotain tälläistä: Ahkeran, pitkäpinnaisen, sairaalla huumorintajulla varustetun (huom! jo hieman määritellympi), kauniin, älykkään, vahvan, miniatyyreistä ja konsolipeleistä kiinnostuneen, tykkää kissoista muttei lapsista. Hitto, semmoisen kun minä olen itse.

Gabriel
23.3.2007, 9:12:35
Pelottavaa, mutta en oikein osaa keksiä kriteerejä. Sillä, että on nätti ja hassu, pärjää jo oikein hyvin. Ihan mielenkiintoista muuten, että muihin perinteisiin kriteereihin - mm. älykkyys, luonteenlujuus, ahkeruus, liikunnallisuus - pystyn keksimään kaikenlaisia ei-toivottavia poikkeuksia tai sitten ne eivät muuten vaan ole niin kovin tärkeitä. Eli tärkeimpiä olisivatkin yhtäkkiä ulkonäkö ja huumorintaju. Ihan noin se ei kuitenkaan mene vaan siten, että pystyisin olemaan vaikka kuinka laiskan ihmisen kanssa ja kyyninen älykkö aiheuttaa aika negatiivisia viboja, mutta nättiä ulkonäköä ja hyvää huumorintajua arvostaa aina.

Heh, en vain osaa kirjoittaa toivomuslistoja. Ihan sama sekin, mitä se harrastaa, kunhan pystyy kiinnostumaan minunkin harrastuksistani. Tai sitten mennään toiseen ääripäähän ja ulkonäöltä pitää olla Kiira Korpi ja persoonalta minä. =) Realistista.

Tuosta omasta tyttöystävästä tykkäänkin aivan hitsisti. Se on kaunis, hauska, fiksu ja muutenkin minulle todella hyvin sopiva. Ja vaikka kumpikin on nyt omia työjuttujaan puuhailemassa, se on vain parinsadan metrin päässä. Ikävä tuollaisen ajattelemisesta tulee. :love:

Tissit muuten johtaa yhä pollia. Hah! Niin pitääkin.

Kookasi
23.3.2007, 9:40:47
Tällaisen täyttäminen näytti seuraajana niin hupaisalta, notta kyllä minäkin lisään korteni kekoon.

Tissit vai pylly:
Peppu. Ei mitään ylikiinteää aerobickaajaa eikä takareidelta takareidelle löllyvää ihramöykkyä, vaan jotain normaalia siltä väliltä on buenoin mahdollinen. Rintavarustukseen riittää, kunhan on isommat kuin minulla.

Olenko karvainen:
Kainaloista, jaloista ja leuasta. Rinnassa muutama yrittää törröttää, mutta tulee aina Simo Frangen mieleen niitä katsellessa jostain syystä, niin pyrin ajamaan pois. Toki puberteettikarvoitus alkaa myös tässä iässä pilkoittaa, mutta siistin sitä epäsäännöllisen säännöllisesti. Näyttää pikkuveikkokin isommalta, kunnei ole hirveätä puskaa ympärillä.

Ketä vastaan tappelisin:
Nyrkeillä en mielellään ketään enkä koskaan armeijan treenejä lukuunottamatta ole ketään päin näköä huitaissut. Jos syntyy kalabaliikki potkaisen tyttömäisesti munille ja käppäilen tieheni.

Miehinen esikuva:
Isä. En tiedä ketään muuta, joka olisi niin paljon vaivaa ja murhetta kärsinyt vain, jotta kotona olisi hyvä olla. Kunpa itse osaisin olla yhtä hyvä joskus. <3

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Ulkonäköön ensin, silmät paljastavat paljon koko ihmisestä. Energisesti kiiluva kertoo ulospäin suuntautuneesta, puolisiristetyt koppavasta kanasta ja muut lankeavat veteen piirrettyyn viivaan siihen välillä. Sitten vaikuttaa ruumiin kieli, eli miten neiti elehtii puhuessaan vai mököttääkö vain kuin tikku paskassa. Jos itse jutuissakin tuntuu olevan ideaa ja näkemystä ja muutkin jutut natsaa, niin heti parissa minuutissa tulee miellyttävä vaikutelma kyseisestä henkilöstä.

Montako kertaa masturboit viikossa:
En kertaakaan, jos kyseisellä viikolla näen tyttöystävääni. Jollen, niin mahdollisesti kerran tai pari, riippuen ihan siitä miten huvittaa ja miten latautunut moiseen on ja että löytyykö kiihottavia sytykkeitä ympäristöstä, mikä laittaa ajatukset laukkaamaan.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
Minullakin voi kahden käden sormilla laskea. Kuukaudesta puoleen vuoteen kestot, ei vain ole tullut eteen sellaista, mikä jaksaisi molempia osapuolia pitemmin kiinnostaa. Nykyisen kanssa tulee huimat kaksi kuukautta ylihuomenna.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
LoL, tähähän on oma kysymyskin. Kuten jo aiemmin vihjaisin, niin kyllä siistin. Kerran parissa kuukaudessa suunnilleen, muuten alkaa harottaa liikaa. Vaikken speedoja käytä, mutta... son vaan hyi. Eikä tyttis varmaan halua karvoja suuhun.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Yläasteella ja lukion alussa tuli tarkasteltua asiaa miltei kerran viikossa, kunnes totesin ettei siihen taida lisää mittaa enää tulla. Mutta tyytyväinen olen, ei ole kukaan ainakaan päin kasvoja koskaan vihjannut mitään kääpiökokoon viittaavaa.

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
Jos kutittaa niin raavin, mutta pyrin kääntymään pois päin ihmismassasta.

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Suutelussa kulkee raja, tai sen näköisessä kiehnäämisessä, että se voi missä vaiheessa tahansa johtaa suuteluun. Moista en suvaitse alkuunkaan.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Ei häiritse. Ehkä joku kokee minut tämän jälkeen inhimillisempänä kuin vain anonyyminä foorumin idlaajana, joko mies tai nainen - sama se - ja sehän on vain plussaa. Mitäs tällainen yli parikymppinen uros enää juttujaan häpeilemään, prkl.

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Ei vain naisen vaan myös oman lapsensa tai tärkeän ystävän tai sukulaisen. Kun mielessään kuvittelee tapahtumasarjan, joka päättyy sinun valintaasi omasi tai jonkun muun hengen puolesta, se on myös tapa punnita rakkauden syvyyttä.

Blondi vai brunette:
Niin paljon on pyörinyt brunetteja kuvioissa viime aikoina, että vaihtelun vuoksi sanoisin blondi. Ehkä saan tämän nykyisen tyttiksen harkitsemaan värjäystä joskus. :shy:

Onko koolla väliä:
Kulliin kai tässä viitataan. Eivätpä ole ihmiset joihin sen olen työntänyt valitelleet ainakaan. Tosin olen vahvasti sitä mieltä, että kyllä sitä käyttääkin pitää osata. Ja taito tulee harjoittelemalla ja kokemuksen kautta rutiininomaiseksi varmuudeksi tekemisistään, josta käsitykseni mukaan naiset pitävät. Epäonnistumisia sitä paitsi on turha hävetä, sillä kaikki kuitenkin alottavat jostain ja ensi kerralla taitaa ainakin ihan pikkuriikkisen verran paremmin. Itsekin tahdon oppia vielä paljon paljon lisää ja harjoitteluhan on se hauskin osa kyseisen lajin masteroinnissa.

Paras kuppikoko?
Riippuu täysin ruumiinrakenteesta ja ihmisen koosta muuten. Päänkokoiset melonit Anna Abreun kokoisella vaahtosammuttimella olisi hirvittävät. Mielestäni täydellinen naiselle on sellainen, jonka hän omalla kämmenellään pystyy kuppaamalla peittämään. Ne miehet, jotka haluavat päänkokoisia palloja ovat reaaliteetit kadottaneita hölmöjä, jotka käyttävät enemmän aikaa tatin vatkaamiseen päivässä kuin hampaiden pesuun viikossa.

Tzei-em
14.4.2007, 12:05:17
Ahh, japanilaiset naiset :love:

Miten ne osaavatkin olla niin hyvännäköisiä? Nykyinen emäntäni saattaisi lähteä hyvin äkkiä vaihtoon, jos valittavana olisi syötävän söpö, kimeä-ääninen high school -tyttö koulu-uniformussaan. Neloselta tuli eilen Battle Royale, mutta sekin meinasi itsessään mennä sivu suun, kun tuijottelin niitä japsityttöjä. NAM!

Hyuga
14.4.2007, 12:54:30
Tissit vai pylly:
Kuule nyt pistettiin vaikeeta. En pidä täysin lättärintaisista naisista kuin en myöskään kovinkaan "leväperäisistä". Hyvin muotoutuneet hinkit on pop, mutta kyllä isotkin on kivat, mutta jos valita täytyy niin hyvin muotoutuneet. Tiukka beba joka on juuri sopivan pyöreähkö niin ai ai. Koska pitää päättää niin beba.

Olenko karvainen:
Katselin tuota vain naisille puolta ihan ilkeyttäni ja uteliaisuuttani ja kaksi asiaa oliva yleiset. Karvaton ja apinamies. Itse olen erittäin karvainen, muttei minua voi kutsua apinamieheksi sillä olen huomattavan pitkä (191cm) ja olen rakenteeltani hoikka sekä vankka ja otsarajani on peruskorkeudella ja silmäni eivät ole syvällä päässä. Mikä näitä nykyajan naisia vaivaa kun ei karvaiset miehet enää kelpaa ja ainoat joille kelpaa niin niitä yrittää vältellä.

Ketä vastaan tappelisin:
Ei ihan optimaalisin kysymys joten vastaan näin. Sitä joka käy kaverini kimppuun ilman syytä ja toki sitä vastaan joka käy kaverini kimppuun syystäkin. Yritän yleensä rauhoitella tällaisia tilanteita, mutta itse en ole kuin kerran elämässäni lyönyt ihmistä. (veljeäni ei lasketa :) ) Tapanani on ottaa raiveleista kiinni ja heittää vastus kunnon kierteellä alamäkeen ettei tyypillä ole enää mitään hajua missä ollaan.

Miehinen esikuva:
Sellaisia ei tarvita koska tosimies on myytti ja ei tavoiteltava ominaisuus, enkä ole koskaan tavannut yhtä miestä joka omaisi riittävän monta tavoiteltavaa ominaisuutta jotta häntä voitaisi kutsua esikuvakseni. Monta miestä olen tavannut joilla on vähän sitä ja vähän tätä, mutta kaikilla on ollut omat vikansa.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Kaukaa katsottuna yleisilmeeseen ja liikkeisiin ja läheltä kokonaiskuvaan ja kasvoihin. Eli liikket ja kokonaisulkonä yhteensä. En ole niitä miehiä jotka jäävät katsomaan hyvää bebaa tai puskureita kuola valuen unohtaen kokonaan katsoa pärstävärkkiä. Sillä kasvot ovat olleet aina minulle tärkeä asia koska leveän perän voi jättää huomioimatta mutta jos kasvot ovat kuin petolinnun piip niin ei siitä mitään tule. Tämä on mielestäni muutenkin hassu juttu kun yleensä puhutaan, että miehet haluavat kauniita naisia, mutta ei kaikilla "kauniilla" naisilla taas ole kaunista naamaa. Toisinaan voi olla huomattavankin mitään sanomaton. Body on vaan hyvä.
Olen joskus kuullut juttua ettei naiset kestä sitä että heillä on arpia. Omasta mielestäni arvet eivä ole huono juttu riippuu toki onko kyseessä verestävä leikkuasarpi vai pari kissan tekemää viirua kaulassa tai poskessa. Mutta kokonaisuudessaan arvet voivat olla jopa seksikkäitä. (HUOM. Minulla siis EI ole mitään arpi fetissiä. Tosin tässä vaiheessa sitä on varmaan turha enää sanoa :) )

Montako kertaa masturboit viikossa:
Kuulkaas masturbointi on pyhä asia josta ei kuulu kertoa muille, a se on niin hyvää ja hauskaa koska se on tuhamaa ja se tehdään pimeässä muiden näkymättömissä. Tä olis varmaan niitä kysymyksiä jos joku nainen kysyisi niin menisi varmasti luu kurkkuun.

Montako "exää" sinulle on kertynyt? ja kuinka kauan suhteet kestivät:
Yhden käden sormilla voi laskea. Ei ole kauheasti kiinnostanut kun suurin osa naisista jotka vaikuttavat kiinnostavilta ovat varattuja. Toisena ongelman on että olen ymmärtääkseni aika sympaattinen ihminene ja naiset haluavat kertoa minulle asioita ja olen vuosien varrella todennut että nykyään naisilla on niin paljon henkisiä ongelmia joista suurin osa on enemmän kuvitteellisa kuin tedellisa ettei pää kestä kuunnella. Tai kyllä pää kestää mutta järki käskee lähteen vastakkaiseen suuntaan. Oman emppiirisen tutkimukseni mukaan joka toisella naisella on jokin henkisesti hirveän rasittava ongelma joka estää tai rajoittaa yleistä kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa. Raakaa asiaa mutta valitettavan totta. Tai sitten minä ihastun tai kiinostun naisista joilla on ongelmia. Aika jana 1 - 12 kk

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
kaikkia karvat pois vaan niin on "koneenkäyttäjänkin" helpompi työskennellä. Ha ha ha ha. Eli aina kun näyttää että alkaa olla liian pitkää sänkeä. Voi saada joissain tilanteissa paljon enemmän arvostusta kun ei tartte piikkilanka-aidan kanssa alkaa tappelemaan :) On hygienia sysitäkin ihan järkevää vetää kaikki pois ja toisin kuin voisi luulla niin Gilette Mach 3 on aika kova laite tässä.

Kuinka useasti mittaatte kullinne pituuden:
Kerran vuodessa tai harvemmin. Eli silloin kun tämä päähänpisto tulee tai tunnen itsen liian "pieneksi" nyyh. nyyh :(

Raavinko muniani yleisillä paikoilla:
kyllä aikuisen miehen nyt kutinaa pitää kestää, mutta jo todellinen superkutina iskee niin takki eteen ja kädet farkkujen taskuun ja kunnon raapaisu eikä kukaan huomaa kun kävelet samalla. Omasta mielestän kuvottavimpia on ne tapaukset joita välillä kadulla näkee kun ihan raapii kaikkien nähtävillä tai vaihtoehtoisesti "oikoo".

Minkä te miehet laskette pettämiseksi:
Kaikki mikä on poskipusua intiimimpää. Takapuolelle läpsäytyksen kanssa olen vähän kaden vaiheilla, riippuu onko kyseessä ihan kaveri vai joku tuntematon.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Eipä erityisemmin. Aina pitää ottaa vaari tilaisuudesta jossa voit selittää toimintatapojasi neutraalisti. Eikä sitä koskaan tiedä jos joku hyvän näköinen ja kivalla persoonalla varustettu goottityttö tai joku siististi ja asiallisesti pukeutuva nainen jolla on korumakua sattuu tuntemaan vetoa tällaiseen ei mitenkään perussuomalaiseen hevistä, rockista, klassisesta ja jazzista pitävään mieheen. Jolla on vielä pituutta vaikka muille jakaa. (en muuten kerro missä kaikissa suunnissa he he)
(jolla on ehkä hieman sairas huumoritaju)

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Se ei ole pelkästään miehekästä vaan tavoiteltavaa, jos kunnia ja heroismi on kuollut ja kuopattu nykymaailmassa, niin tällaisest tilanteet todistavat toisin. Tavallaan kyseessä on yhden tyyppinen elämän täyttymys, elämä loppui ennen aikojaan, mutta ainakin lähdin tyylillä suojellen tärkeää ihmistä. Mitä muuta voi toivoakkaan?

Blondi vai brunette:
Blondi perusasetuksena koska itse olen tummatukkainen, mutta olen aina kokenut viehtymystä mustiin pitkiin hiuksiin ja punaisiin (sexy).

Onko koolla väliä:
Ei koolla ole väliä vaan sillä miten sitä käyttää, näin ainakin isot pojat sano. En tidä koska en ole nainen, mutta tiedän että rutinoituminen on paha asia ja et yritä selvittää mitä, mihin ja miten partnerisi tykkää tehdä vaakamambot niin ei kuule hyvää heilu. Siinä kohtaa tuskin enää autta hettä hepillä on pituutta 45 senttiä ja leveyttä 6 sentti. Ymmärtääkseni jotkut naiset saavat taivaalliset trumpetit soimaan helpommin jos on iso. Todennäköisesti kyseessä on tottumus, että fetissi. Samaten kuin jollain miehillä on posliini ja ei kortsua.

Kortsulla vai ilman:
Jos hommat pitää hoitaa pikana niin ilman koska mulla on aivan sairas kestävyys ja se tuntuu paremmalta (yllättäen). Sitä on yksi jos toienenkin ihmetellyt. Jos tyttö käy kuumana niin kyllä käyn minäkin ja homma hoittuu tarvittaessa nopeammin kortsunkin kanssa. Siis kestävyyteni ei ole suoraan verrannollinen kortsun paksuuteen toisin kuin voisi kuvitella

Lempi asento:
Tä oli pakko lisätä tä on sitä legendaarista. Kaihtamatta takaapäin.

Paras kuppikoko:
Suoraan verrannollinen ruumiin rakenteeseen ja yleiseen ulkonäköön. Jos on langan laiha ja rinnan ympärys on 140 niin ei se ole hyvä eikä erottinen eikä varsinkaan terveellinen yhdistelmä (huom lolo ferrari)

Gabriel
14.4.2007, 13:10:29
Nykyinen emäntäni saattaisi lähteä hyvin äkkiä vaihtoon, jos valittavana olisi syötävän söpö, kimeä-ääninen high school -tyttö koulu-uniformussaan. Neloselta tuli eilen Battle Royale, mutta sekin meinasi itsessään mennä sivu suun, kun tuijottelin niitä japsityttöjä. NAM!
Iik. :) Koskaan en ole ymmärtänyt, mikä kimeä-äänisyydessä viehättää. Minusta se on vain ärsyttävää ja silloin, kun se on ylikorostettua (kuten noissa japsityttöstereotypioissa yleensä on), tekee mieli iskeä kirveellä päähän. Joko omaan tai kimittäjän.

Yleensä pidän naisten äänistä olivat ne millaisia tahansa, mutta kimitys on se poikkeus sääntöön. Muuten menee matalat, hennot ja kaikki.

En tykkää koulu-univormuistakaan, ainakaan niistä japanilaisista. Olisi kauhean kornin tuntuista, jos tyttöystävä kulkisi sellaisessa. Ihmettelen oikeastaan, miten niitä univormuja edelleen pidetään Japanissa kouluissa. Sen verran yliseksualisoituja ja kliseisiä ovat, kiitos viihteen.

Aasialaisia naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään. :)

huru-ukko
14.4.2007, 17:34:38
Yleensä pidän naisten äänistä olivat ne millaisia tahansa, mutta kimitys on se poikkeus sääntöön. Muuten menee matalat, hennot ja kaikki.Liian matala ääni naisella saa kiimaisen aasinkin kalun laskeutumaan. Sen verran pelottava ilmestys on sellainen nainen, jolla on matalampi ääni kuin itsellään. (Se aasikin on varmasti pelottava näky.)

Sitten taas päivitys.

Tissit vai pylly:

Niiden pitää olla harmoniassa. Sitten kaikki on hyvin. Eli molemmat.

Olenko karvainen:

En kovinkaan. Tietenkin vihaan kuitenkin kaikkia muita karvoja paitsi hiuksia. Joskus ihmiseltä varmaan turhat karvat katoavat evoluution myötä.

Miehinen esikuva:
Markus Kajo ja Jackie Chan. Kajo on hauska ja nero mies ja Jaska on taistelulajien mestari ja kovasti pyrin näiden kahden sekoitukseksi.

Kiinnitätkö naisessa huomiota enemmän ulkonäköön vai käyttäytymiseen:
Molempiin. Pidän naispuolisista joilla on omia vahvoja mielipiteitä, mutta kuitenkin hyvän maun rajoissa, niin että jättävät yrittämättä käännyttää pääni joissakin asioissa heidän mieleisikseen, kun eivät kuitenkaan onnistu. :P Ja mukavahan se on jos nainen on nätti.

Häiritseekö teitä, että naiset katselevat tätä ketjua:
Ei sinänsä. Jos tulee nolo letkautus niin aika anonyymina voi silti pysyä. Ainakin vielä.

Ajeletteko/siistittekö kullikarvojanne, jos, niin kuinka monesti:
Siisteys on kaiken alku ja ehkä loppukin. Kyllä siis. Kaikki pois vaan on periaatteeni. On mukavampi olo, kun ei karvoja ole ja tuntuu siivommalta. Ja kainalokarvat ajelen kanssa. Vaikka väitetään, että se no aika gayhommaa kanssa, mutta mukavuuskysymys tämäkin.
Kyllä meidänkin urokset pitää vähintään vartti viikossa uhrata karvojen siistimiselle, kun naisetkin niin tekevät. Ettei tule sitten sanomista jälkikäteen!

Onko miehekästä kuolla naisen takia jota rakastaa:
Onko kuoleminen yleensäkään miehekästä? Tuskinpa. Se on vaan yltiöromanttisten leffojen syytä, että naisen puolesta kuoleminen on muuttunut miehekkääksi. Mutta erityisen miehekkäänä en sitä pidä.

Paras kuppikoko:
Käteen käypä, joka tuntuu pehmeältä ja sen semmoista.
No omat käteni eivät ole kyllä mitkään jättisuuret, joten vaatimustaso ei ole ihan luokkaa rinnanympärys 10m. Mutta kuitenkaan ei pyykkilauta kyllä innosta.

// Ja samaa mieltä edellisten kanssa. Aasialaiset naiset on kyllä hotteja.

Tzei-em
15.4.2007, 19:41:00
Iik. :) Koskaan en ole ymmärtänyt, mikä kimeä-äänisyydessä viehättää. Minusta se on vain ärsyttävää ja silloin, kun se on ylikorostettua (kuten noissa japsityttöstereotypioissa yleensä on), tekee mieli iskeä kirveellä päähän. Joko omaan tai kimittäjän.

Yleensä pidän naisten äänistä olivat ne millaisia tahansa, mutta kimitys on se poikkeus sääntöön. Muuten menee matalat, hennot ja kaikki.

En tykkää koulu-univormuistakaan, ainakaan niistä japanilaisista. Olisi kauhean kornin tuntuista, jos tyttöystävä kulkisi sellaisessa. Ihmettelen oikeastaan, miten niitä univormuja edelleen pidetään Japanissa kouluissa. Sen verran yliseksualisoituja ja kliseisiä ovat, kiitos viihteen.

Aasialaisia naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään. :)
Vaikea sanoa, mikä itseänikään siinä viehättää, mutta siinä vaan on sitä jotain. Söpöyttä kenties? Ja tuosta uniformusta sen verran, että itsekin varmasti lähinnä nauraisin, jos tyttöystäväni pitäisi sitä normaalisti päällään, oli hän sitten suomalainen tai japanilainen, mutta ennen seksiä toimisi varmasti.

Ovathan ne uniformut aika seksistisiä, mutta jos olet ikinä katsonut japanilaista hc-pornoa niin tiedät, ettei heillä ole muutenkaan ihan kaikki kotona.

Ben
11.8.2007, 21:20:01
Hei äijät nyt koolle.

Eli juttelin tässä kaverin kanssa, naiskaverin kanssa, sellaisesta kun minun on vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin niin, että menisin vaan hänen luo, nykäisisin hihasta ja sanon päivää. Tarvitsen aina kun olen baarissa tai jossain muualla niin naiselta jonkun katseen tai eleen, jotta tiedän että hän on myös kiinnostunut.

No, koska olenhan tälläinen läski möhömahainen sonni niin näin ei käy. Mites teillä, pystyttekö te menemään juttelemaan ihan randomnaiselle niitänäitä, vaikkapa kaupassa jos löytyy mielenkiintoinen (tai siis pantava) nainen?

yuho
12.8.2007, 0:03:53
No, koska olenhan tälläinen läski möhömahainen sonni niin näin ei käy. Mites teillä, pystyttekö te menemään juttelemaan ihan randomnaiselle niitänäitä, vaikkapa kaupassa jos löytyy mielenkiintoinen (tai siis pantava) nainen?

Itselläni asiat on vaan pahemmin kun tuo johtuu suurimmaksi osaksi äärimmäisestä ujoudestani. Hypoteettisesti ajateltuna en pysty lähestymään ketään tuntematonta naista edes vaikka hän hymyilisi tai iskisi silmää, tai huutaisi "tuu ny perkele tänne!", mitä ei siis koskaan tule tapahtumaan minun tapauksessani. Hikinen ja törkyinen pitkälettinörtti kun olen.

Ankara humalatila voisi toki auttaa.. mutta jo ennestään matala viehätysvoimani laskisi infernaalisiin miinuslukemiin...

Mr.Fahrenheit
12.8.2007, 4:38:30
Hei äijät nyt koolle.

Eli juttelin tässä kaverin kanssa, naiskaverin kanssa, sellaisesta kun minun on vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin niin, että menisin vaan hänen luo, nykäisisin hihasta ja sanon päivää. Tarvitsen aina kun olen baarissa tai jossain muualla niin naiselta jonkun katseen tai eleen, jotta tiedän että hän on myös kiinnostunut.

Pande perkele, nyt kirjakauppaan ja ostamaan Neil Straussin kirja "The Game". Ei niille naisille sanota vaan pelkästään päivää, sillä ei saa pillua jos siis sitä on hakemassa. Mulle ei hirveesti tuota vaikeuksia kohdata uusia ihmisiä, siis jos kyseessä on naispuoleinen henkilö. Miesten kohdalla se tuottaa enemmänkin vaikeuksia mutta naisten kannsa ei. Mä uin niissä vesissä kuin vanha kuha.

Se riittää ku tietää olevansa hyvännäköinen kolli, ni tottakai se nainen lämpenee. Ja naiset yleensä pitääki miehistä jotka tulee rohkeesti juttelemaan niin kliseiseltä kuin se kuulostaakaan. En ole vielä yhtään naista tavannut joka ois käskeny suksia vittuun ku oon menny juttelemaan. Se kannattaa sillä ei niitä naisia saa jos vain vartio sitä baaritiskin nurkkaa ja odottaa että joku huomaisi sinutkin. Eikä sitä tarvi olla edes baarissa ku niille naisille menee juttelmaan. Tosin kynnys on paljon suurempi jos ei ole päissään. Eikä sitä pillua saakkaan heti ensimmäisellä kerralla jos nainen ei ole humalassa, mutta siitä voi lähtä rakentamaan kuviota hyvin. Ja kuten sanotaan työ palkitsee tekijänsä.

Pande rohkeesti vaan juttelemaan tytöille omasta aloitteesa. Sekä lue "The Game" sieltä saa hyviä vinkkejä keskusteluun. Ja ne vinkit todella toimii, käytännössä on testattu. :)

Ted
12.8.2007, 11:00:56
En ole vielä yhtään naista tavannut joka ois käskeny suksia vittuun ku oon menny juttelemaan. Se kannattaa sillä ei niitä naisia saa jos vain vartio sitä baaritiskin nurkkaa ja odottaa että joku huomaisi sinutkin.
Ei se ihan täysin totta ole. Riippuu miehestä ja riippuu varmaan naisestakin. Nykyään taitaa mennä niinkin, että naisetkin tekee aloitteita. Ei varmaankaan edelleenkään niin paljoa kuin miehet, mutta jonkun verran kuitenkin. Se on sääli, että siitä tehdään ongelma naisten kohdalla. Helpostihan menee niin, että aloitteen tekevä nainen antaa itsestään jotenkin halvan lumpun kuvan, jolla on kauhea miehenpuute. Omasta mielestäni näin ei välttämättä ole jos ollenkaan, mutta monien käsitys voi edelleen olla niin. Mielestäni miehillä ja naisilla tulee olla yhtäläinen oikeus tehdä aloitteita, ei siinä mitään fataalia eroa tulisi olla.

Mitä tulee tosiaan vielä tuohon, että sinua ei huomata siellä baarissa, niin uskallan väittää, että jos mies on charmikas ja kaikinpuolin siisti ja hyvännäköinen, niin taatusti tulee tyttöjä siihen flirttaamaan tai jollakin verukkeella juttelemaan tai näyttäytymään.

Ben
12.8.2007, 20:34:34
Pande perkele, nyt kirjakauppaan ja ostamaan Neil Straussin kirja "The Game". Ei niille naisille sanota vaan pelkästään päivää, sillä ei saa pillua jos siis sitä on hakemassa. Mulle ei hirveesti tuota vaikeuksia kohdata uusia ihmisiä, siis jos kyseessä on naispuoleinen henkilö. Miesten kohdalla se tuottaa enemmänkin vaikeuksia mutta naisten kannsa ei. Mä uin niissä vesissä kuin vanha kuha.

Ja mähän saan luettua sen 500 sivua? mullahan menee ohi koko nuoruus jos alotan lukemaan =) No ei se mitään, olen kyllä lukenut sellainen suomenkielisen varmasti samoja teesejä noudattavan raamatun joka oli tiivistetty huomattavasti pienempään. Saa luvan riittää. Siinäkin oli asioita, jotka tiedän että pitää paikkansa, tosin jotkin asiat siinä ei mene minun kaaliin vaikka kuinka väittäisi toimivaksi.Pande rohkeesti vaan juttelemaan tytöille omasta aloitteesa. Sekä lue "The Game" sieltä saa hyviä vinkkejä keskusteluun. Ja ne vinkit todella toimii, käytännössä on testattu. :)

Jaha pitää sitten tehdä samaa kuin sinä, eli mennä käärimään hihat ja harjottelemaan korttitemppuja jos kävis flaksi... =9

Riku
12.8.2007, 20:57:10
Miehet, kokeilkaa ihmeessä vaikka sellaista iskulausetta kuin kun kohtaatte kivan tytön jossain, että "Hei, voisitko lainata kännykkääsi? Äiti käski meinaan soittaa heti jos löydän hyvän tyttöystäväehdokkaan."

Melko varmasti tyttö on sulaa vahaa heti tuosta johtuen jo. Toki voitte kokeilla myös "Silmäsi ovat kuin kaksi tähteä. Eivät niin kirkkaat, vaan niin kaukana toisistaan.", josta johtuen saatte selkäänne.

Kreifi
12.8.2007, 21:00:32
En tiedä olenko oikeassa, mutta minun korvaani kaikki nuo iskureplat kuulostavat helvetin tyhmältä. Ja muutenkins e konsepti, että sulla on varalla jotain iskureploja, jotka paukautat sitten tytölle. Eh?

"Aina ku mä heilutan päätäni tälleen, niin mun persoonallisuus vaihtuu." Ja saletisti heruu.

Ben
12.8.2007, 22:00:32
Miehet, kokeilkaa ihmeessä vaikka sellaista iskulausetta kuin kun kohtaatte kivan tytön jossain, että "Hei, voisitko lainata kännykkääsi? Äiti käski meinaan soittaa heti jos löydän hyvän tyttöystäväehdokkaan."

Melko varmasti tyttö on sulaa vahaa heti tuosta johtuen jo. Toki voitte kokeilla myös "Silmäsi ovat kuin kaksi tähteä. Eivät niin kirkkaat, vaan niin kaukana toisistaan.", josta johtuen saatte selkäänne.

Sen verran luulisi sinunkin tietävän, että naisille ei koskaan vihjasta mitään noin 'vakavaa' ensireplaksi. Ainakaan itse en käyttäisi kumpaakaan replaa, ei ainakaan tule mieleen että sanoisin etsiväni tyttöystävää saatika soittavani vielä äidille. Ja toinen on jo niin klisee, ettei se vaan kertakaikkiaan toimi kuin todella epätoivoiselle känniselle eukolle.

No, se olenkin vain minä. Omat replani ovat oikeasti todella arkisia eikä mitään opeteltuja onelinereita. Yleensä kysyn jotain mielipidettä johonkin asiaan. Siitä on ollut tähän asti hyvä katsomaan floppia näin pokeritermein sanottuna.

Ted
12.8.2007, 23:33:56
Paiskatkaa noi iskulauseet nyt sinne, minne aurinko ei paista. =D

Veikkaan, että aika pitkälti legendaa, että tuollaisilla on kukaan koskaan ketään iskenyt. Jos on, niin tilanne on ollut sillä tapaa, että tyttö on ollut lääpällään heppuun muutenkin.

Uskon itse, että hienovaraisuus ja oma omalaatuinen persoonallisuus on niitä tekijöitä, joiden avulla valloitetaan, jos valloitetaan. Kaikki vaan loksahtaa paikoilleen jos niin on tarkoitettu. Käytännössä se kai tarkoittaa, että kahden ihmisen huumorintaju ja keskusteluyhteys pelaa hyvin yhteen. Tulee nopeasti sellainen kytkös ja sähkö välille. Tuollaista ei pakottamalla saa, vaan se on ja syntyy sillä hetkellä kun oikeanlaiset persoonat osuu kohdalleen.

Oman kokemuksen perusteella tuollainen on harvinaista herkkua. Panoseuraa voi toki saada, jos osaa toimia sopivan härskisti ja tilannetajuisesti ja joissain tapauksissa ei rima ole kohtuuttoman korkealla. Eriasia kuka sellaista sitten haluaa.

Riku
12.8.2007, 23:38:11
En nyt itse ainakaan noita iskurepliikkeinä pitäisi ollenkaan, mutta vastaavilla on hyvä saada juttelu alkuun, jos ei keksi muuta tapaa saada sosiaalista kanssakäymistä aikaan vastakkaisen (tai miksei omankin) sukupuolen kanssa. Päätekijät todellakin ovat ne seikat, että olet oma itsesi, puhut fiksusti ja käytät huumoria.

Kaverille kerran herui jo sillä tapaa että hän sanoi tytölle baarissa "Anna p*llua, tiedän että sinulla on sellainen", kaverin onneksi naikkonen oli puhdas nymfomaani.

Kreifi
12.8.2007, 23:42:54
Kaverille kerran herui jo sillä tapaa että hän sanoi tytölle baarissa "Anna p*llua, tiedän että sinulla on sellainen", kaverin onneksi naikkonen oli puhdas nymfomaani..mpeg or it didn't happen!

Naskali
13.8.2007, 0:01:31
No siis aik uusavuttomuutta on ilmassa jos toi tuottaa vaikeuksia ett sais kontaktia johonkin, sehän nyt on helpointa maailmassa. Meet sinne seuraan, tokaiset jotai "saanko liittyä seuraan" ja näytä kiltiltä pojalta. Känniset aika usein haluaa laajentaa kaveriseuraansa, niin aika iiisti pääsee juttuun mukaan. Ja aina, jos vähäänkän olet hyvän näköinen, joku tyttö alkaa jutteleen kanssasi. Sitten on vaan persoonasta kiinni mihin mennään. Ei mitään vaikeaa eikä mitään kikkoja tarvii jos baarissa on.

Sit arkisessa ympäristössä on kanssa iisi, jos haluaa kontaktia ottaa, silleen ett ottaa vaan "ei pillu mielessä" ja kyllä sitä flirttiä ilmaantuu ihan itestään jos mitään mahiksia tyttö sinulleantaa. Ei mitään kerralla kerralla "pillua!", vaan vähittäistä etenemistä, että ekana kommentoi jotai irrallista jutskaa silleen ett tyttö hymyilee, sit siitä hiljalleen moikkauksiin ja sanojen ja lauseiden vaihtoihin ja siitä jutusteluun. Siinä sitten, jos yhtään persoonat kolahtaa toisiinsa, syntyy flirttiä, josta on helpompi edetä.

Iskulauseet on paskoja, koska ne heti ilmentää pillun halua, on tyylikkäämpää ja kauaskantoisempaa pikkuhiljaa rakennella asemiaan.

Ite oon noita siis kaverin hankkimis mielessä käyttänyt, ja kännissä joskus seuraa hankkinut vierailla paikkakunnilla kun kaveri sammunut. En ole susi lampaan vaatteisa vaan lammas suden vaatteissa :blah:

Kreifi
13.8.2007, 0:05:38
No siis aik uusavuttomuutta on ilmassa jos toi tuottaa vaikeuksia ett sais kontaktia johonkin, sehän nyt on helpointa maailmassa. Meet sinne seuraan, tokaiset jotai "saanko liittyä seuraan" ja näytä kiltiltä pojalta.Ei kaikki ole sellaisia sosiaalileijonia ja sanaseppoja, joilta tuollaiset asiat sujuu yhtä hyvin kuin paskominen ilman peräpukamia. Enkä kyllä sitä mieltäisi mitenkään uusavuttomuudeksi. Tosin, joihinkin vetoaa sellainen hiukan ujompikin tapaus, joka ei ole suuna päänä koko ajan.

Mitä minuun ja kontaktinottamiseen tulee niin se riippuu ihan mielialasta ja fiiliksestä. Jos osuu kohdalleen, niin saatan mennä juttelemaan ja höpöttämään omiani (mikä yleensä johtaa siihen, että se toinen osapuoli ei halua olla seurassani) ilman mitään taka-ajatuksiakin. Joskus taasen menee niin, että en puhu takaisin vaikka minulle tullaan puhumaan. Ihan siis mielialasta ja fiiliksestä kiinni.

Tosin mainittakoon myös se, että kunnioitan valtavasti ihmisen yksityisyyttä ja siten en yleensä lähesty heitä, sillä ajattelen, etteivät he kaipaa/halua seuraani. Sitten jos koen, että seurani on kaivattua niin liityn mielelläni joukkoon.

Riku
13.8.2007, 0:07:53
(mikä yleensä johtaa siihen, että se toinen osapuoli ei halua olla seurassani)
Vittuun turhat puheet, "Moi, oon Niko!" -ilmettä kehiin ja nainen on sulaa vahaa! Jäbän charmikkuus valuu hukkaan tuolla asenteella, sivuutat monet fanitytöt.

._.

Kreifi
13.8.2007, 0:13:17
Hupsu Riffe, se oli itseironiaa. :I

Ja jottei nyt jäisi ihan vaan spaammiksi, niin paljastamatta mitään utelisin miehiltä, että kuinka tärkeää on se, että pystytte seksuaalisella tasolla tyydyttämään naisenne ja entä jos ette pysty?

Niin ja miten vitussa kestätte niitä nalkuttavia akkoja, joilla koskaan mikään ei ole hyvin? :P

Naskali
13.8.2007, 0:15:21
Ei kaikki ole sellaisia sosiaalileijonia ja sanaseppoja, joilta tuollaiset asiat sujuu yhtä hyvin kuin paskominen ilman peräpukamia. Enkä kyllä sitä mieltäisi mitenkään uusavuttomuudeksi. Tosin, joihinkin vetoaa sellainen hiukan ujompikin tapaus, joka ei ole suuna päänä koko ajan.

No uusavuttomuus silleen liian vahva sana tähän, enemmän silleen että pitää uskaltaa ottaa ensimmäinen askel ennen toista jne paskaa homo-filosofiaa joka ei kiinnosta ketään. Sitä siis tarkoitin. Eikä kontaktin ottoon tarvitse suupaltti olla. Usein jos vaan hiljaakin istuskelee ja hymyilee kauniisti, niin saa tytöiltä uteluita ja siinä ujommankin on helppo päästä juttuun. Ainoo vaan tossa että vaatii aurinkoisuutta, silleen ettei angstaa kun tulee tilaisuus tehdä jotain ja pilaa kaikkea synkkyydellään. Hymy on tärkeä niin kanssaihmiset ei kiusaannu.

//niin ja itse en baareisa tuon takia viihdy kun joko muut ihmiset ovat yli iloisia tai sitten kaikilla kauhee teko kikattelu jota ei voi kestää.

Kreifi
13.8.2007, 0:17:55
Ainoo vaan tossa että vaatii aurinkoisuutta, silleen ettei angstaa kun tulee tilaisuus tehdä jotain ja pilaa kaikkea synkkyydellään. Hymy on tärkeä niin kanssaihmiset ei kiusaannu.Paskanvitut. Jotkut tykkää synkistä ihmisistä, itsekin lukeudun niihin (enkä tarkoita nyt itsesääliagstia, vaan synkkyyttä). Tuo on jotain oikeistolaista propagandaa, että ihmisten pitäisi olla aurinkoisia jne. Enkä nyt tarkoita myöskään sitä, ettei saisi nauraa ja koko ajan pitäisi synkistellä, vaan tiettyä synkkyyttä sielussa, surumielisyyttä, pimeydestä nauttimista. Niinq gootteilua.

Riku
13.8.2007, 0:30:28
Hupsu Riffe, se oli itseironiaa. :I
Ahuhu ahuhu, tajusin sen kyllä, sinä hupsu nöpönenä hassu setä. <3____<3

Ja jottei nyt jäisi ihan vaan spaammiksi, niin paljastamatta mitään utelisin miehiltä, että kuinka tärkeää on se, että pystytte seksuaalisella tasolla tyydyttämään naisenne ja entä jos ette pysty?
Itselleni on tärkeää saada toinen osapuoli tyydytettyä huipulle saakka. Nautti tämä seksistä sitten ilman orgasmiakin, mutta jotenkin siitä tulee vain kädetön olo jos ei saa toista huipulle saakka. Pahin tunnelmantappaja on jos kumppani sanoo "Ääh, ei sun tartte", erektio ja halut laskee kuin pulssi miehellä kuka vittuilee Tony Halmeelle.

Itse nautin seksistä ilman orgasmia. Enkä edes saa niitä helposti itse yhdynnästä, mikä on vitun hassua.

Niin ja miten vitussa kestätte niitä nalkuttavia akkoja, joilla koskaan mikään ei ole hyvin? :P
Helposti, tosin omaan pitkät hermot. Jos tytöllä on kuukautiset, ja sitä myötä sotamaalaukset kasvoilla, niin olen vain oma herttainen itseni. Olisi silkkaa itsemurhaa heittää bensaa liekkeihin.